- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ
Интересувам се какво представляват процедурите за избелване на зъби, колко г/д струва една такава процедура и бих ли могла да постигна същия ефект с някаква определена паста или прахче (такаче да не увреди емайла ми) .. ако няма такъв вариант да не го увреди, то поне да е минимално. Чувала съм от приятелки страшни истории за това как се повишавала чувствителността към топло, студено, кисело и т.н. Попринцип колкото и старателно да мия зъбите си по 4-5 пъти на ден самият им цвят си е жълтичък.. за мое огромно съжаление. Не пуша, ако някой ще ме пита това както и избягвам консумация на продукти които допълнително засилват (като например пия кафе веднъж месечно). Моля за компетентни мнения!
за процедурите не знам.. но съм чувала, че със сода за хляб се избелват добре2 пъти в сед. е напълно достатъчно, не трябва да се прекалява, също има разни пасти които помагат.
^Нека не се занимава със сода, а да заложи на паста.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
а ще ми препоръчате ли паста .. пробвала съм какви ли не които уж избелват .... но никакъв резултат
Sensodyne!![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Пробвай Hollywood Smile...При мен помогна![]()
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Не е по темата, но да попитам. Някой почиствал ли си е зъбния камък? Може ли мнение и какво точно представлява процедурата? Предполагам, че и това е начин за избелване.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Премахване на зъбен камък и избелването са различни процедури O.O Не знам как така досега не са ти го махали, явно не трупаш. Процедурата се извършва със специална машинка. Не боли, но издава ужасен звук
Избелването се прави, като се изтъргва емайл, докато се види бял такъвПредполагам, че и това не боли.
Ако премахването на зъбния камък имаше ефект, хората нямаше да дават стотици левове за избелване.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
А тази паста Sensodyne като спреш да я ползваш не ти ли потъмняват зъбите, защото и такива мнения съм чувала?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Нещо интересно по темата от мен на което попаднах днес тук