- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Да сега го видях . Всъщност нещата звучат интересни но предполагам са доста трудни .
Тези предмети си се учат сериозно през 4-те години.Няма учебници приспособени за средно и учим по тия от УНСС и Свищов.
Най-много се учеше по икономиките и финансите(а и аз запомнях най-трудно именно по тях).По счетоводство сме на такова ниво,че в УНСС си спестявам лекциите за първите 2 години.
Стенографията е най-безсмисленият предмет на тая земя.Учиш сигли,които трябва да ги рисуваш,а не да ги пишеш и е мъка.
По финанси и счетоводство е трудно,ако изпуснеш първите насоки,после няма догонване.
Правото е мега скучното - фирмено,трудово и управленско.
Общо взето си се учеше(вече почти не уча) сериозно и излизам със средно икономическо.
Како ще правя като завърша-или СУ,или УНСС(икономика).
EEEEEE НАЙ-НАКРАЯ ПУСНАХ КОМЕНТАР,РАЗДЕЛЕН НА 3 ЧАСТИ.Само при мен ли е така?
Синеочке,то всичко в трудно.
Последно редактирано от pifiella : 04-03-2013 на 22:36
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ами да трудно е но ти излизаш един вид с професия нали така ?
П.П При мен нямча проблем с коментарите , но форумът много бавно се зарежда
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Честно тези икономически специалности ми звучат страшно далечни много математика и производни на нея има . Но пък са хубави като специалности и отварят много врати .
Икономиката и математиката са две взаимноизключващи се неща.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е сега,който както си се уреди!
Преди 5-години не ме приеха в Немската и това ми беше резервният вариант,но то взе,че ми хареса.
ДА,ако е икономика ще е УНСС.Искам новата сп. Медия икономика.
Не искам финанси и счетоводство,а нещо по комуникативно.Но журналистиката в УНСС отпада като вариант,не мога да си представя,че до края на юли ще се влача по изпити.По-добре сега всичко да мине.
Последно редактирано от pifiella : 04-04-2013 на 07:23
Аз знам моята преподавателка каква е, с две думи - страхотна е.
Няма нещо, което да не съм разбрала до сега от нея и съм много доволна.
А познавам няколко човека, учещи счетоводство и контрол.
Мога да ти кажа, че им скъсват задниците от учене, обаче накрая излизат много добри специалисти.
Всъщност каква паралелка завършваш?
М, тази специалност не я бях чувала, но щом е нова предполагам и бала за нея е висок.
А за журналистиката.. Няма да коментирам. Това не е специалност за икономически институт, та ако ще най-добрата да е.
Иначе, да, до края на юли си е тегаво да ходиш по изпити, аз до началото на юли бях, ама бях толкова скапана вече, че не знам как си изкарах изпитите.
Бизнес админисрация и разширено изучаване на английски език
И аз не искам журналистика в УНСС,а сега с тая нова специалност(тя е към направлението,в което е и журналистиката) ме спечелиха!Ще си съчетая интересите с наученото до момента.
Последно редактирано от pifiella : 04-04-2013 на 08:00
Аааааа, ето защо не я знам. Шот е в направлението на журналистиката.. Колко съм зле днеска..
Иначе, наистина хубава паралелка. Предполагам си от София, шот в по-малките градове по-трудно се намират подобни паралелки.
Не ти ли се е искало да я продължиш бизнес администрацията?
Матурата по АЕ я направих днес за час и малко...
АМА тоя cloze test беше дизастър...абсолютен.
Есето беше лесно , лисънинга и рийдинга също, трансформациите също бяха приятно,ама клоуз теста ще ме осере...
Иначе ми е окейз.
maDamn
Сега си влизам от пробна по немски пфф голяма лесонтия беше . Предадох си проекта по Биология и ме оформиха по История със 6 доволна съм от себе си .
Пифиела а ти за журналистиката защо не опиташ в СУ , ако не си го напаривла вече ?
Пия едно кафе и смятам да пиша по датски защоот днеска учителката ми е подготвила тест .
При нас пък днес имаше проверяващи инспектори, които трябвало да следят колко ученици присъстват в часовете, защото дванадесетокласниците си позволявали да не идват на училище.![]()
You are broken, I can fix you...
баси смеха...
Ние утре сигурно ще сме 3ма на кръст.
maDamn
pifiella, по-добре не се хвърляй на нови, напудрени специалности.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Леле, тая тъпачка по английски как ме издразни!
Трябваше на пробната да съм в 301, аз седнах в 302 (заедно с приятелите ми)
И днеска като се побърка, била съм простачка, нагла, селячка, простакеса и нз си квои щяла да ме докладва на съвета, че съм била седнала в друга стая
Викам, ми не съм разбрала
Отговорът беше -ти коя си, с привилегии ли си мислиш ,че си, простакеса и пр.
Не й останах длъжна,де, ама тя пък тоя късмет да има да ме докладва за подобна глупост-отивам и изпявам на директорката всичките обиди, дето сипе и учители, дето коментира!
Злобна кучка ..
Няма нужда от превземки.
Като цитираш чуждите задължение, има и някои очарователни ученически, които трябва да вземеш под внимание.
Пифи, и аз съм запомнила, че си ученичка, затова се изненадах от специалността. Не знаех, че и в средно се изучава.
Аз съм си избрала това за висше.
Така е. Имах предвид обаче нещо друго. Това, че в икономика и бизнес няма думата медии, не означава, че специалността няма да е приложима в тази област. По-общите, утвърдени специалности са много по-добър избор. Специализацията в медиите можеш да си я придобиеш и чрез самостоятелно учене, стига да имаш добра база. Още повече, че където и под каквато форма да учиш, няма да замениш опита в професията, така че един ден задължително ще трябва да се адаптираш. Разумният избор е да бъдеш подготвена за този ден, което в конкретния случай смятам, че е изборът да имаш богата, широка база.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Иве, неведнъж съм ти казвала,че съм учудена от поведението на учителите ви, при нас никой учител не си е позволил да каже нещо подобно. Никога не сме имали такива взаимоотношения, поне и да е имало са били единични случаи , а не постоянно като при вас. Имали сме спорове,но никой никого не е наричал простакеса, идиоти и тн.
Радвам се,че с голяма част от учителите съм близка и можем да говорим като приятели. Не само с мен е така,но и със всички.
maDamn