- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво Не харесвате в момичетата?
Защо да не говори добре, Щруди малко? Не за всички главната цел е да имат семейство и деца. Защо задължително трябва да обичаш и да имаш някой до теб? Аз не разбирам това нещо. Толкова е прекрасно да имаш секс връзка, без тежки мисли и някакво любовно привличане. Толкова е скучно да имаш сериозна връзка. Особено на вашите години, когато този до вас е единствен, но след 2-3г. идва друг още по-единствен. Защо бързате за сложните неща? И аз избързах някога във времето с толкова момичета, че чак ме е срам какви действия съм предприемал. Какво, ако имам син, а съм на 30-35? А защо да имам син на 24-25?
Живейте, защото пътя нагоре е стръмен и тесен и не би трябвало да разчитате на някого.
Как ти е бил стария акаунт, другарю?
До характер е. Скучно ти е в сериозна връзка, докато ти самият си нямаш твои си неща, пренесени в нея. Не можеш да си истински пълноценен обвързан, докато не се научиш да си такъв сам. Както и да е. Мисля, че точно с теб съм спорила на същата тема и съм писала подобни неща.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Няма лошо в това да иска неангажираща секс връзка, както няма лошо в това да искаш сериозно обвързване.
Всичко опира до човек и неговите нужди/желания.
Може и да сме спорили. Не знам.
Аз съм пренасял толкова много, че край си няма. Чувствам се повече от пълноценен. Просто не се контролирам от правилото, че задължително трябва да си обвързан, за да не те е срам да излезеш от вас. Чувствам се щастлив и без връзка. Намирам го за слабост, ако не можеш и ти да се почувстваш така без никой до теб.
![]()
Чакай, дружке, че сега го видях.
Не може да си поживееш с някой, с който си обвързан. Да си изживееш живота означава да правиш каквото искаш и да не се съобразяваш с никой. Съобразиш ли се с някого за нещо - ще последва друго и друго. Защо да чакаш нещо от някого? Защо да правиш компромиси? Това те потрошва психически. Защо да чакаш да чуеш мнението на някой преди да направиш нещо?
Да чакаш винаги боли.
Защо, ако някоя ти хване окото трябва да се спреш, защото имаш връзка? Ако изневериш ще станеш някакъв звяр.
Имаш ли връзка никога няма да можеш да изживееш всичко.
...Спрете с тия глупости мен не ме интересуват.. ако ще казвате нещо ,то нека да бъде по темата...съжалявам,че съм толкова груба. :}
Ааааа, тук глагола "да си поживея" има различно значение за двамката ни.
Не чакам нищо от приятеля си, нито пък компромисите ме потрошват физически. Не чакам да чуя неговото мнение преди да направя нещо - правя си го и толкоз. Той знае какъв тип човек съм, и така му харесвам.
Ще се повторя - имаме различни желания и нужди. Ти искаш неангажираща връзка, и си те разбирам, и не те съдя. От друга страна пък, аз търся нещо сериозно.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 07-16-2012 на 18:04
Е да Shtrudi , сега ще ви се лигунтим . Разбираме ви напълно . До към 30 имате други приоритети , суетни някак , но пък живота си е ваш . Жалко за бъдещето на нацията де .
Kurabiaa, обещах да не използвам разни думички и ще се изкажа културно и отново ще кажа, че въобще пък не ми пука за твоята глупавичка тема. Говорим си за каквото ни се говори и да не говорим, че е по темата. Тъй, че бягай детенце малко и се чуди какво не ти харесват батковците.
Колежке, ти не чакаш-други чакат. Трети са зависими.
Все сме различни хорица. Все боклуци.Майтапя се.
Добре че е майтапа че да си кажем истината![]()
А хайде по-кротко.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защо ми изглежда грозно момиче да псува ? И то на 15 години ?![]()