- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Хич не ми е зор тя. Айляк.
maDamn
Много хубава тема са ви дали по журналистика. Пожелавам ви много високи резултати! Аз се мъча в момента над история, бел и английски, като него много го пренебрегвам. Времето бързо минава, а тия теми по история са кофти работа. По литература също не е ми е много лесно, а толкова малко остана...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Да ви кажа, хора, ТОП-а ми мина екстра, беше ми супер интересно да гледам как една мацка пред мен си влиза с айфона в гуугъл по време на теста и няма представа дори как да търси по ключова дума.Разбих се от смях.
Иначе май добре мина, ще го видим резултата до 1-2 дни.
Сега си чакам да видя дали са ме класирали пак за националната по философия.
В общината ми пискат, че още не им били готови счетоводните сметки и не знам дали имам още парички за взимане от една стипендия? :/ Хубаво ще е да ми дойдат сега едни 400 лева, че да помогна на нашите с разходите за бала.
Днес беше хубав ден. Ядохме китайско. Много китайско.
Аз си тръгнах след третия час.
Много ми е сдухано с тоя дъжд.Трябва да чета по философия и да правя прзентация на сестра ми по андрагогика,а така ми се спи.Искам да си видя резултата от изпита,но сигурно след 15 дена ще излезе,много кофти!
В училище нищо,ама нищо не правим.Само си ставам рано и си губи ценното време,за да решавам задачи по статистика и да пиша по финанси,некви планове по 383730 листа,които никога няма да ми потрябват...
Ще ми се да става май месец и да се свършва това влачене и губене на време.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
И аз само треперя за тея изпити. Още около 10 дни нерви![]()
Уникална тъпня днес в даскало и теста по БЕЛ може и да съм го осрала,ама не ми пука,нямаше такъв тъпизъм. Искам да свършва вече, а утре контролно на Светилника....
Дано след тва ходим на военно , да пуцаме малко , шото...
maDamn
Пълнааа загуба на време е тва даскало..ТЦТЦТЦ...Днеска реших да не ходя,и направих много добре-успях да уча по бг,литература и темичка по био,вместо да стоя на даскало като не правим нищо,само губене на време..
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Oф, и ние не правим нищо с изключение на 2 предмета (профила). Но продължават да ни пишат отсъствия и както е тръгнало няма да ни разпускат :Х
Нищо де, всеки си носи някаква книжка/ тестове и се занимаваме. Трудно е да не се кисне във фейсбук, но когато човек е станал тооолкова рано, поне да свърши нещо полезно...
always late but worth the wait!
днеска не ходих на даскало щото ми се спешенекви теми требваше да пиша днеска ма другия път. не ме еня много.
От 20 дни не бях ходила на училище и днес беше такова разочарование... Само си губим времето, нищо не правим, всеки се чуди как да си протака седемте часа - и учителите, и съучениците. Отврат история. Много зле се чувствам. 'Айде да минава по-бързо вече.![]()
^А от ТОП-а какви са ти резултатите, ако са излезли вече? ;Р
Първите 2 часа - тест и писмено на Талев.
След тва цял ден ...досега де, бяхме на полигона, гледахме военно обучение, след това стреляхме с калашник. Майко как ми писнаха ушите. От 3 патрона на единичен и още 10 си изпросихме ( да ни дадат на момичетата) на автоматичен. Беше мега яко. Направооо, а каските колко са тежки
ама нормално.
Свалих си мишените ..е ок ,де, с 3 патрона 1 свалих!![]()
maDamn
Ние вече сме по 7-8 човека в клас
То не се трае....писна ми!
Сега са ви дали време да четете. Аз на даскало в 12 клас сядах на последния чин със сборника, решавам, решавам, решавам и си тръгвам. Якото е, че имаше още 20 души кандидат-студенти и се информирахме.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^^ аз ще карам по английски към СУ, както и история и бел...Горката аз, горката азСама се съжалявам вече, чувствам се безсилна пред краткото време и моята неуспеваемост да се справя с всичко.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
И аз, и аз с изпит английски!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5