- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Ич ми не е.
Върнах се от пробната по бел , тоя път за час и половина я написах, стори ми се по-лесна!
Иначе есето беше върху "Тютюн" нещо за цената на амбициите и тн :Д
maDamn
Здравейте сега си влизам от училище . По Математика имам 5 мога да каза , че съм доволна . Не си бях чак да шестица и си го признавам , но петица добер ми дойде защото си ме беше заплашила за четворка направо .
И ние правихме пробна по БЕЛ на мен въпросите ми бяха трудни или поне повечето надявам се на 5 , но дали ще стане се съмнявам . Есето ми беше върху Железният светилник но името на самата тема ми изкочи от главата . Пишах страница и полвина .
Иначе на мен ми някакво странно , всъщност май ми е все тая . Има хора , за които ще ми е мъчно но са много малко , освен това като завършим ще имам възможност ад ис се прибера в Германия за няколко дни .
Иве няма нищо то аз понякога така си обяснявам хубаво " . Наистина обучението в Дания е много добро , освен това съм била там , приятелят ми е датчанини та затова . Иначе аз ще съм в Копенхагенският с право . Чувала съм че Орхус също е добър университета , но няма как да бъда там заради Йонас .
Ти нали към Скандинавстиката се беше насочила , после за някоя от тези страни ли имаш желание?
днеска си взех почивка, уж щях да ходя 1ви час по БЕЛ за да слушам за Тютюн, ама реших,че просто ще го препиша и не си струва да ходя на тоя дъжди кой нормален човек би си кръстил героинята ЛИЛА?!?!? не Лили, Лилия, а Лила
![]()
Или пък Божанана мен са ми супер странни тези имена .
^ А имената на героите на Йовков?
И аз сега се прибрах от пробната по БЕЛ. Седях 2 часа и половина, ама самата матура беше малко гадна- то текстове, то резюмета, разни тъпи пунктуации. Темата беше върху "Ще бъдеш в бяло" на Яворов... нещо за любовта- не се оплаквам и по-зле можеше да е.
Ден 345848309- резултати от СУ още няма. Вече ми стана 'се едно.
Желая ви прекрасен дъждовен ден, а аз си лягам да спя![]()
Лила не се учи. Лила е във втората редакция на книгата и не се включва тя в изпитните материали за матура. Иначе и нея може да си четеш,Макс.
Иначе тази тема повече ми хареса.
maDamn
Усещам как няма да бъде тази матура по беЛ уж се готвя но всъщност ми е доста трудно .
Особено граматическите въпроси там съм просот пълна мъка . Хайде за есето мога да напиша доста ако реша , но граматиката ми е доста зле . Аз затова си ходя и на СИП всеки Петък
Кое не разбираш точно в граматиката?
Иначе имената на Йовков са прекрасни и уникални. Все пак той е този,който е измислил името Албена. Или айде, видоизменил го е до такава степен,че да стане Албена.
maDamn
Пауна пък е хубаво имеповече ми харесва от Султана
![]()
maDamn
ще си я кръстя КУРнелия! ПЪК, завиждай!
maDamn
Аз моята Шакире ще кръстя.
Днеска пробна по философия.От теста 3 въпроса не знаех,а свободните отговори го заковах,есето също.ПРИКАЗКА МИ Е![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Каква е тая Курта, хора о.О
Днес правихме пробна матура.Стоях от 12:30 до 14:30. Литературните въпроси ги бях решавал и преди. Класната ми ги бе дала миналият срок да ме оформи на тях.
А темата за писане бе Проблемът за социалната несправедливост в стихотворението "Юноша". Мисля, че се справих.
Не се бях подготвял особено много.
Добре, че тая седмица няма да ходя вече на училище!Утре отивам на София и вече изпита, от който ми зависи дали ще се учи някъде. Пожелайте ми успех!
![]()
Патнерке,не е за матурата.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Пълен дизастър беше тая пробна матура по английски. Като знам и тая нашата любима учителка как се заяжда за всичко в есетата - кусур да нямаш, ще ти намери. -_- Ениуей, реших да си спестя следващите два дни ходене на училище и ми е медееец.
Цял селдобяд си се занимавам със страничката във фейсбуук. Беше само за фотографиите ми, но реших да я направя за цялостно творчество.
Та, хвърлете по едно око, ако имате времеЦенни са ми чуждите мнения, пък и се опитвам да я популяризирам някак, meeh :/
http://www.facebook.com/empirina?fref=ts
Грейнджър като цяло граматиката ми е много трудна надявам се тя да не ми изиграе лоша шега и поне 5 да хвана .
Иве добре си се насочила ти на правилното място. Аз понеже да оставам тука въобще не ми е опция не съм се интересувала но знам, че Скандинавстиката е една от специалностите с най-висок бал . Датският е труден език , но е хубаво да се знае защото там без датски си за никъде
Може ли да помоля ,ако някой от вас учи по този учебник http://www.ciela.com/media/catalog/p...7/5/75543.jpeg да ми снима страница 106 и 107 от нея ,защото някой в даскало е взел моя ,а утре ще ни изпитват на задачите от там![]()