.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Ще ми пусне ли ще тръгнем ли ??

Абе не знам дали тука трябва да е тази тема аз ще я пусна тука пък каквото да става ...

ТАааа значи запознахме се с едно момиче случайно в едно паркче в моето селце тука тя има чичо леля тука нали иначе си е от Варна мацката и сичко ок обаче аз май взех че я харесах и само за нея си мисля е пишем си по скайп фб и тн.. Чуваме се по телефона. Обаче все ме моли да и намеря момиче с което да го правят.. Тоест тя си е твърдо за момиче е на мен ми е била няколко .. Но за секс не става и въпрос.. Макар че ми вика ако и намеря мацка може да пробва обаче това е че не знам дали тя не изпитва нищо към мен или просто ме използва за някакъв не знам си.. Днес и подарих едно кученце тя много се зарадва целуна ме гушнахме се и тн.. И общо взето не знам какво да правя ? Е казвам и че не е правилно да се влюбва в момичета тоест ако е секс ок но за връзки и тн.. Пък си е готина мацката като характер и пр..

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Нещо не те разбрах!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Иска да каже, че момата, с която се е запознал, е бисексуална.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Иска да каже, че момата, с която се е запознал, е бисексуална.
    не бе това го разбрах , но виж колко хаотично го е написъл ... нищо не му се разбира ..

иначе авторе няма да тръгнете (да станете гаджета,любовници,амигос or what evah!) , намери и мацка, и изконсумирай всичко възможно от нея друго няма да видиш!

такаааа, интересна ти е ситуацията ...

Ако мислиш,че ще си щастлив с бисексуална-давай - омай я и каквото стана натам :Д

Абе тя работата си епълна анархия де но общо взето я искам харесвам я и тн.. Нямам нищо против да се натиска с други мацки обаче ме е страх от това че да не се влюби в някоя а мен да ме ползва само за играчка.. Не знам дано днес се е зарадвала покъсно ще и се обадя но нямам си идея как ще реагира и какво да правя ..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от xxxSS Виж мнението
    Абе тя работата си епълна анархия де но общо взето я искам харесвам я и тн.. Нямам нищо против да се натиска с други мацки обаче ме е страх от това че да не се влюби в някоя а мен да ме ползва само за играчка.. Не знам дано днес се е зарадвала покъсно ще и се обадя но нямам си идея как ще реагира и какво да правя ..
    И какво очакваш от нас?

Не иска секс с теб, най - вероятно. Или поне не сега. Иска си момиче момичето. Иначе - не, няма да тръгнете - връзки, ала бала. Може да те огрее за секс с нея, ама не е сигурно.

Ще чукаш мацката. К'во по-добре от т'ва да и задоволяваш нуждите, и ти и тя да си праскате други момиченца ? Въпроса е да не хлътнеш...

Значи трябва да съм нахален да я притисна ?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от xxxSS Виж мнението
    Значи трябва да съм нахален да я притисна ?
    всъщност с добър подход и малко притискане, ще се получи почти със сигурност
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

С бутилка водка ?

Пич, пожелавам ти късмет с мацката

Цитирай Първоначално написано от Izabela97 Виж мнението
    Пич, пожелавам ти късмет с мацката
    Ти ще спреш ли да пишеш вметнати коментари без никаква мисъл в тях, че взе да ме нервиш ?
    Мнения ли си трупаш, какво, че не мога да разбера..

Он топик : Някой слънчев ден, може и да те огрее. В момента не те е взела на прицел, но с малко притискане, тя ще се увери дори и в последния момент, че нещата са станали некфи си там (квито ги направиш) и ще иска малко по-такива работи

Нещо интересно по темата от мен на което попаднах днес тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си