- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Инка, дават именно откъс , за да можеш да разсъждаваш по него , разбира се би било хубаво да си чел цялото произведение, ама разтягаш около всичко останало, но не и това ,което ти е зададено като откъс пак файдата е нулева.
Джоли , само тва да кажеш , ето ти го и в голям размер, да си го имаш ,ако желаеш
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...03513079_n.jpg
"Тютюн" е малко над 600 първата редакция от 51-ва, а иначе втората е 200 страници отгоре.Вплитане на комунизъм , партизани и тем подобни,ама не е лоша и тя.Никак не е лошо и тя да се прочете , не е глупава.
Последно редактирано от granger : 04-02-2013 на 12:37
maDamn
Данке!
То комунизмът и партизаните ги има и в редакция номер 1, но не са описани като най-готините хора на света, ако ме разбираш. По-скоро като някакви мижитурки, които пречат на богатия собственик на фабриката да си пилее пълноценно времето.Тютюн 1 е една книга около 5-600 страници, Тютюн 2 са два тома и със сигурност са повече. По 300-400 страници е всяка.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Все пак такова е било времето,ако е искал гласност е трябвало да го попромени.
maDamn
Не е въпроса за гласността, вероятно са щели да го хвърлят в Белене 50те години за тоя роман.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ми именно.
Оф,ще изкукам,утре пробна БЕЛ , четвъртък пробна АЕ...глякс
Последно редактирано от granger : 04-02-2013 на 12:52
maDamn
Евала на човека за собственото мнение.И аз ако живеех тогава сигурно щяха да ме метнат нататък.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ми той е бил на 20 години тогава, млада младина, просто неговите родители също не са били , а той не е знаел много да си мълчи. Поне малко е изкарал
maDamn
Момичета а на вас по какво ще ви е втората матура ?
Днеска добре мина , доволна съм имам 6 по Химия и Физика а се молех за 5 поне![]()
Дано и по Математика ми излязат сметките правилни и да се зарадвам на 5![]()
Почивам си малко и се захващам да уча по датски и да пиша есе по немски
Моята ще е по философия.
"Ич ми не е!"![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Всичко ще изтикам,само не Цис Мол. Днес и се падна Алеко ,ама той е приятен за мен, но темата не беше предизвикателство и ми беше малоумна малко. Всяка година я пишем , и всяка година same shit!
Аз съм при 2 преподавателки ЗИП и ЗП и правим 2 пробни,което е добре от една страна. По английски класната ни дава някакви матури,които са ужасяващи, нищо общо с реалната и все около 5и50 изкарвам и се нервирам.
maDamn
Странно - всички , но най - много Милев , Далчев и Йовков+Яворов!
От произведенията само Цис Мол не ща да ми се пада, сравнение с него дори Дебелянов ми е приятен...смисъл , не е моят автор. "Септември" и всичко от Яворов и Йовков ще са ми най-приятни.
Последно редактирано от granger : 04-02-2013 на 17:14
maDamn
Може би е по-добре. Но вече започвам да се съмнявам в знанията си , дано се справя...
maDamn
Излязло е разпределението за изпита по БЕЛ към СУ. Споделяйте ако има някой, който ще се явява![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Май беше "виталната".
Аз много се разочаровах. Багряна ми е адски скучна и вместо да се впусна в страстни размисли по някоя невероятна творба, трябваше да направя нещо интересно от тия ми ти стихии. -_- Anyway, ограничението беше 3 страници, написах 2 и половина, че да не съм на границата точно. Мисля, че така е добре.
И теста ми се видя лесен, дано не съм го оплескала. Ама май не съм.
Утре по английски ще повърна. :]
Оф, и аз искам да ходя на даскало, за да правя пробни матури.
Ама нъц.
Хорааа, имам си обувки за балаа <3 Изобщо не са типичните абитуриентски, суперстилни са.
https://www.google.bg/search?hl=bg&q...ml%3B700%3B612 - това е силуетът, само че са кожени в цвят шампанско и без джвъчка отпред. Пак така с вградена платформа, по-дебела мъъъничко. Прекрасни са. От Gianni са, единствените в Пловдив, които са този номер, мухаха :д
Имам си и бял костюм за раздаване на сертификатите по немски. Не си представяйте типичен бял официален костюм. Сатениран памук е материята, не изглежда суууперофициално. Вталено сако и прав панталон, чудно ми стои... ех, че съм скромна. Сакото е такова, че мога да го нося лятото я с рокля, я с къси дънкови гащи, а панталонът плюс един топ става суперстилно.
Влюбена съм :д Добре, че имам стилна майка, която е в час с нещата.
Оказа се, че тя има абсолютно същия панталон, дори същия номер, в бежово и черно :д Колекция ще си правим.
Мерих един куп дантелени рокли в Манго, струва си да ги погледнете, добри са за изпращането. Решихме обаче да си ушия и нея, че си харесах супермного един цвят дантелка.
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-02-2013 на 18:51
не правите ли?
На нас днес като на официална - телефоните изключени на бюрото. Лични карти за легитимиране. До тоалетна само дето не идваха с нас,а на редовна го правят.
maDamn
да
а темата е била: виталната сила на модерната личност
никаква връзка
пифка, да, Мерилин! Мерси
Ич да ти не е!
Синеочке, английски, ама ти не учеше ли в Дания?
Плам, при нас пълен хаос.
Повечето даже са излизали за по цигара, кафе и пр. В тоалетната-преписваха страшно.
При нас (имахме по-строг квестор) само телефоните на бюрото, но някои си говореха.
Нищо сериозно като цяло. Даже закъснях няколко минути![]()
Плам, ние правим матури, но вкъщи. Никой няма да ни даде свободен ден за матура, ехееее. Какъв кеф ще е.
Ем, то и аз правя вкъщи,ама в училище директорката като ми преподава по БЕЛ да видиш дали не ни стяга. Каза,дори и да не можете да напишете есе/лис ще се напънете за поне една теза,щото иначе не ме интересува 4ки ли сте изкарали - 2ки ще ви насвяткам. Да видиш как всички писаха,...
maDamn
Втората ми матура ще по немски . Но ме притеснява тази по български повече
Иве, не уча в Дания но ходя на уроци по датскиот 3 години има вече . Надявам се от есента да съм там .
А, пак не съм разбрала, извинявай :3
Къде ще си там? Моята най-добра приятелка също се е насочила някъде към Дания, но къде точно-ще те излъжа. Знам, че НЕ е Копенхаген и дотам![]()
И кавалерът ми за бала и той също ще учи там. А,бе, като цяло, добре сте се ориентирали май.
Абитуриентите, зарежете ги тия изпитии кажете вълнувате ли се, че завършвате?
Това е един голям етап от живота ви, ся някак си е пред привършване.
Питам, шот си спомням моите съученици колко се вълнуваха.
На мен ми беше малко все тая, та вика да видя има ли други бъгнати, като мен.