- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Душичке, това си е чиста злоба. За завист няма да казвам, въпреки че тук имам основа да го твърдя.
Над половината пари, които съм изхарчила в София последното ходене, са си лично мои, изкарани от мен. Не че те вълнува.
И някъде около "веенето на гъза" взех сертификат по английски с А; скоро ще получа и такъв по немски, изпитът отдавна го изкарах;в сряда ще подавам документи за шофьорска книжка с изпит, взет от първия път; избрала съм специалност и университет; кандидатствала съм за общежитие; уча здраво за матура; а оценките в даскало дори няма да ги споменавам.
С две думи - не ми говори за належащи неща, аз належащите неща съм си ги оправила, ти си тази, която не е. Знам как се учи за приемния по английски в СУ... Кои сме ние да ти кажем ли? Хора, които са влезли с този изпит. Други хора, които са ти конкуренция тази година. Не е необходимо да са завършили английска филология.
Смешно ми е. Злобата в коментара ти е провокирана от факта, че ти самата знаеш, че не влагаш необходимите усилия и когато някой друг ти го каже, ти го нападаш като защитна реакция. Какви погалени от съдбата? Просто сме сериозни и ориентирани.
Аз да съжалявам ли, че приятелят ми не ме прави на парцал; че нашите не ми се бъркат във всяко решение; че не съм искала месеци съм искала да уча нещо, след което не съм установила, че съм проспала това време, което е можело да бъде използвано за подготовка; да се пренасоча към друго, да имам някакви кирливи 2 месеца до изпита и да осъзнавам напълно, че не мога да имам оценката, която ми трябва?
Не мисля.
Мнение на просто момиче.
Това, че съм потърсила съвет по даден въпрос в даден форум изобщо не означава, че в тоя въпрос се коренят други неща.
Напълно осъзнавам,че мога да я изкарам тая оценка, въпросът е дали ще седна и ще го направя или не.
С приятелят ми се обичаме достатъчно и за твое огромно (убедена съм) нещастие, не , не ме прави на ''парцал''.
Нашите ми мислят доброто и просто се притесняват дали съм избрала най-доброто за себе си.
И това в момента го вкарваш в ''спора'' просто ,за да напишеш още 5 реда. Защото няма абсолютно никаква връзка с нещата.
А това какво правиш ти в София или някъде си, нито ме интересува, нито е моя работа. Няма нужда да ми се обясняваш.
И да ти кажа-не е завист. Няма за какво.
И има момичета в тоя форум (в случая , да , визирам granger) ,които също са приети в уни, изкарали са си шофьорските курсове без грешка, избрали са си път в живота и няма нужда да си скъсват гъза от учене,просто защото сами по себе си са умни, но те не сядат да се хвалят наляво и надясно.