.
Затворена тема
Страница 85 от 102 ПървиПърви ... 357581828384858687888995 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 101 до 2 125 от общо 2539
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ич ми не е.
    Върнах се от пробната по бел , тоя път за час и половина я написах, стори ми се по-лесна!
    Иначе есето беше върху "Тютюн" нещо за цената на амбициите и тн :Д
    maDamn

Здравейте сега си влизам от училище . По Математика имам 5 мога да каза , че съм доволна . Не си бях чак да шестица и си го признавам , но петица добер ми дойде защото си ме беше заплашила за четворка направо .
    И ние правихме пробна по БЕЛ на мен въпросите ми бяха трудни или поне повечето надявам се на 5 , но дали ще стане се съмнявам . Есето ми беше върху Железният светилник но името на самата тема ми изкочи от главата . Пишах страница и полвина .
    Иначе на мен ми някакво странно , всъщност май ми е все тая . Има хора , за които ще ми е мъчно но са много малко , освен това като завършим ще имам възможност ад ис се прибера в Германия за няколко дни .

Иве няма нищо то аз понякога така си обяснявам хубаво " . Наистина обучението в Дания е много добро , освен това съм била там , приятелят ми е датчанин и та затова . Иначе аз ще съм в Копенхагенският с право . Чувала съм че Орхус също е добър университета , но няма как да бъда там заради Йонас .
    Ти нали към Скандинавстиката се беше насочила , после за някоя от тези страни ли имаш желание?

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ич ми не е.
    Върнах се от пробната по бел , тоя път за час и половина я написах, стори ми се по-лесна!
    Иначе есето беше върху "Тютюн" нещо за цената на амбициите и тн :Д
    Ти ся се връщаш, аз ся изчезвааааам
    Реве ми се просто, айде да ме заместиш за един ден ..

Повече от фен Аватара на maximxxl
    днеска си взех почивка, уж щях да ходя 1ви час по БЕЛ за да слушам за Тютюн, ама реших,че просто ще го препиша и не си струва да ходя на тоя дъжд и кой нормален човек би си кръстил героинята ЛИЛА?!?!? не Лили, Лилия, а Лила

Или пък Божана на мен са ми супер странни тези имена .

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    ^ А имената на героите на Йовков?

И аз сега се прибрах от пробната по БЕЛ. Седях 2 часа и половина, ама самата матура беше малко гадна- то текстове, то резюмета, разни тъпи пунктуации. Темата беше върху "Ще бъдеш в бяло" на Яворов... нещо за любовта- не се оплаквам и по-зле можеше да е.

Ден 345848309- резултати от СУ още няма. Вече ми стана 'се едно.

Желая ви прекрасен дъждовен ден, а аз си лягам да спя

Град
    Beyond reality
    Лила не се учи. Лила е във втората редакция на книгата и не се включва тя в изпитните материали за матура. Иначе и нея може да си четеш,Макс.
    Иначе тази тема повече ми хареса.
    maDamn

Усещам как няма да бъде тази матура по беЛ уж се готвя но всъщност ми е доста трудно .
    Особено граматическите въпроси там съм просот пълна мъка . Хайде за есето мога да напиша доста ако реша , но граматиката ми е доста зле . Аз затова си ходя и на СИП всеки Петък

Град
    Beyond reality
    Кое не разбираш точно в граматиката?
    Иначе имената на Йовков са прекрасни и уникални. Все пак той е този,който е измислил името Албена. Или айде, видоизменил го е до такава степен,че да стане Албена.
    maDamn

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    е, Пауна, Дойна, Ранка, Курта са страхотни
    Синеочке, мисля да се ориентирам към Дания, ако ме приемат изобщо с това, де.
    А пък май Орхус/Архус ,каквото е там, е градът на моите приятели, да :3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Beyond reality
    Пауна пък е хубаво име повече ми харесва от Султана
    maDamn

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Знам, че и КУРта много ти харесва!
    Имаш шанс, ако имаш дъщеря да я наименоваш по този начин!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Beyond reality
    ще си я кръстя КУРнелия! ПЪК, завиждай!
    maDamn

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Аз моята Шакире ще кръстя.
    Днеска пробна по философия.От теста 3 въпроса не знаех,а свободните отговори го заковах,есето също.ПРИКАЗКА МИ Е
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

anonymous708973
    Guest
    Каква е тая Курта, хора о.О

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението

Ден 345848309- резултати от СУ още няма.
    Няма и да има тая седмица. Звънях и ми казаха,че още рабтите са в проверителите и вероятно началото на другата седмица ще са готови.Ама вероято,може и още........!Ай честито!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Каква е тая Курта, хора о.О

Курта е възлюбената на дъртака от "На игликина поляна".

Днес правихме пробна матура. Стоях от 12:30 до 14:30. Литературните въпроси ги бях решавал и преди. Класната ми ги бе дала миналият срок да ме оформи на тях. А темата за писане бе Проблемът за социалната несправедливост в стихотворението "Юноша". Мисля, че се справих. Не се бях подготвял особено много.

Добре, че тая седмица няма да ходя вече на училище! Утре отивам на София и вече изпита, от който ми зависи дали ще се учи някъде. Пожелайте ми успех!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Курта е възлюбената на дъртака от "На игликина поляна".
    Това матуритетно ли е въобще?

Град
    Шоколадовия град
    Патнерке,не е за матурата.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Пълен дизастър беше тая пробна матура по английски. Като знам и тая нашата любима учителка как се заяжда за всичко в есетата - кусур да нямаш, ще ти намери. -_- Ениуей, реших да си спестя следващите два дни ходене на училище и ми е медееец.

Цял селдобяд си се занимавам със страничката във фейсбуук. Беше само за фотографиите ми, но реших да я направя за цялостно творчество.
    Та, хвърлете по едно око, ако имате време Ценни са ми чуждите мнения, пък и се опитвам да я популяризирам някак, meeh :/

http://www.facebook.com/empirina?fref=ts

Грейнджър като цяло граматиката ми е много трудна надявам се тя да не ми изиграе лоша шега и поне 5 да хвана .
    Иве добре си се насочила ти на правилното място . Аз понеже да оставам тука въобще не ми е опция не съм се интересувала но знам, че Скандинавстиката е една от специалностите с най-висок бал . Датският е труден език , но е хубаво да се знае защото там без датски си за никъде

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Може ли да помоля ,ако някой от вас учи по този учебник http://www.ciela.com/media/catalog/p...7/5/75543.jpeg да ми снима страница 106 и 107 от нея ,защото някой в даскало е взел моя ,а утре ще ни изпитват на задачите от там

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    На мен ми беше малко все тая, та вика да видя има ли други бъгнати, като мен .

Брой и мен за бракувана. Чувства,носталгия,сълзи,да бе пффффф.

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Може ли да помоля ,ако някой от вас учи по този учебник
    Имам същия,ама ми е в училище.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си