Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
Ами аз имам качени тук цели 5 снимки. За по-бързо ще ти дам линк към тях. На снимките съм по бански (плувки) и по слипове. Там ръката е била 38,5-39 см. Можеш да ги разгледаш. Критикувай после колкото искаш,няма се обидя и разсърдя. На снимките съм средно 72кг. С релеф изобщо не мога да се похваля. http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%B5/page4 на дата 25.06.2011

Общо взето съм слаб ектоморф и трудно качвам маса. Тренирам по тридневен сплит,но сега в летните жеги само 2 пъти седмично. За бицепса (в деня за гърди-бицепс) правя: бицепсово сгъване с крив лост (EZ-щанга) 10х35,5 кг, 10 и 6 повторения с 38 кг, 9х35,5 кг.
Второ упражнение набирания с тесен подхват и собствено тегло, 2 серии по 16 и 12 повторения последния път, Трето доизцеждащо за бицепса-сгъване с дъмбели от наклонен седеж с 11 кг дъмбели 10-8-6 повторения и бицепса направо е гръмнал
Определено си по - добре от моя фр Не целя да те обидя,нито теб , нито някой друг ... просто си държа на моето и смятам ,че ако човек иска по - добри резултати , трябва да се храни отлично. Иначе и аз съм екто ... нямаме късмета да сме мезоморфи