.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Не приемам нещата твърде лично,регистрирана съм от 2,3 дена ,не не се чудя защо няколко потребителя се нахвърлили върху мен и не мисля че това което ти говориш са съвети а по скоро е нещо друго :}}

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Целим да ти обесним как седят нещата извън света на розовите слончета и еднорозите повръщащи дъги. За да не се случва друг път да си толкова изненадана, като не получаваш отговора, който искаш.

Все ми е тая за тебе, за да те засегна ти трябва да имаш емоционална обвързаност с мен. А се съмнявам че дори и мисъл за такава има у теб.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Все ми е тая за тебе, за да те засегна ти трябва да имаш емоционална обвързаност с мен. А се съмнявам че дори и мисъл за такава има у теб.

Много си прав

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ще ти отговоря с една дума - странно.
    Welcome to the Jungle...

Еми само едно нещо НЕ можеш да очакваш от тях ––––> да направят първата стъпка.

Амиии аз бих могла да я направя обаче ме е страх да не му стана досадна..

Досадна не, по-скоро ще се притесни ако си прекалено директна. Ще се уплаши, за това действай на стъпки, НО и директно, т.е. не увъртай.

амии добре.. нищо не разбрах

Са.
    Вече ти казах, че срамежливите момчета си имат причина да са такива, срамежливостта наистина е много лошо нещо, но не се лекува така лесно. Трябва им витамин на такива хора да ги излекува малко и да ги вкара в правия път. Е, ти трябва да си тоя витамин. Виждаш го пичът, че е срамежлив и дори да те сака не знае как да подходи и какво да ти каже, защото го е страх, да не го отрежеш. Точно заради тва най-вероятно няма и да направи нищо, за да те спечели.
    Е пък, вземи му помогни малко на момчето, отиди до него, но не не му се нахвърляй веднага с въпроси от типа "Харесваш ли ме?" "Искаш ли да правим секс и т.н." . Покажи му кво изпитваш като отидеш, натиснеш му се малко, прегърнеш го, натиснеш му се много. Просто ... накарай го да се почувства спокоен и да му е приятно с теб. След което може се каже, че си го набарала (буквално).
    А и по-интересното е ... че тея работи ги знам, щото и аз съм такъв и не са празни приказки.

Благодаря ти много.. обаче не знам далии ме харесва.. и аз съм срамежлива и мене ме е страх да не ме отреже..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Колко мъка има по тоя свят....

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Тва, момчетата не сме като вас. Ние не режем. Пък и ако на снимката си ти ... мдаа нямаш грижи

Ок..мерси ..да аз съм.. :} a ти между другото коя зодия си ?

Как да се държат.. Срамуват се...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Kurabiaa Виж мнението
    Ок..мерси ..да аз съм.. :} a ти между другото коя зодия си ?
    И от тук разговорът да се премести на ЛС или скайп или фейсбук или там където се разберете.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на notlike
    Не е лошо да си бил срамежлив, важното е да го надраснеш този период. С годините виждаш, че от тая свенливост полза няма никаква. Това, че някой такъв си е хванал приятелка, въобще не означава кой знае какво. Причислявам го към изключенията. По правило не е така и ако съпоставим връзките, разликата ще е убийствена в полза на хората със самочувствие. Много по-добре е да знаеш какво можеш и да не те е срам да го покажеш.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Хайде, спрете си хора! Темата не е , за да спорите и нападате хората, а да помагате. От време на време забравяте всъщност за какво сте тука, освен ако това не сте, за да се заяждате. draid не се занимавай с DisappointedDreamer. Казвала съм го преди, казвам го и сега: прави лошо впечатление с това, че се мисли за богиня в любовта и секса, но предвид детското й излъчване и от време на време разсъждения, наистина прави лошо впечатление.

Kurabiaa : Просто действай! Направи първата крачка ти. Ако не се познавате лично - запознай се с него. Ако пък вече се познавате, просто го заговори и говорете на някаква тема.

П.П: Не е вярно, че хората притежаващи свенливост, нямат други качества. Грешно разсъждение. Познавам такива хора, а и аз също съм била в подобен период.

П.П.П: Срамежливите са хора като вас и мен. И всички останали. Това, че не са нахакани и не са самовлюбени, не ги прави различни и неталантливи. Много по - добре си е да имаш самочувствие в границите на нормалното, друго си е да имаш прекалено високо мнение за себе си и да се мислиш за най - добрия / добрата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си