- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви цигари да пуша?
Пушила съм Camel blue-стават, L&M red - стават г/д, L&M blue - отвратителни са ,леки и с ужасен вкус;х едвам изпуших кутията. Пробвала съм от приятели Малборо ама не си спомням вече вкуса им,май не бяха толкова лоши. Та вие какви цигари пушите,кои ве кефят най-много,кои ще ми препоръчате?
Хахахахахах, този въпрос цепи мрака.
Зависи какви харесваш-слаби, силни или средни.
Аз пуша Виктори Силвър и ми харесват. Понякога Бяло Боро. Не харесвам тънки цигари.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
По възможност - никакви.
Единственото нещо, което ти причиняват цигарите е вредата за организма ти.
А ти защо всъщност пушиш?
От гъзария?
ММ слимс пробвай, Ева .. ддз, зависи какви предпочиташ: леки или силни : )
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
аз се чудя как да ги откажа тия ще ми питат кво да пушат... един ден ще ви дойде акъла
ти затва ли се регна да питаш кви цигари да пушиш ?
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 07-17-2012 на 21:00
По-добре никакви![]()
Мурати са добри, Ева не са лоша алтернатива
Kolkoto poveche, tolkova poveche
По добре недей да пушиш никакви, но ако това не е вариант за теб, бих казал Давидоф Голд![]()
I'm the King of Bongo !!!
не пуши![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Пуши червено боро.. не ги слушай тия дето ти казват да спреш те са идиоти.. YOLO
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Последно редактирано от sashko705 : 07-21-2012 на 00:13
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Най-добре никакви ама ...
Иначе муратите много ги харесват, въпреки че на ме не ми харесват самият им вкус и това, че са супер слимс, следпочитам нормални слимс. Карелията също не е лоша. Мерлина обаче не ти го препоръчвам. Иначе ако искаш дебела и силна цигара черното лъки нямат равни, имат и една капсула във филтъра си, която като я счупиш ( стискаш филтъра по силно ) от обикновенна цигара става ментолова, ама са и по-скъпички![]()
Окей mr. grammar nazi... явно знаеш по-добре от мен кое е сарказъм и кое не..
"Imagine all the people
българските цигари всички са си абсолютен боклук.. аз си карам на бял давидоф, ако съм в пачка син дънхил или парламент
Наистина зависи от това какви предпочиташ: тънки или дебели!
Принципно на жена повече отива тънка цигара,но по тънките са по слаби.
Аз пуша Мерлин или Карелия слимс .. и Белият Давидоф не е никак лош![]()