.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен Аватара на mirki4a

Здравни осигуровки след 12 клас?

Завърших 12 клас и ми предстои да се запиша в уни.Добре обаче днеска се сетих,че класната нещо разправяше,че ще ни се наложи няколко месеца да си плащаме осигуровките.Разрових се из Google и се оказа,че наистина е така,но никъде не се каза за кои/колко месеца ще трябва да си ги платя.Навсякъде пише различни неща...Някой който си ги е платил вече или миналата година ги е плащал?
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Отиваш в НАП и питаш.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Най-добре е да попиташ, но вероятно здравното ти осигуряване е прекъснато за месеците след последния учебен месец в училище и преди първият учебен в университета. Ако не се лъжа здравно осигурителен статус можеше да се провери и на WEB страницата на НОИ по ЕГН.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Май бяха за 3 месеца, но кои три конкретно....

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    За 3 месеца е, да. По 16 лева на месец мисля, че бяха. Ходиш в НОИ и си ги внасяш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Намираш си работа и ти го плащат
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Намираш си работа и ти го плащат
    Ох така скука ме е обзела,че ако мога да си намеря работа за лятото...Няма и да се замисля

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Най-добре е да попиташ, но вероятно здравното ти осигуряване е прекъснато за месеците след последния учебен месец в училище и преди първият учебен в университета. Ако не се лъжа здравно осигурителен статус можеше да се провери и на WEB страницата на НОИ по ЕГН.
    Баща ми не е в БГ и си ги плаща сам.Веднъж бях с него да ги платим и чакахме 3 часа.Ако трябва да чакам 1 час,за да ми кажат колко месеца трябва да плащам...Няма да издържа...Иначе онлайн си проверих пише,че не съм с прекъснати осигуровки,а класна ми каза,че за юни училището не ги е платило...Тука нещо ми се губи.Как хем съм с непрекъснати хем не са ги платили?

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    За 3 месеца е, да. По 16 лева на месец мисля, че бяха. Ходиш в НОИ и си ги внасяш.
    Да и аз нещо такова разбрах (3 месеца по 16.80).Кои са тези 3 месеца знаете ли?Защото аз ги броя 4 (юни,юли,август,септеври)...У нито почва на 1-ви октомври...
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Опаааааа, мойто уни почна септември, може затова да съм платила за 3 месеца...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Не мисля, аз започвах октомври, а също ни искаха за 3 месеца. Мисля, че се водят юни, юли и август, но не съм сигурна.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Оказа се,че искат за 3 месеца (общо 50,40лв).Платих ги,че да не ги мисля и тях

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от mirki4a Виж мнението
    Оказа се,че искат за 3 месеца (общо 50,40лв).Платих ги,че да не ги мисля и тях
    Къде си ги платил/а, защото на мен в НАП ми казаха, че само по банков път ставало, което не ми се вярва много?

Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes Виж мнението
    Къде си ги платил/а, защото на мен в НАП ми казаха, че само по банков път ставало, което не ми се вярва много?

в НАП На тия жегите май не им се отразяват добре

а някой може ли да каже за кои точно месеци трябва да се платят тия вноски? Ясно е, че е за 3 месеца, но кои точно?
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Цитирай Първоначално написано от devil4e_kiss4e Виж мнението
    а някой може ли да каже за кои точно месеци трябва да се платят тия вноски? Ясно е, че е за 3 месеца, но кои точно?

юли,август,септември

мерсии и аз така предположих
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си