- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Събуждам се преди малко и с ужас установявам,че е 9 часа,а аз спя.Тичам да си мия зъбите,минавам покрай прозореца и с още по-голям ужас виждам,че има сняг,и то много сняг.И сега си лежа,много ми е студено и няма да ходя никъде.
При вас има ли сняг?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
В един разговор на едно от междучасията миналата седмица дочух, че двама мои съученика, които през изминалите 5 години са докосвали учебник или тетрадка да учат САМО когато ги заплашат, че ще им оставят двойка за срока (годината), ще ходят да учат в УНСС и се надяват да имат диплома поне 4.00. Не знам дали критериите в университетите ли са паднали или те са станали по-умни.
Пифелия, при нас вали много дъжд.![]()
Е в УНСС си е чист късмет.Казвам го от личен януарски опит.
При мен нямаше как да се преписва,защото беше електронен.Но миналата седмица ходиха доста хора и всички имат между 5,30 и 5.60.И като ги питам, колко задачи решихте, получам отговор "Пф..аз не съм решавам.Едно момиче пред мен ги беше решило и аз ги преписах"
Ако твоите познати имат късмет,като моите - ще влязат без проблем.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Обикновено половината от моето училище влизат там.Говоря с една приятелка, която учи там, и тя ми казва: "Еми то половината икономика е в УНСС."
Аз да се похваля.Отидох за първите 2 часа само на училище и по двата имам отлична оценка.
По свят и личност на презентация. И по Осигурително счетоводство на контролното.
![]()
То реално няма как да е другояче.
Щото 5 години си учил икономика, много малко хора записват друго.
Пък и къде освен в УНСС или ВИНС-а (или както беше там), на който както му е по-близко и присърце![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Някой ще ходи ли на предварителен по БЕЛ в СУ? Аз съм доста изплашена, тъй като не съм подготвена за всички автори.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Изпит номер 1- невзет
Чакаме сега журналистиката...![]()
Оуу,кофти, по какво беше изпитът?
maDamn
Май ще си почакаме доста...
-_- някой друг освен мене да има скоро контролно на глупавите евро процеси и прословутата икономическа интеграция? верно тия неща трябва да се знаят ама да те карат да ги учишшшш е тъпо оО ........на последните раздели сме по почти всичко...по химия изнасяме теми, физика сме на магнетизъм, правила на пръсти на ръцете, бел започваме д.димов другия път,химия изнасяме теми, история пишеме теми и решаваме тестове,по свят ЗИП сме на ислям -_- поне скоро се свършва тая простотия...биология почти винаги ходиме на кафе щото биологията е гадна наука
ии математика сме на параметрични у-я и неравенства, последния раздел няма да го взимаме функции,оо и английски го проспивам винаги или съм на кафе. тва е общо взето
вече ходя от 2ри час натам, и дори от другия месец ще влизам само по физика, бел и история.
Нашата по свят и личност ни каза:Понеже виждам,че в класа има много расисти,смятам да пропусна темата за изляма!
Така рече и стана!
![]()
![]()
![]()
излям.
Нали е грешка от бързотия,моля те, кажи ми,че е така.
При нас по СиЛ не говорим толкова за религиите,колкото за икономическата интеграция и ползите/вредите. Не е идеално тъпо.
maDamn
Хм...споко , 14 май е близо![]()
maDamn