- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Мнение за КСТ в Университета по Хранителни Технологии (Пловдив)
Приет съм с Компютърни Системи и Технологии в Университета по Хранителни Технологии (Пловдив) и Индустриален Мениджмънт в Техническият (Пловдив)...И сега се започва голямата дилема!От една страна искам КСТ,но в УХТ...От друга страна КСТ > Индустриален Мениджмунт...
Не мога да реша кое да запиша,а крайният ми срок е до петък...Давайте акъли![]()
Последно редактирано от mirki4a : 07-16-2012 на 21:59 Причина: Промяна на ситуацията
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
По-добре КСТ, КТТ или Електроника в ТУ, на което и класиране да те приемат, в която и да е от трите специалности - по-добре е да учиш в специализиран за целта университет, не точно твоето желание, отколкото твоето желание в университет, дето и хабер си нямат в него за какво става дума.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Цели се към добрите университети. Най-лесното е да влезеш в по-престижен в БГ. После ще те чакат много по-големи трудности.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Обнових темата,защото нещата доста се промениха...
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Имам познати в индустриален мениджмънт и според мен е средничава работа, не те профилира в нещо. По-добре КСТ. Но на твое място сериозно бих обмислил следващата година да си намеря по-добър университет.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Като учиш и кандидатстваш?
Ми по-добре се запиши, огледай обстановката и прецени. Накрая на годината ще кандидатстваш в друг уни.
Е за лятото говоря. Изкарай една година в УХТ, и следващото лято кандидатсвай в някой по-престижен университет.
КСТ даже в ТУ-София е зле. Нищо няма да научиш. Мързелуват 3-та и 4-та година. Трябва сам.
Индустриален мениджмънт е като в даскало, учиш от всичко по малко, което не е добре, ако искаш да се занимаваш с нещо сериозно.
Аз бих се записал индустриален мениджмънт в ТУ-София (филиал Пловдив) с ясната идея да се прехвърля електроника/ктт втората година. Първата година предметите почти навсякъде са горе долу еднакви - няма да е проблем.
Последно редактирано от Checksum : 07-18-2012 на 05:23
M-tel, Globul, Vivatel, мрежи, сървъри, комуникационни компании и т.н.
Днеска бях да проверя в ТУ как стоят нещата с 2-ри кръг и се оказа,че за да ме класират ми искат диплома оригинал и ще ми прецакат КСТ–то в УХТ-то...Ядосах се и ссе записах в УХТ!Coca-Cola...Чакай ме...ИДВАМ!!!![]()
Направил си по- добрия избор, индустриялният дизайн е твърде общо направление, с което не се стига далече.
always late but worth the wait!