- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не мога да повярваааам
-А е Алисън, а трупа е на сестра ѝ Кортни ;@@@
Съжалявам, прочетох го току-що и понеже не мога да живея с мисълта, че само аз съм се прецакала ви го казвам. Мрете.
Още нещо: Цвет, 4-5 сезона ще са, щото вървят по книгите.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
За кой сериал става въпрос?
Последно редактирано от DeviL_AsS : 07-17-2012 на 11:27
pll
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Shit, верно ли е жива wow.
не го следя,ама сутрин като се стана се разсънявам с него![]()
maDamn
втори сезод е мн по-интересен.
амаааа се ядосааах
![]()
-M.B.
Господи, а Клеменсия знае ли, че е майка на Консуела, която всъщност е доведена сестра на Роберо, който пък е влюбена в бащата, на майката, на Освалдо ?![]()
n00bs
Не. мисли си ,че е доведеното и дете.
maDamn
Не, но някой я е разкъсалСпоред нараняванията предполагат, че е животно :О
n00bs
Абе за pll ли говорим или за 'трима братя три сестри' :д
Иначе това за Алисън се знае от много време![]()
За трима бащи, три дъщери - върви по hustler всеки делник. Това е класическа тийн история, където бащи го слагат на комшийските си дъщери.
n00bs
Никой тук не ти вярва, че си момиче, докато не пуснеш снимка.
n00bs
Ама в края на втори сезон друго се разбира. Тоест тя М. не е А., а някой я кара да се прави на А. Сега третия сезон започна много интересно. :о
И аз ще го коментирам, да. :>
Мая ми е много гнусна, тя е от тия лесбийки, който не мога да понасям, а Емили само ѝ се усмихва. Иде ми да ги ударя.
-M.B.
Няма да те дразни още дълго.
if you know what I mean
Аз искам да изкажа недоволството си от случващото се с Wren. Той трябва да бъде със Спенсър. Не харесвам Тоби!
Аз също съм много разочарован от развитието, очаквах малко повече е*ане и насилие, както и искам да отбележа слабото присъствие на наркотици, негри, гангстери и стриптизьорки, както и липсата на гърди като цяло
n00bs
харесва ми акцента на Рен, но до там
мн ми е гейски, не ми е достатъчно мъжествен
-M.B.
баси супер зла си
аз тва го знам отдавна ама не исках да прецаквам и другите
пък ти виж ква си зла
а в книгите тоби умира още в първата
пък трети сезон гледам и още е живи и само чака да обрули сливата на спенсър
айде, джанката
Абе тая Мая май () не е мъртва! Заради последния епизод ;д Някой ще гледа ли епизода довечера? (т.е. към 2 или 3 часа там в колкото излиза ;дд)
На този който сега се излъчва(3-ти ако не се лъжа ;дд)
Мисля ,че Мая е жива защото на края на миналата серия нали 'А' извади хапчетата на Мая от нейната чанта..и може би са ѝ нужни
Между другото името Химена не ви ли звучи перверзно? (ниикаква идея какво общо има с pll)