- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- забременяване чрез натискане
възможно ли е момиче да забраменее без проникване само чрез натискане но във възбудено състояние момичето да е голо а момчето с боксерка..тоест дали тази течност,която се отделя по някакъв начин да води до забраменяване или чрез докосване с мръсни ръце..благодарря ви предварителноо
Забременява се и по въздушно-капков път, дори чрез телефонен и видео секс.
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
По-малоумна тема в този раздел скоро не бях чел.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Предположи! Да видим ти какво мислиш пък после някой ще ти каже.
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
През уеб-камера само става за други методи за забременяване не съм чувал.
Олеле много сте смели, да се натискате без презерватив, божее. Шанса да забременееш така е минимум 94%.
WTF......
Пфф, то бива, бива, ама толкова да си прост..... И да знаеш само като се гледате, ще забременее.![]()
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
Тъп, тъп та чак вдлъбнат ...
преди 2000 години един се е пръкнал така,вие ще сте вторите,на които ще се случи!
Дерзай!
maDamn
Мислиш , ли че ще схване за какво става въпрос![]()
Как не ви е срам да се гаврите с щъркелитете не се трЪтат , с тях трябва нежно по любовно и гушкаво , а не хамалско диво "търкане през боксерките"
Иначе до авторката , ами моето момиче така шанса е най-голям , не знам как не ви е страх , аз никога повече няма да се докосвам до жена , без презерватив
веднъж Баща ми, ми каза , Внимавай да не ги натискаш момичетата че ми е рано за внуци ...![]()
9 месеца по късно , той стана горд дядо!![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-17-2012 на 13:50
Ама разбира се, също може да забременееш и от свирка, от анален секс, и от целувка!!!
Само с натискане няма да стане. Ако докажете любовта си още повече и момчето купува цветенца на момичето, говори му мили думички, щъркелът ще забележи тези жестове и ще ви донесе бебе.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Бебетата стават от целувка, мила моя, мисли име вече за лапето.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Горкия щъркел,дано поне си бил мил...
или си мандръсал много щъркели![]()
maDamn
Щом момичето е "с боксерка" , всичко е възможно! Така се правят близнаците.![]()
значи.. да,забременява се.. предлагам ти от сега да започнеш да купуваш памперси,защото този начин е най сигурния и 98% има вероятност да имаш тризнаци.. честито,а и кажи как ще се казват..
и един съвет: ако искате да са повече момчето трябва да е с прашки !![]()
Ох, тъп въпрос - тъпи отговори. Да!
И не, не се забременява. Няма начин.
То ако беше така целия форум да има минимум две деца.
Образовай се по тая тема, моля те!