- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се държи срамежливо момиче,когато харесва дадено момче?
Еми интересно ми е ;д .. Сега май имам такъв случай ;д ..
Ми ... срамува се? 0.o
http://www.teenproblem.net/forum/sho...-момиче
Имам чувството че се чудите какво да измислите.
Питах как се държи срамежливо момИИИИИче, когато харесва някое момче....
По същия начин като срамежливото момче.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Изчервява се, гледа си в краката/върти очи, не я свърта, започва а нервничи, изведнъж млъква/гълта си езика или започва а дърдори глупости, припряна е, не сваля очи от теб. Някои си човъркат ноктите. Започва а си върти кичур коса около пръста и цялата й концентрация е там, ако си около нея. Всъщност всичко вътрешно й се преобръща.
За сега това се сещам.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Като се напикае, не казва...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Еми ще си кажа та. Като се е напикала, трябва да се посмеем всички ;]
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Притеснява се, зачервява се. Страх я е да направи първата крачка, от страх да не би да я отрежат. В повечето случаи и липсва самоувереност и самочувствие, без реално да има причина за това. И ще отнеме известно време, докато я накараш да се отпусне. И да не се притеснява особено. Тя просто се нуждае от човек, който ще я обича, ще я накара да повярва в себе си и във възможностите си. Да й покаже добрите страни от живота. И така!
Принципно срамежливите момченца и момиченца, са си нормални хора. Също издават признаци на харесване, разликата е, че трябва да обръщаш по - голямо внимание, за да разбереш. Лично мнение.
То голям казус това...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз ги избягвам тея, от които ме е срам.![]()