- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Защо никое момче не публикува тук снимки на костюми и да пита "дали ще ми стои добре" :Д хайде, гледат ми се костюми!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Може и без...костюм..нали...по врaтовръзка може![]()
maDamn
и прашки слонче!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ugh
Мързи ме в червата мен...не ми се учи,май ще си пусна един мързелден.
maDamn
Готово.Сакото, панталона и вратовръзката ще са черни, а ризата ми е небесно синя. На 10 април ще ходя на проба да меря сакото и панталона.
![]()
Сакото е нещо такова. Качулката ще я махна за абитуриентската.
http://www.menbg.com/images/stories/...IL/snimka3.jpg
някой днес ходи ли на предварителния по математика I във фми?искам да знам кви са били задачите
Мен и с качулката ме радва, разбира се, не за бала :Д С едни изчистени сиви или черни кецове кожени ... Меееееден!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз го вярвам и още повече щом се отнася за проверяващите от СУ, които оценявам изключително "обективно".
Познавам толкова умни и начетени хора,които са печели конкурси с есетата си и в СУ получиха 2 или 3.
Не знам каква им е системата за оценяване,но на мен ми прилича на - харесва ми и не ми харесва,без значение, колко грамотно е написано есето.
Парадокс, ето с какво ще се оправдаваме като получим 2-ки: "Ние сме невероятни таланти,но те са ни завидели на гениалния ум и бам 2-ки!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
На теб ти е резерва,а на мен цялата ми надежда е насочена към СУ.
Има някаква нова спеиалност в УНСС -МЕДИЯ ИКОНОМИКА.Какво ще рече това?
За сега е дружка на журналистиката,но приемът е като при другите икономически специалности.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
На изпращането ще си взема 1 сако сигурно, но на бала -не. Мислех да си купувам, но като знам каква съм топлокръвна ще го съблека на 15-тата минута и после ще се чудя къде да го набутам.
Аз имам въпрос към вече завършили пичове и пички:
Опишете ми целия ден на бала, моля ви се. Много ми е объркано.
Сутринта се наспивам, пуша, пия кафе и се къпя. После от 12 съм на фризьор, от 2 на грим, в 3-3 и нещо се прибирам.
И после какво?
Кога се взима класната?
Ако нямам кавалер какво правя?
По принцип има вариант да съм с една много пичореста количка, обаче пича ще ме откара от нас до мястото където се щракат. После ще трябва да ходя с такси към ресторанта/ или с на някоя съученичка колата/, защото няма как да ме чака ии да...
Моя бал беше на 25-ти май.
Сутринта станах, пих кафе, хапнах нещо, шот бях притеснена малко или много.
После се чух с кавалера ми, отидох да го чакам с майка ми.
Прибрахме се, майка го накара да яде, аз пих още едно кафе и отидохме да се оправяме.
След това тръгнахме за даскало, там правихме квот правихме със съучениците, после заминахме за Банско.
Ние нашата не я взимахме, шот се получи гаф в организацията, но класната се взима преди да се съберете в училище.
Ако нямаш кавалер - майната му, кво като, не е голяма загуба.
Класната, снимки, дефилирането пред Американският и т.н. Мисля, че тези неща вече си се разбирате с класа. На нас за сега плановете ни са:
Първо да ми дойде едната дама (защото е пътуваща) след това с нея отиваме да вземем втората ми дама. След това целият клас отиваме да вземем класната ни и на Бачиново да се снимаме. След това минаваме пред Американският, през центъра, през градската и в ресторанта. Поне за сега е така. Със сигурност ще се промени.![]()
Ние пък се събираме пред училище без да взимаме никакви класни и тн. Всички си идваме поотделно или с кавалери,кой както се уреди.
maDamn
bloodyF мисля, че всяко училище или всеки град си има различна традиция. Сутринта станах аз, ходих на гримове и прически, прибрах се, облякох си роклята, отидохме на един паркинг, където се бяхме разбрали да се съберем, оттам в класната се събрахме малко, после на един паметник тук се събираме от моето училище - традиция ни е , на самия бал въобще не стъпваме в даскалото, там на тоя паметник в морската отиват всички, които искат да те видят, снимки снимки снимки снимки и към 5-6 тръгнахме към Златни, пристигнахме в хотела, регистрирахме се, оставихме багажа, слязохме на вечеря и после към 12-1 отидохме в дискотеката :Д до към 6 .. и после на другия ден си спомням колко бях неадекватна като ме оставиха в града.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ние в денят на бала не ходим до училище, на другата сутрин, ако е учебен ден, както е при нас се ходи и се прави мазало
на 26-ти май, в мака.
А на вас?
АЗ СИ ТЪРСЯ КАВАЛЕР ОТ БЛАГОЕВГРАД.
Ако има доброволци да заповядат на интервю със СиВи.
![]()
Ние сме на 24 в мака. Тоя Ален Мак легендарен го изкараха.Бала ни е в петък, а в неделя заминават на екскурзия класа.
Не става на въпрос за това. Не говорим за хора, които покриват минимума и могат да представят някво стегнато есе. Говорим за хора, които като пишат, нищо чудно да настъпят мазолите и на четящите. Тия познати, дето им написаха ниските оценки, не са чак толкова некадърни, щом няколко месеца по-късно се наместиха във вестници като "Телеграф" и до момента работят там.
А ония с 5-ците си пишеха лично творчество, с малко захаросани приказки за любов и вяра, което не надхвърля оригиналността и сериозността на статия в тийнпроблем.
Пък вече кой как се е изразявал, доколко е писал правилно граматически, спазвал ли е формата и пр. булшити, не ги коментираме. В това отношение са достатъчно безупречни, че да не може човек да се заяде обективно с тях или поне забележките да са минимални. Иначе нямаше да коментирам.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами... виж сега, станала съм свидетел на случаи на открито неуважение + тийнейджърска категоричност, маскирани като "изразяване на мнението", така че тия бунтарски глупости, които настъпвали мазоли на четящите... няма да ги коментирам.
Възпитаният човек се съобразява.
Майка ми е кандидатствала в университет 90-та година. Пада се Вапцаров, досега заклеймен като виден комунист. Е, да няма да пише това в годината след падането на комунизма? Акъл се иска.
Днес осъзнах колко тъп народ съществува. Човек, обичащ историята , като мен, би се застрелял след чутото.
Вие може и да не знаете ,но когато сме били под византийско робство , езикът на който са говорили поробителите не е бил гръцки,ами е бил румънски. Щото нали са ромеи...Kill meh now...
maDamn
аз пък ще ти кажа от личните си наблюдения.
следя факултета от 2008-ма. масово се приемат неграмотни клишета. това представляват и масата кандидатстващи, всъщност, което прави развръзката съвсем естествена. проблемите с влизането във фжмк са общоизвестни. това са липсата на ясни (и общи) критерии за оценяване на работите, свободната (т.е. неструктурирана) рамка на устния изпит и субективната игра на лотария - в купчинката на кои 2-ма души ще се падне работата ти.
това не го говоря наизуст. минала съм през всичко това, както и доста мои приятели и познати. от всичките страни на процедурата.
ти сама прецени как ще оцениш едно есе (от факултета не са на 1 мнение дори за формата, която искат!), да речем фокусирано върху културната политика (когато заглавната тема го позволява), когато си спортен журналист, медиен експерт, книгоиздател, културен журналист, историк, политолог, етц... когато нямаш графичка с критерии, а само себе си, интересите и настроението си... и, евентуално, някаква съвест.
//инак е много лесно да си чешаме клавиатурите и да сме много сигурни в каквото-и-да-е;