.
Затворена тема
Страница 87 от 102 ПървиПърви ... 377783848586878889909197 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 151 до 2 175 от общо 2539
    Да сега го видях . Всъщност нещата звучат интересни но предполагам са доста трудни .

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Тези предмети си се учат сериозно през 4-те години.Няма учебници приспособени за средно и учим по тия от УНСС и Свищов.
    Най-много се учеше по икономиките и финансите(а и аз запомнях най-трудно именно по тях).По счетоводство сме на такова ниво,че в УНСС си спестявам лекциите за първите 2 години.
    Стенографията е най-безсмисленият предмет на тая земя.Учиш сигли,които трябва да ги рисуваш,а не да ги пишеш и е мъка.
    По финанси и счетоводство е трудно,ако изпуснеш първите насоки,после няма догонване.

Правото е мега скучното - фирмено,трудово и управленско.
    Общо взето си се учеше(вече почти не уча) сериозно и излизам със средно икономическо.
    Како ще правя като завърша-или СУ,или УНСС(икономика).
    EEEEEE НАЙ-НАКРАЯ ПУСНАХ КОМЕНТАР,РАЗДЕЛЕН НА 3 ЧАСТИ.Само при мен ли е така?
    Синеочке,то всичко в трудно.
    Последно редактирано от pifiella : 04-03-2013 на 22:36
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Ами да трудно е но ти излизаш един вид с професия нали така ?

П.П При мен нямча проблем с коментарите , но форумът много бавно се зарежда

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Ами да трудно е но ти излизаш един вид с професия нали така ?

П.П При мен нямча проблем с коментарите , но форумът много бавно се зарежда

Форумът мрази думата - счетоводство.Колкото и пъти да я пиша,се появяват квадратчетата,които ми изяждат целия коментар.Обясних го като филм на ужасите!
    Да с професия излизам - офис мениджър, май?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Честно тези икономически специалности ми звучат страшно далечни много математика и производни на нея има . Но пък са хубави като специалности и отварят много врати .

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Честно тези икономически специалности ми звучат страшно далечни много математика и производни на нея има . Но пък са хубави като специалности и отварят много врати .
    Всъщност не знам защо когато кажа на хората, че уча счетоводство всички ми казват: "Значи те бива в математиката". Счетоводството използва математика на ниво събиране, изваждане, умножение и деление. И то за тези цели използваш калкулатор.

Икономиката и математиката са две взаимноизключващи се неща.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Да с професия излизам - офис мениджър, май?
    А стига бе. Аз уча висше, за да изляза с това .
    Готино училище си си избрала.
    И бтв, счетоводство може и да не учиш много, зависи каква специалност си избереш.
    Но за икономика, ако това искаш, избери УНСС.
    И не го казвам, шот уча там.

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    И бтв, счетоводство може и да не учиш много, зависи каква специалност си избереш.
    Тук няма да споря. Първо не знам при нас счетоводството специалността на какво ниво е, но знам, че се влиза със сравнително по-нисък бал и че този, който ми предаваше на мен, е некадърник и половина.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Шоколадовия град

Е сега,който както си се уреди!
    Преди 5-години не ме приеха в Немската и това ми беше резервният вариант,но то взе,че ми хареса.
    ДА,ако е икономика ще е УНСС.Искам новата сп. Медия икономика.
    Не искам финанси и счетоводство,а нещо по комуникативно.Но журналистиката в УНСС отпада като вариант,не мога да си представя,че до края на юли ще се влача по изпити.По-добре сега всичко да мине.
    Последно редактирано от pifiella : 04-04-2013 на 07:23

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Тук няма да споря. Първо не знам при нас счетоводството специалността на какво ниво е, но знам, че се влиза със сравнително по-нисък бал и че този, който ми предаваше на мен, е некадърник и половина.
    Аз знам моята преподавателка каква е, с две думи - страхотна е.
    Няма нещо, което да не съм разбрала до сега от нея и съм много доволна.
    А познавам няколко човека, учещи счетоводство и контрол.
    Мога да ти кажа, че им скъсват задниците от учене, обаче накрая излизат много добри специалисти.

Е сега,който както си се уреди!
    Преди 5-години не ме приеха в Немската и това ми беше резервният вариант,но то взе,че ми хареса.
    ДА,ако е икономика ще е УНСС.Искам новата сп. Медия икономика.
    Не искам финанси и счетоводство,а нещо по комуникативно.Но журналистиката в УНСС отпада като вариант,не мога да си представя,че до края на юли ще се влача по изпити.По-добре сега всичко да мине.
    Всъщност каква паралелка завършваш?
    М, тази специалност не я бях чувала, но щом е нова предполагам и бала за нея е висок.
    А за журналистиката.. Няма да коментирам. Това не е специалност за икономически институт, та ако ще най-добрата да е.
    Иначе, да, до края на юли си е тегаво да ходиш по изпити, аз до началото на юли бях, ама бях толкова скапана вече, че не знам как си изкарах изпитите.

Град
    Шоколадовия град
    Бизнес админисрация и разширено изучаване на английски език
    И аз не искам журналистика в УНСС,а сега с тая нова специалност(тя е към направлението,в което е и журналистиката) ме спечелиха! Ще си съчетая интересите с наученото до момента.
    Последно редактирано от pifiella : 04-04-2013 на 08:00

Бизнес админисрация и разширено изучаване на английски език
    И аз не искам журналистика в УНСС,а сега с тая нова специалност(тя е към направлението,в което е и журналистиката) ме спечелиха! Ще си съчетая интересите с наученото до момента.
    Аааааа, ето защо не я знам. Шот е в направлението на журналистиката.. Колко съм зле днеска ..
    Иначе, наистина хубава паралелка. Предполагам си от София, шот в по-малките градове по-трудно се намират подобни паралелки.
    Не ти ли се е искало да я продължиш бизнес администрацията?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Матурата по АЕ я направих днес за час и малко...
    АМА тоя cloze test беше дизастър...абсолютен.
    Есето беше лесно , лисънинга и рийдинга също, трансформациите също бяха приятно,ама клоуз теста ще ме осере...

Иначе ми е окейз.
    maDamn

Град
    Шоколадовия град
    Иначе, наистина хубава паралелка. Предполагам си от София, шот в по-малките градове по-трудно се намират подобни паралелки.
    Не ти ли се е искало да я продължиш бизнес администрацията?
    Не, в Своге си уча,гимназията ни е много хубава.
    Ами то не се знае.В бъдеще може и да я продължа,но да следвам администрация,не мисля.Някак ми е писнало,трябва ми разнообразие.

Не, в Своге си уча,гимназията ни е много хубава.
    Ами то не се знае.В бъдеще може и да я продължа,но да следвам администрация,не мисля.Някак ми е писнало,трябва ми разнообразие.
    Браво, много хубави паралелки си имате.
    При нас нямаше особено разнообразие, най-елитните паралелки в града бяха хуманитарна и езикова, с испански.
    Ся ще видиш разнообразие в уни-то, там ква мъка е ..

Сега си влизам от пробна по немски пфф голяма лесонтия беше . Предадох си проекта по Биология и ме оформиха по История със 6 доволна съм от себе си .
    Пифиела а ти за журналистиката защо не опиташ в СУ , ако не си го напаривла вече ?

Пия едно кафе и смятам да пиша по датски защоот днеска учителката ми е подготвила тест .

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    При нас пък днес имаше проверяващи инспектори, които трябвало да следят колко ученици присъстват в часовете, защото дванадесетокласниците си позволявали да не идват на училище.
    You are broken, I can fix you...

Град
    Beyond reality
    баси смеха...
    Ние утре сигурно ще сме 3ма на кръст.
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    pifiella, по-добре не се хвърляй на нови, напудрени специалности.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    pifiella, по-добре не се хвърляй на нови, напудрени специалности.
    Аха и аз това си мисля. На къде и как ще се завърти тая специалност,да не стане учиш нещо,излизаш нищо.
    И в твоя факултет ще има нова специалност,ама не я запомних.
    Писна ми - днес ден 20,а резултати няма!А и на стената няма нищо.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Леле, тая тъпачка по английски как ме издразни!

Трябваше на пробната да съм в 301, аз седнах в 302 (заедно с приятелите ми)
    И днеска като се побърка, била съм простачка, нагла, селячка, простакеса и нз си кво и щяла да ме докладва на съвета, че съм била седнала в друга стая
    Викам, ми не съм разбрала
    Отговорът беше -ти коя си, с привилегии ли си мислиш ,че си, простакеса и пр.

Не й останах длъжна,де, ама тя пък тоя късмет да има да ме докладва за подобна глупост-отивам и изпявам на директорката всичките обиди, дето сипе и учители, дето коментира!
    Злобна кучка ..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Няма нужда от превземки.
    Като цитираш чуждите задължение, има и някои очарователни ученически, които трябва да вземеш под внимание.

Пифи, и аз съм запомнила, че си ученичка, затова се изненадах от специалността. Не знаех, че и в средно се изучава.
    Аз съм си избрала това за висше.

Мега фен Аватара на Chacho
    Аха и аз това си мисля. На къде и как ще се завърти тая специалност,да не стане учиш нещо,излизаш нищо.
    Така е. Имах предвид обаче нещо друго. Това, че в икономика и бизнес няма думата медии, не означава, че специалността няма да е приложима в тази област. По-общите, утвърдени специалности са много по-добър избор. Специализацията в медиите можеш да си я придобиеш и чрез самостоятелно учене, стига да имаш добра база. Още повече, че където и под каквато форма да учиш, няма да замениш опита в професията, така че един ден задължително ще трябва да се адаптираш. Разумният избор е да бъдеш подготвена за този ден, което в конкретния случай смятам, че е изборът да имаш богата, широка база.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Beyond reality
    Иве, неведнъж съм ти казвала,че съм учудена от поведението на учителите ви, при нас никой учител не си е позволил да каже нещо подобно. Никога не сме имали такива взаимоотношения, поне и да е имало са били единични случаи , а не постоянно като при вас. Имали сме спорове,но никой никого не е наричал простакеса, идиоти и тн.
    Радвам се,че с голяма част от учителите съм близка и можем да говорим като приятели. Не само с мен е така,но и със всички.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си