.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

симпатично момиче с което ще съм на морето

Съветчета и споделяне на опит плс. как да подходя да тръгнем.... да я впечатля абе.... моля за всякакви съвети и предложения ?

заедно сте на море какви съвети, ако и там не ти върже си сложи въжето

Има два варианта
    1. или ще те хареса
    2. или не..
    Няма смисъл да използваш заучени фрази, които тя може би е чувала и от други преди теб. Бъди по-оригинален и с малко късмет ще станат нещата. Айде успех.

Голям фен Аватара на reperw
    отиаш и и казваш ,че ше я праиш да се моли и ще ти върже ако не ти върже явно в лицето си като чичо "ТО" от семейство адамс

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Както казаха по-горе или ще те хареса или не .Не се прави на олигофрен.Ако не те хареса кво да се прави все пак си на морето всеки ден дискотеки все някоя ще ти върже.Ох,ходи ми се на морее

Тя ако не иска връзка и да си скъсаш дупенцето от впечатления няма да тръгнете
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Ами баце карай я да се усмихва, от опит знам, че когато момиче сме усмихва приятно (сещаш се за къф вид усмивка става на въпрос) и е добре, приятно с теб и бъди по-оригинален, не се прави на отворен или нещо подобно просто бъди себе си и пак повтарям карай я да се усмихва да и е приятно с теб

П.С надявам се да съм бил полезен.

Цитирай Първоначално написано от metavitamin Виж мнението
    Ами баце карай я да се усмихва, от опит знам, че когато момиче сме усмихва приятно (сещаш се за къф вид усмивка става на въпрос) и е добре, приятно с теб и бъди по-оригинален, не се прави на отворен или нещо подобно просто бъди себе си и пак повтарям карай я да се усмихва да и е приятно с теб

П.С надявам се да съм бил полезен.
    Щом пита тука какво да прави, значи, трябва да бъде съвсем различна личност от това което си (rofl)

Мега фен Аватара на Chacho
    Авторе, само недей да гледаш отстрани. Сигурно ще сгазиш лука 30 пъти като ти гледам нагласата, ма поне действай как намериш за добре, а не карай само на размисли. Кураж баце!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Нещо интересно по темата от мен на което попаднах днес тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си