.
Затворена тема
Страница 76 от 102 ПървиПърви ... 266672737475767778798086 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 876 до 1 900 от общо 2539
    Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Към всички,които ще ходят на изпит в СУ - ЗАРЕДЕТЕ СЕ С МНОГО ТЪРПЕНИЕ,защото изпитът е едно,но чакането на резултатите е убийствено ужасно,всеки ден проверявам и тръпна в очакване.
    Мерилин,миналата година за какво време излязоха и имали значение,че тази година сме с 300 по-малко?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Последното ми класно по БЕЛ мина!! Имахме избор между "Човекът и суровото настояще в поезията на Вапцаров" и "Красотата и грехът в творчеството на Йовков" и аз реших да пиша върху Вапцаров пък ще видим. Разтягах едни локуми там.
    Утре училището имаме УТФ панаир и аз съм водещ. Трябва в 8:30 да съм в залата. А в това време в училище часовете ще са по 20 минути.
    А аз все още чакам e-mail с датите ми за изпита. Тези дни трябва да получа.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Йовков за мен би бил по-приятен Имам 6 на контролното за Талев,но да видим как ще процедираме нататък.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Към всички,които ще ходят на изпит в СУ - ЗАРЕДЕТЕ СЕ С МНОГО ТЪРПЕНИЕ,защото изпитът е едно,но чакането на резултатите е убийствено ужасно,всеки ден проверявам и тръпна в очакване.
    Мерилин,миналата година за какво време излязоха и имали значение,че тази година сме с 300 по-малко?
    Спокойно, душици златни, който ще влиза в СУ от сега да се учи на търпение, там всичко бавно става. За колко време излязоха резултатите не помня.. може и 2 седмици да са били... ама нали се сещате, че в университета преподавателите не си дават много зор.
    Спомням си, че от устния изпит оценките излязоха на следващия ден.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    ама нали се сещате, че в университета преподавателите не си дават много зор.

Друго си е като погледаш малко тия хора и им видиш нрава.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Вижте на какво попаднах сред ровенето ми в сайта на СУ.
    Има нови специалности и аз като добър и отзивчив човек,ще ви ги покажа
    http://www.uni-sofia.bg/index.php/bu...iztochna_aziya
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Друго си е като погледаш малко тия хора и им видиш нрава.
    Бачии, не ми трябваше много време да им видя нрава на тия хорица. Техният принцип сякаш е "за какво да вършиш цялата работа днес, като можеш да я свършиш и утре, и вдругиден..."

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Бачии, не ми трябваше много време да им видя нрава на тия хорица. Техният принцип сякаш е "за какво да вършиш цялата работа днес, като можеш да я свършиш и утре, и вдругиден..."
    Аз съм им писал кода.

while(today!=tomorrow)
    {
    today=tomorrow;
    tomorrow++;
    }
    work();
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Аз съм им писал кода.

while(today!=tomorrow)
    {
    today=tomorrow;
    tomorrow++;
    }
    work();

@pifiella, не забравяй, че всяка работа се проверява независимо от 2ма преподаватели, които пишат оценка и ако разликата в двете оценки е повече от 0.5 се дава на 3ти, който проверява. Така че...

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Някой на предварителни в УНСС на 14 Април?
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Хей кой ходи в неделя на предварителен в УНСС?
    Daydreamer3 аз се чудя дали да ходя пак, защото изобщо не съм доволна от резултата си, но не искам всеки път да им пълня гушите на тези..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от ElManana Виж мнението
    И аз, и аз с изпит английски!
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94 Виж мнението
    ^^ аз ще карам по английски към СУ, както и история и бел...Горката аз, горката аз Сама се съжалявам вече, чувствам се безсилна пред краткото време и моята неуспеваемост да се справя с всичко.
    как се готвите по английски? Уроци?
    Диктовките как ги правите? Есета пишете ли?
    Колко изкарвате на тест?
    Аз г/д 40/50 без райтинг и диктовка.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Цитирай Първоначално написано от violette94 Виж мнението
    Хей кой ходи в неделя на предварителен в УНСС?
    Daydreamer3 аз се чудя дали да ходя пак, защото изобщо не съм доволна от резултата си, но не искам всеки път да им пълня гушите на тези..
    Кога ходи? Колко изкара? Как се подготви? (много въпроси,ноо..) Аз смятам да ходя сега април за пръв път в УНСС на предварителни,че да видим какво е.Предварителните март месец,са били много лесни..мои приятели ходиха и изкараха 5.20++ оценки и сега ме е яд!
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ако не спрат всички да ми пискат, не знам...

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Колко изкарвате на тест?
    Ами аз честно казано "подготвям" е силно казано в момента, понеже залягам над другите предмети, по които ще карам за предварителен. Иначе - пиша есета да, да свиквам за време, понеже съм бавна, а там трябва за 50мин. И тестовете решавам от книжките. Попреговарям граматиката и така. И ти искаш да кажеш, че изкарваш максимума? То диктовката е 15 точки, есето 25, общо 40. остават 50. Явно се справяш доста добре Всъщност на теста и аз го докарвам до към 40 точки...На есето си знам, че максимум мога да изкарам 20 от 25 понеже съм го обсъждала с учителка. На диктовката се надявам да хвана 10 точки, тук много зависи от текста де... Абе аз по английки не се надявам на повече от 5.25 макс.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Колко изкарвате на тест?
    Взимаш тестове и решаваш много граматика.
    1 седмица пишеш есета, за да имаш някакъв сигурен формат на есето. Едно време в журналистиката ми забраниха да си почвам есетата със "станах в 7:30", ма си знаех, че ако напиша нещо по тоя начин, ще е успешно.
    За диктовките си взимам някви медицини, физики, самолетно инжинерство, т.н., все гадни текстове и се упражнявам.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    В неделя и понеделник бях на мнение, че ще имам 5- 5 и нещо на журналистиката, а сега като говоря с разни хора, които са били миналите години на предварителния вече мисля, че шансът да имам 2.00 е съвсем реален
    Последно редактирано от ParadOx : 03-22-2013 на 13:51

Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    В неделя и понеделник бях на мнение, че ще имам 5- 5 и нещо на журналистиката, а сега като говря с разни хора, които са били миналите години на предварителния вече мисля, че шансът да имам 2.00 е съвсем реален
    Има го тоя период, в който почваш сериозно да мислиш как си се провалил, ама това е от нетърпение и неизвестността плаши. Не го мислете много, а и има и редовна сесия.

Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    В неделя и понеделник бях на мнение, че ще имам 5- 5 и нещо на журналистиката, а сега като говря с разни хора, които са били миналите години на предварителния вече мисля, че шансът да имам 2.00 е съвсем реален
    Едни от най-бездарните хора, които познавам, имаха 5+, а някои от най-талантливите - 2-3.

От къде се подготвяте за матурата по биология?

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Въпрос към момичетата- имате ли си за изпращането/бала някакви наметки/шалове/ръкавели и т.н. ? Майка ми само ми пили на главата, че съм щяла да измръзна

На изпращането имах, на бала не. Беше такава невъобазима жега... а и ако ви ги "шият" в ателието за роклята, има шанс да ви изръсят много.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Blab
    Едни от най-бездарните хора, които познавам, имаха 5+, а някои от най-талантливите - 2-3.
    ДА!!!
    //включвам и себе си, пхахахаха!:Д

ФЖМК е дупчица, самите преподаватели могат/ще ви го кажат; успех!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    на изпращането сигурно ще си имам сако лекичко с мен. Не е чак такоооова събитие , че и с роклята специално да го съчетавам, да ми го шият и тем подобни. За бала сигурно няма да имам, ама не ме и грее толкова. 30 минутки докато се наснимаме пред училище и паметника и след тва като вкараме градус ще ми е баш до дрехи и обувки
    maDamn

Днес и аз ще ходя да ми взимат мерки и да си избера цветове за костюма и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си