- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Аз съм номер 002260,демек съм в зала 241 вх. № от 02196 до 02403 20 души.Поне така си мисля :Д
Лошото е да не объркам нещо,че съм супер зле :Д
тъкмо се замислих нещо различно,какво бих писала,ако се падне тема за протестите.То си е нормално това да е ...голям фурор си е.
Аз като по-незаинтересован, но за какво става въпрос?Питам тези, който ще ходят в СУ на изпит в неделя?
Писмен за трите специалности от факултета по журналистика.
Ъъъъъм, хай-хоу!Хайде, крайно време ми е и аз да пообсъждам вече тия неща.
Та, в контекст - някой за НБУ?
4 часа БЕЛ днес при директорката,как ми стоят?
Умиргам...ако след тва г-на си ги вземе неговите 2 по физика и другата седмица имаме 4 часа физика за 1 ден , ще превъртя играта. Ще има новини за масови самоубийци в даскало.
Тъпизъм до безкрай!
maDamn
Да питам има ли някой мой набор за Свищов през 2013-2014?![]()
защо не пропускаш някой час по физика? и без тва са ви много, бягай от някои
Искам да отида там, защото е единственият университет в България, който предлага нормални учители, които не ти искат закупени всичките им учебници, за да те пуснат на изпит, както се получава в Софийски.
Искам да отида там, защото базата е прекрасна, защото ще си платя за удобство.
Искам да отида там, защото няма да тичам като гламава за подписи в студентската ми книжка, за да мога да си приключа семестъра. Защото съм достатъчно пораснала за да нямам нужда някой да ме бута и да ме заплашва с отсъствията от лекциите, защото мога да преценя кога ще ми бъде полезно да ходя и кога не. Да, ще взема диплома така или иначе. Но напоследък навсякъде хората търсят УМЕНИЯ, не ДИПЛОМА. Ще си взема дипломата за това, което АЗ наистина СЪМ научила, не за това, че НЯКАК си съм изкарала.
И няма да имам конкуренцията, която да ме мотивира, защото влизат всякакви идиоти, дето могат да си платят? Ми няма да я имам. Ама не ми и трябва.
Времето, в което трябваше учителите да ме натискат, за да постигна нещо мина. Затова, защото ако са ми предоставени готините млади учители, които разбират от новите технологии, както и самите нови технологии, аз съм жадна да уча това, което ми харесва.
Пък и не на последно място е единствения университет в България, където мога да запиша Графичен Дизайн като чиста специалност. Има някакво подобие на това в Художествената академия, където приемат 12-13 човека с връзки.Или пък Великотърновския, който е на нивото на ЮЗУ и Пловдивския в момента.
Та, така. НБУ FTW!
Искам да кажа, че не съм го избирала лекомислено, а съм преценила, че е най-доброто място за мен в България.
мммдоооообре
Имахме военно обучение , беше интересно!
и тест Далеч - 6
Тест Йовков - 6
PLAM FTW!
maDamn
Здравейте! (: Днес бях на първата проба за роклята. Ще бъде лилава, дълга, съвсем семпла, без никакви камъни и тем подобни, та се чудех какви обувки и чанта ще са най-подходящи за такава рокля? Мислех си за черни, класика все пак, но не съм мн сигурна дали ще отива на лилаво...
Много е готино чувството да знам, че след 3 дни съм на изпит и да ми е все таяЧестно казано не мисля да уча в СУ... Искам да се пробвам, за да видя какво ще направя. На другата крайност съм с изпита ми по немски- от 1 месец вече треперя за тея резултати, а ще излизат чак на 28..
Иначе в училище e много спрЕло тая седмица. Матурата по БЕЛ, която правихме ми се стори мн лесна. Все пак е въпрос на късмет.
Извън темата: Вчера разбрах, че Снууп Дог ще идва в България. 'баси якотоСупер мн време ме беше яд, че го изпуснах 2008, но сега съм там на 100%
![]()
Графичен дизайн има и в нашия свободен, горе-долу същата работа, само малко по-евтино ти излиза и живееш в по-хубав град.Иначе свободните и нов български не са на някакво велико ниво, но ти ако искаш да го учиш това и те влече, може да влезеш. Говоря за такъв тип специалности като графичен дизайн, ама примерно право в свободния да ми учиш, ще ме извиняваш, по-добре да изпиеш тея пари.
п.с. Черно отива на лилаво.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Джоли, бях чувала за Свободния, ама Софията ми е по-удобна откъм работа, стажове, съжителство с определен човек и т.н., тъй като съм поела отговорността към нашите до година - максимум две да ги освободя от всякакви задължения към мен, а и от самото начало сама ще си покривам семестрите в НБУ (по 1200) и квартирата (по 150-250 кинта на месец). Затуй съм се спряла на НБУ-то също. Абе, причини бол. Пък желанието за учене в крайна сметка не е ли най-важното?
Черно с лилаво наистина ще е добре, но ако е тъмен цвета на роклята ще бъде прекалено тежка комбинация. Пробвай все пак с някакви по-свежи моделчета - много светло бежово, сребристо-сиво (не лъщящо, защото ще стане кич) и т.н., хм?!
ParadOx, снууп кучи куч рулира! Аз също се накефих на новината за концерта ^-^
Danke, Ив
Да ви кажа за роклята? Ще ходя да ми взимат мерки следващата седмицаааа <3