- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Специално за госпожа и госпожица-никога не съм ги оправяла в английския.
За другото го разбрах много повече от двата примера на Жоли , отколкото от хилядата заяждания на Магдалена.
Отделно какво е допустимо и какво не, и аз накъде се целя, е изцяло мой проблем.
Грешките ли ще продължаваме да обсъждаме?
Иве я малко чил.
Държите се като някакви да не казвам какви... яд ме хваща чак.
maDamn
:Д
сладури!:Д
Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция Искам ваканция !!!!!!!!!!!!!!!!!!
А трябва да уча по кво ли не... ужас ще се побъркам
Утре контролно по БЕЛ и немски, във вторник изпитване по математика, в сряда пробна матура, в четв. и петък не знам още какво ще им хрумне
ъх чак ме хвана яд, че не си бях взел пуканки докато четях коментарите ви...![]()
![]()
я се стегнете!
Понеделник сменена програма : 2 часа история , 1 час ит , 1 час БЕЛ , 2 часа математика , час на Класа
Вторник: Пробна БЕЛ
Сряда : Пробна пак БЕЛ
Четвъртък:Пробна АЕ
Петък : 2 физика , 2 ИТ , 1 География , 1 СиЛ
Мисля петъка да си го спестя.
maDamn
ТОП-а ми май мина по-добре от предния път. Дано, че нашите се филмират яко. XD
Бяхме днес в София с тях и приятеля ми, много кют си изкарахме. Хапвахме на връщане в някакво кръчме селски манджи. Направо деня беше много чил аут. След туй си взех раничка за лаптопа и съм хипер щастлива, защото тоя 17''ASUS направо ми съсипваше рамото с тая чанта.
Скоро ще си снимам обувките и чантата да ви ги покажа. Нищо особено не са, но много стилна комбинация успях да докарам, че чак си ми е кеф и си се радвам самичка вкъщи. ^-^
Ако и утре няма резултати от журналистиката, ще пребия някой проверяващ!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
не ти вярвам!
Утре ше препукам, добре че са пуш паузите ,че ще превъртя играта.
maDamn
Момичета, не знам как ще си губя времето, добре че имам история , а по математика ще гледаме филм,че щях да умра иначе.
Ще нищоправя и пуша...само тва ,че и другите ми идиоти ще са там и паузичките за каф еи цигарка ме радват.
maDamn
ние по бел ще гледаме Иконостасът. доколкото знам е много тъп, книгата била по-интересна.
Пф аз вече не знам къде се намирам.Готвя се по 3 предмета, като най-гадният е история, защото ще държа матура.И суперрррр много се притеснявам за нея!
Добре си им е на другите 1 седмица ваканция , ние тая седмица ще си учим както винаги. Днес съм доволна,че успях да се подготвя за утре . И най-вече да науча за урока въпреки празника днеска.
Да.
За книгата има документален филм на БНТ 1. И пресъздават обстановката, филмът е правен в Преспа, т.е. Прилеп (прототипа) в Македония.
http://bnt.bg/bg/news/view/4468/flameCandle70x80px.swf
Потърсете го из нета обаче.
Аз днес съм в почивка, уж ще уча по английски, ама досега освен 3 абзаца дето написах и закуската+кафето+малко прострени и прибрани дрехи, друго не съм свършила
То моя клас са с 4-5 часа де, така че пак не съм изпуснала много.
А утре-пробна матурка .... *puke*
Днес имахме пробна матура по бел, темата на 41-ви въпрос беше "Безсмъртието на жената" в стихотворението "Вечната" на Елисавета Багряна. Идея си нямам милите момчета как са се справилиКолкото до мен, писах разни локуми, разтягах, пък ще видим. Иначе теста ни беше доста труден. Тя ни и предупреди де, че ще възможно най-труден, за да ни се стори самата матура лесна
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
granger Да католичка съм . И благодаря
Не знам днеска добре мина даже се учудвам, чу свършихме толкова рано. Не правихме пробна тъй като нашата по беЛ я няма но за сметка на това по немски добре ни дойде теста
. Имам да уча за урок и есе да пиша, а да не говорим за презентацията . А кога ще уча не знам като от 1 съм на работа до 10 .
Aз даже си направих труда на отида на даскало, ама впоследствие установих, че е напълно безсмислено. Първоначално бяхме десетина човека, като тая бройка постепенно намаляваше, накрая всички останали си заминахме след 3-тия час.
Нито едно класно не сме направили все още. Праснали ги в средата на април всичките, когато повечето от нас ни вълнуват кандидатстудентски изпити.
Само положителни отзиви чувам за "Железният светилник", крайно време е и аз да я прочета тая книга.![]()
You are broken, I can fix you...
На мен Железният светилник ми беше трудна за четене доста . Хареса ми , но ми трябваше досат време за да я прочета
Иначе аз ще ходя обаче само за пробната после си имам други планове![]()
Днес като начало на тази "невероятна" седмица се успах... после цял ден велика тъпня....
а и да не забравя да отбележа- СУ на сапун!!! Писна ми да ги чакам тея