.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Тема: Газирано

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    redbul2 харесваш ми Хич не те ебе за хранителни режими и т.н. Аз газирано за съжаление много пия и... Както и ям доста сладко, което пак ми е проблем. Ама истината е, че успокоението в жегата през деня ми е газираното Също така и си ям всичко попринцип... Така са ми казали и както виждам има пак ефекти, въпреки всичко
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен
    Тва да тъпчеш квото и да е и в големи количества може да има ефект при теб ,но по-късно ще съжеляваш,ако се интересуваш как изглеждаш разбира се..

Град
    DirtyLand
    Ами аз предварително преди да почна да тренирам питах какво да ям и ми казаха всичко, понеже няма смисъл от малък диети да пазя, но пък да ограничавам или направо да спра газираното и да намаля сладкото... А на тренировките един пич ме бъзикаше, че съм гърчав и че трябва да ям повече при положение че съм поне с 3 кг по-тежък от него.. ;D И каза, че на закуска яде 1 хляб, камо ли за целия ден o_O Това доказва, че става дума и за метаболизъм тука... Моя е бърз до колкото съм забелязал и до сега проблеми не виждам... Освен мазнините по корема... Още не съм намерил човек да ме снима, но скоро се надявам да мога да покажа..

Мега фен
    Мазнините по корема едва ли говорят за добър метаболизъм.От това което описваш все едно се изкарваш skinny fat. Дано си само skinny,но квото и да е се оправя с тренировки и режим. От тъпчене ще качиш и много мазнини и ще съжеляваш после,казвам ти го от личен опит

Град
    DirtyLand
    skinny демек кльощав? Е са са премерих на кантара 53-4 кг съм на някъде 1,70 височина, смятам тва за нормално, т.е. нито слаб, нито дебел?? Мазнините дето ги наричам другите ми викат, че е кожа ама не вярвам много.. Иначе човек смятам, че няма нужда да чистя, щото пак ше ги натрупам..

Мега фен
    Скивай в нета hodgetwins и те как са били skinnyfat и как са станали.. Ама си иска хранителен режим и хубави тренировки.

Град
    DirtyLand
    Ехаа е тва е бая яко Ами аз почнах майна със фитнес вкъщи и обърнах на тренировка с тяло и надали може да стана така от тренировка с тяло. Ама времето ше си покаже Е сега ще ми направят сигурно няколко снимки в отпуснато и стегнато положение и може да пусна в сайта с линк, но ще видя дали ще ме снимат..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    skinny демек кльощав? Е са са премерих на кантара 53-4 кг съм на някъде 1,70 височина, смятам тва за нормално, т.е. нито слаб, нито дебел?? Мазнините дето ги наричам другите ми викат, че е кожа ама не вярвам много.. Иначе човек смятам, че няма нужда да чистя, щото пак ше ги натрупам..
    Наистина си skinny Добре ще е да качиш 10 килограма ,но бавно.. Качествено с добра храна,защо не ходиш на зала?

Град
    DirtyLand
    На зала не ходя първо защото с тяло ми казаха по-добре че ще е, за да не се напрягам от малък, забавя растежа нали, и второ защото залата ми е в нас, няма смисъл на фитнес да ходя. Като съм нямал време да ходя на мястото, на което тренирам навън с тяло (там има лостове, успоредки и пейки за лицеви, както и територия за бягане), се пребирам вкъщи, слагам ръкавиците и почвам кофи, лицеви, коремни преси и от ония за бицепс с два дъмбела нали дето е. Също взимам щангата с ония назъбения лост пак за бицепс дето е и правя.. 10кг незнам как ще ми седят, но наистина е добре, защото хората, които тренират, се борят за маса, а аз...

Едит: Тва за растежа беше пълна глупост, щото го забавя само ако правиш дадени упражнения с дадени килца в случая големи килца.. Поне до колкото знам.

Мега фен
    В залата има треньор той трябва да те наблюдава отначало..А на лостовете едва ли ще намериш някой наистина компетентен.. Много са лостаджиите,малко са истинските лостаджии.. Ако отидеш там и слушаш тия 15-16 годишни има и нагоре там до 20 колко години как да прогресираш.. Само като видиш Тачев разбираш всичко..

Град
    DirtyLand
    Че кво му е на Тачев? Или тва не беше нещо лошо за него.. Иначе не слушам никой, тренирам си сам, отивам с някой приятел и правим нещата .. Само упражнения за корем нямам на тая площадка освен да легна на пейката и държейки се за нея да дигам краката.. Не виждам кво е лошото на стрийт фитнеса.. Понеже мен лично по ме кефи релеф, от колкото маса, но с масата по-здрав изглеждаш и явно имаш повече сила

Мега фен
    За тия години можел да направи далеч по-добро тяло.Сега не знам как се храни,може там да е дерта,но при chicken legs поне горната част трябваше да впечатлява,но уви..

Релефа зависи от храната,сега като тренираш уж за "релеф" - какви са резултатите? В началото си и е нормално принципно да има ,но тва за няколко месеца и после.? Като имаш повече маса си по-силен,защото си повече килограми,но си има и фибри,които активираш чрез тренировките и нервната система също. Тва става и на лостове,не говоря за статични движения разбира се като клек .. Но на лежанката може да дръпнеш доволно от кофички (с добавена тежест).
    Просто според мен не си достатъчно опитен и трябват доста знания,за да тренираш сам и да очакваш резултати.

Град
    DirtyLand
    Резултатите за 2 месеца са ръце, гърди малко... и супер малко плочки, задето се тъпча с глупости постоянно сигурно. И ся ще кажеш къде са краката - мускули на краката имам също и те са от бързо ходене май...
    Кво ми пречи да тренирам сам? Като знам какво да правя за дадена част и как да го правя правилно? Е ся ще давам зор да ме снимат и ако искаш можеш да видиш като постна.

Повече от фен Аватара на Кенпачи
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Че за какво ми е преса? Важното е да си нацепен,да имаш маса и сила. А релефът е за момичетата Ям каквото ми падне
    Ядеш каквото ти падне ? Ясно ....

Град
    DirtyLand
    Е, явно и със снимки няма да стане майна... Нещо фотоапарата снима гадно замазано а и незнам как да се снимам да се види каквото трябва... Тва е много тъпо... Ако има откъде някъде от нета да си измера там онова мускулна маса ли кво беше, ще си измера и ще ти кажа колко е, но снимките не стават.. До сега се мъчих да изкарам някоя хваната както трябва

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Я пак. Фолиевата киселина с какво е вредна,че нещо не разбрах? Доколкото съм информиран при дефицита и се развива анемия. Ако не греша се наричаше мегалобластна анемия като следствие на дефицита на витамин В12+фолиева киселина. А на бременни по моя информация се дава профилактично фолиева. При недостига и се получаваше вродена малформация,незатваряне на гръбначния канал или нещо подобно на бебетата. А това,че се нарича киселина не значи,че като я погълнете и с вас е свършено. Витамин С се нарича още Аскорбинова киселина,ама на никой още не са му изгорели червата от тая "киселина". Има я дори във витамините за билдъри.
    недостигът й води до анемия. Прекалено големи количества ти съсипват стомаха. Всяко прекалено нещо е вредно, на теб ли да го обяснявам
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Кенпачи Виж мнението
    Ядеш каквото ти падне ? Ясно ....
    Ами да. Имаш ли като мен ръка 39,5 см студена (топла до 41,3 см)? Можеш ли да направиш серия с 10 повторения на бицепсовото сгъване с 38 кг щанга?

И аз имам приятел , който е с 40 ръка и прави бицепс с 35 кг. Но е адския бидон и на нищо не прилича ... Kaчи 1 снимка,видео или нещо от сорта . Нищо лично ,но не мога да вярвам на думите ти Все пак всеки човек си има цели.Моята също е маса ,но не мога да пренебрегвам храната ,понеже тя е най - важния фактор в тоя спорт. Има хора ,които ядат каквото си поискат и пак имат страхотни тела ,но са доста малко ... истински късметлии бих казал

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Кенпачи Виж мнението
    Kaчи 1 снимка,видео или нещо от сорта . Нищо лично ,но не мога да вярвам на думите ти
    Ами аз имам качени тук цели 5 снимки. За по-бързо ще ти дам линк към тях. На снимките съм по бански (плувки) и по слипове. Там ръката е била 38,5-39 см. Можеш да ги разгледаш. Критикувай после колкото искаш,няма се обидя и разсърдя. На снимките съм средно 72кг. С релеф изобщо не мога да се похваля. http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%B5/page4 на дата 25.06.2011

Общо взето съм слаб ектоморф и трудно качвам маса. Тренирам по тридневен сплит,но сега в летните жеги само 2 пъти седмично. За бицепса (в деня за гърди-бицепс) правя: бицепсово сгъване с крив лост (EZ-щанга) 10х35,5 кг, 10 и 6 повторения с 38 кг, 9х35,5 кг.
    Второ упражнение набирания с тесен подхват и собствено тегло, 2 серии по 16 и 12 повторения последния път, Трето доизцеждащо за бицепса-сгъване с дъмбели от наклонен седеж с 11 кг дъмбели 10-8-6 повторения и бицепса направо е гръмнал

Не прочетох всички коментари ама като гледам всички се правите на много сдържани.Какво само ми говорите кво правило газираното и кво не правило, всички се наливате и изобщо не ви пука

Мега фен
    Да не би да си до нас и да ни гледаш всяко хранене в устата,че да приказваш твоите детски тъпизми?

Ами аз имам качени тук цели 5 снимки. За по-бързо ще ти дам линк към тях. На снимките съм по бански (плувки) и по слипове. Там ръката е била 38,5-39 см. Можеш да ги разгледаш. Критикувай после колкото искаш,няма се обидя и разсърдя. На снимките съм средно 72кг. С релеф изобщо не мога да се похваля. http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%B5/page4 на дата 25.06.2011

Общо взето съм слаб ектоморф и трудно качвам маса. Тренирам по тридневен сплит,но сега в летните жеги само 2 пъти седмично. За бицепса (в деня за гърди-бицепс) правя: бицепсово сгъване с крив лост (EZ-щанга) 10х35,5 кг, 10 и 6 повторения с 38 кг, 9х35,5 кг.
    Второ упражнение набирания с тесен подхват и собствено тегло, 2 серии по 16 и 12 повторения последния път, Трето доизцеждащо за бицепса-сгъване с дъмбели от наклонен седеж с 11 кг дъмбели 10-8-6 повторения и бицепса направо е гръмнал
    Определено си по - добре от моя фр Не целя да те обидя,нито теб , нито някой друг ... просто си държа на моето и смятам ,че ако човек иска по - добри резултати , трябва да се храни отлично. Иначе и аз съм екто ... нямаме късмета да сме мезоморфи

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Да не би да си до нас и да ни гледаш всяко хранене в устата,че да приказваш твоите детски тъпизми?
    +1111111111111

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си