не знам ама аз определено се промених супер добра съм станала и не ми харесва имам чувството че даже ако ми изневери ще му простя до там съм я докарала много съм влюбена и съм станала супер добра не викам в някъв транс съм и това е а преди бях кучка наранявах всичко живо ама един много ме прецака страдах ама не го обичах пък сега с приятеля ми съм на 7 небе имам чувството че съм в 5 6 клас супер влюбена кат някакво лапенце без защитно а същото време толкова защитено когато съм в прегръдките му така че да всяко момче дори да не го обичаш научаваш нещо за живота или нещо ново аз със всеки който съм ходила съм научила по нещо така че всяко момче може да те научи на малко или много ако ще да е последния боклук а от сегашния ми приятел научих много научих какво е любов че не трябва 6 7 месец за сериозна връзка а всичко опира до мераците и т.н много неща и всяко момче променя едно момиче запомнете го от всяка връзка винаги се учиш дори тя да е за два дена получаваш нови познати може би и нови приятели всичко може да се получи от една несериозна връзка много неща