.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Ми в общи линии й казах, че прекарваме много време, което си е фактор и ми влияе и когато има емоционално обвързване плюс сексуално привличане се зараждат едни други чувства, които ме карат да я искам и да мисля само за нея. Попитах я дали познава момче и момиче, които са останали добри приятели за цял живот и й казах, че вероятно това е естествения ход на нещата и е нормално да се стигне до такива чувства. Тя ми каза, че ме разбира, защото и тя започнала да изпитва същите чувства, но гледала да не го мисли и го прогонвала от съзнанието си. Ако не бил приятелят й, щяла да е с мен, но не иска да го оставя, защото го обичала и не искала да го оставя, а от друга страна било, цитирам "при мен е странно, защото обичам и теб и ме привличаш". Решихме да не се виждаме, защото влияе и на двама ни - за мен си е чиста агония, а тя се обърква. Казах й, че уважавам избора й, и й пожелавам да бъде щастлива (вкарахме драма). Така, с мисълта че няма да се виждаме, продължихме няколко дни и сега всичко е по старо му.

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Е, по старому..То от това отърване скоро няма да има...Малко или много имате нужда един от друг..Дори ако щеш само в стил "утеха"... Ако ти неможеш да изтърпиш това /доста вероятно е/ варианта с прекратяване на отношенията изглежда най-приемлив. Макар, че ме съмнява тя да те остави на мира Относно нейните чувства - кое е повече, привличането или любовта...има голяма разлика По-кардиналното решение е да си извоюваш на тоя етап това което можеш...и да стоиш още по-близко...ако всичко е по начина по който го описваш няма да издържи много Аз й давам около 2 седмици макс Всичко е в нея..тя трябва да си разкламбучка малко психиката за да осъзнае окончателно към кого кфо и как и защо и какво ще прави занапред Бъди малко психолог...щом вече си и под кожата...колко ли надълбоко можеш да влезеш още??
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Фактът, че това момиче с гадже, се занимава по този начин с теб, не говори добре за нея. Не й прави чест да ти се обяснява в любов, докато е с друг. Сега си помисли едно нещо. Добре, тя оставя приятеля си заради теб, чисто хипотетично. Следователно, по проста логика, тя е способна да остави своя настоящ приятел заради друг, който й е по - интересен и тя е изгубила интерес към гаджето. Тя тръгва с теб. След колко точно време мислиш, че ще се появи някой по - интересен от теб и историята няма да се повтори, този път с теб като пасивното действащо лице, а именно гаджето, което вече не е искано?
    Можеш да се бориш, можеш да упорстваш, но да знаеш, че такава мома няма да е вечно с теб, както си мислиш. Казваш, че се познавате от 8 години ли, колко беше. Тогава защо не ти е казала, че те обича още преди година, преди да тръгне с този, с когото е в момента?
    И не, не обича и него и теб. Защото ако обичаше дори един от двамата, нямаше да се държи така. Тя не обича него, защото си мисли за теб и ти разправя, че те обича и по същия начин не обича теб, защото прави същото при него, когато е с него. Полиаморията не е любов. А ти си се увлякъл по приятелка, която просто си търси някой, който да смени сегашния й, но чака да види как ще се стекат нещата и дали няма да е по - добре за нея да остане с него. Принципно такова поведение съм виждал при 15 годишните
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Тя не ми се обяснява в любов, просто ми каза, че изпитва чувства към мен и точно поради тази причина трябва да спрем да се виждаме, защото държи на приятеля си и не иска да го оставя : )

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    същото важи
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Бях в същото положение като теб .Както винаги трябва да се напиеш да ходиш да и удариш една дълга страстна целувка и и кажи кой избираш и тва е при мен стана ,дори това е единствената ми сериозна връзка жалко че приключи . Давай смело!

Ще ти кажа само, че имам близък човек, който много си изпати от една такава ситуация и в крайна сметка отново се оказа сам, само че вече доста по-наранен и разочарован. Тя за момента просто е объркана, но явно държи на приятеля си и каквото и да ти казва не очаквай да го зареже. Това е съветът ми, ти си решавай

аз съм в почти същата ситуация...имам си приятел,и въпреки че това с най-добрият ми приятел се появи...не ме накара да се откажа от връзката си...и все още се ядосвам как всичко стана толкова бързо...беше ми повече от ПЕРФЕКТНО с приятелят ми...и изведнъж... тръпката ми към него изчезна, страстта... и макар че съм на 18, не мисля, че съм готова да оставя дългогодишния си приятел...във всеки случай има наранени, много боли...а хората отстрани си мислят, че е нежъзможно, докато не им дойде на главата ;( ;( ;(

Хората са казали, че хем да стиснеш, хем да пръднеш - не става, с извинение. Достатъчно красноречив е фактът, че избра да не се разделя с приятеля си. Аз работа там нямам. Принципно се виждаме и чуваме всеки ден, дори и след като проведохме разговора, а от 3-4 дни ми се струва, че се опитва да се поотдалечи. Днес я видях (случайно) и се държеше леко дръпнато. Ситуацията е ясна. Аз също нямам намерение да губя повече време, нерви и сили, без да има някакъв резултат. Реших да не я търся и да не и отговарям, когато ме търси. Безсмислено е да поддържаме близък контакт - приятелство вече няма, а и е болезнено, уж да съм и най-близкият човек, да прекарваме толкова време заедно и да я искам толкова силно, докато тя е с друг. Най-добрият вариант за всички, е аз просто да се махна, без повече драми, без повече разговори, просто ей така, защото иначе не мога да се реша.

Ellyinka, за какво, аджеба, като за начало ти е бил тоя най-добър приятел? След като си избрала момчето, с което си в момента, не би ли трябвало той да ти е, както човек, с когото споделяш всичко, така и човек, с когото си правиш там екстрите. Иначе каква е логиката? За едното еб*не ли си с него, а от другия извличаш това, което всъщност ти е нужно, за да се чувстваш добре? Не го приемай като нападка лично към теб.
    Последно редактирано от afafafafafa : 07-24-2012 на 20:20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си