- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- СТУДЕНТ СЪМ!!!
да не говорим за ТОЕ - та, материалознания, електроедикаквоси (около 5 неща, които започват с това) и така нататък.
Плами, да знаеш, в УНСС не ходят особено интелигентни хора...![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Кой е казал,че ще ходя в УНСС?
maDamn
ми мио най - вече та учат. Май и в софийския има, ама за това не мога да ти кажа, де![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
В ПУ-то също МИО и мноу мудерну
Creative Technologie
С Софийски има естествено. плюс тва мисля,че в УНСС МИОто е поднаправление на Икономика с чуждоезиково.
По-големи идиоти от мен изкарват, ще се справя,мациии![]()
maDamn
като цяло мио - то е за неразвили потенциала си икономисти, които поназнайват чат - пат малко от малко математика, горе - долу са добре по география и искат да имат някаква диплома. Не я уважавам тая специалност![]()
Е, аз я уважавам. Не съм чак толкова добра по математика , че да се блъскам при знаещите,тей че. Всеки си знае потенциала.
Та така,догодина,дирим пътеките към Юридическия.
maDamn
Не е вярно, бях чел някаква статия за полукълбата на мозъка, някви щуротиив училище за контролна по математика учих с часове, учители идваха вкъщи, консултации и едвам връзвах 3 и 4, а литература примерно без нищо да уча, си развивах темите все за 5 и 6
ми защо направо не запишеш някое право?![]()
Щото too many Прависти излязоха...
maDamn
Правистите пък са с по 15 изпита в сесия :X
и икономисти също![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не се "оправдавам", просто казвам моята гледна точка.
Ясно де. Но се нагледах на хора, които говорят така и с малко усилия вземат, че се справят и сами не могат да си повярват. Въпросът е, че ще ме е яд на себе си да приема, че биологично съм негоден да свърша някаква умствена работа. Вярно, че за да се оценяваш, не бива да се надценяваш, но от борбеност и амбиции можеш единствено да спечелиш.
И все пак човек трябва да е специалист в една конкретна област, не може да е всичколог.
Че разбира се. Но в даскало е лесно да си всичколог, защото ти искат по много малко от всичко. В Университета така или иначе се специализираш, никой не занимава МИО с рисуване. Щом почне човек и предметите от специалността да си отсява, значи е отишъл коньо у барата.
Не винаги. За запълване на програмите слагат по доста излишни неща. Например аз държа изпити по литература (всички видове), история, философия, религия, психология, логика, социология, а специалността ми не е пряко свързана с нито едно от тези неща. А и спорт имахме два семестъра, слава Богу без оценки![]()