- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се държи срамежливо момче,когато харесва дадено момиче?
Не приемам нещата твърде лично,регистрирана съм от 2,3 дена,не не се чудя защо няколко потребителя се нахвърлили върху мен и не мисля че това което ти говориш са съвети а по скоро е нещо друго :}}
Целим да ти обесним как седят нещата извън света на розовите слончета и еднорозите повръщащи дъги. За да не се случва друг път да си толкова изненадана, като не получаваш отговора, който искаш.
Все ми е тая за тебе, за да те засегна ти трябва да имаш емоционална обвързаност с мен. А се съмнявам че дори и мисъл за такава има у теб.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Все ми е тая за тебе, за да те засегна ти трябва да имаш емоционална обвързаност с мен. А се съмнявам че дори и мисъл за такава има у теб.
Много си прав![]()
Ще ти отговоря с една дума - странно.
Welcome to the Jungle...
Еми само едно нещо НЕ можеш да очакваш от тях ––––> да направят първата стъпка.
Амиии аз бих могла да я направя обаче ме е страх да не му стана досадна..
Досадна не, по-скоро ще се притесни ако си прекалено директна. Ще се уплаши, за това действай на стъпки, НО и директно, т.е. не увъртай.
Са.
Вече ти казах, че срамежливите момчета си имат причина да са такива, срамежливостта наистина е много лошо нещо, но не се лекува така лесно. Трябва им витамин на такива хора да ги излекува малко и да ги вкара в правия път. Е, ти трябва да си тоя витамин. Виждаш го пичът, че е срамежлив и дори да те сака не знае как да подходи и какво да ти каже, защото го е страх, да не го отрежеш. Точно заради тва най-вероятно няма и да направи нищо, за да те спечели.
Е пък, вземи му помогни малко на момчето, отиди до него, но не не му се нахвърляй веднага с въпроси от типа "Харесваш ли ме?" "Искаш ли да правим секс и т.н." . Покажи му кво изпитваш като отидеш, натиснеш му се малко, прегърнеш го, натиснеш му се много. Просто ... накарай го да се почувства спокоен и да му е приятно с теб. След което може се каже, че си го набарала (буквално).
А и по-интересното е ... че тея работи ги знам, щото и аз съм такъв и не са празни приказки.
Благодаря ти много.. обаче не знам далии ме харесва.. и аз съм срамежлива и мене ме е страх да не ме отреже..![]()
Колко мъка има по тоя свят....
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Тва, момчетата не сме като вас. Ние не режем. Пък и ако на снимката си ти ... мдаа нямаш грижи
Не е лошо да си бил срамежлив, важното е да го надраснеш този период. С годините виждаш, че от тая свенливост полза няма никаква. Това, че някой такъв си е хванал приятелка, въобще не означава кой знае какво. Причислявам го към изключенията. По правило не е така и ако съпоставим връзките, разликата ще е убийствена в полза на хората със самочувствие. Много по-добре е да знаеш какво можеш и да не те е срам да го покажеш.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Хайде, спрете си хора! Темата не е , за да спорите и нападате хората, а да помагате. От време на време забравяте всъщност за какво сте тука, освен ако това не сте, за да се заяждате. draid не се занимавай с DisappointedDreamer. Казвала съм го преди, казвам го и сега: прави лошо впечатление с това, че се мисли за богиня в любовта и секса, но предвид детското й излъчване и от време на време разсъждения, наистина прави лошо впечатление.
Kurabiaa : Просто действай! Направи първата крачка ти. Ако не се познавате лично - запознай се с него. Ако пък вече се познавате, просто го заговори и говорете на някаква тема.
П.П: Не е вярно, че хората притежаващи свенливост, нямат други качества. Грешно разсъждение. Познавам такива хора, а и аз също съм била в подобен период.
П.П.П: Срамежливите са хора като вас и мен. И всички останали. Това, че не са нахакани и не са самовлюбени, не ги прави различни и неталантливи. Много по - добре си е да имаш самочувствие в границите на нормалното, друго си е да имаш прекалено високо мнение за себе си и да се мислиш за най - добрия / добрата.