.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да си поискам или да си купя първия сутиен или бюстие

ЗДРАВЕЙТЕ
    аз съм на 13 но още не нося нито сутиен нито бюстие но не знам как да си поискам
    не мога да преценя дали гърдите ми са достатъчно големи - малки са но не съм пък с най малките в класа
    та мисля да си купя бюстие от един магазин заедно с някоя друга дреха и да покажа на нашите само тази дреха а да извадя бюстието по късно сякаш е някоя моя стара дреха
    понеже понякога в жегата стоя у нас по бански пред баба ми или се пека на двора и в басейна мисля че така мога да се съблека и по бюстието
    не знам де дайте идеи
    веднъж мерих един малък сутиен на майка ми и ми стана но нз как да и кажа ...

Няма смисъл да се криеш просто кажи на майка си ,че си преценила че вече ти е време за сутиен . Аз така казах на моята и веднага се съгласи да ми купи .. е искам да кажа да не се притесняваш нали ти е майка - можеш да и кажеш всичко .

Отиваш при майка ти и й казваш : Мамо,дай пари за сутиен/бюстие и отиваш с някоя приятелска и си взимаш...
    Всяка една жена,включително и майка ти, е минала по този път...Не се тревожи за такива глупости..

Аз също съм на 13 и в началото на годината му купи. Просто казваш, мамо, искам да си купя бюстие, защото всички имат или нещо подобно и готово

послушай предишните момичета или просто си купи сама - пред свършен факт нищо не може да ти каже.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Няма защо да се криеш, точно пък от майка си. Тя също е минала по този път, така че надали ще ти каже нещо, само защото си решила да си купиш сутиен/бюстие.
    Принципно тия бюстиета изобщо не ми харесват, най - добре е да си избереш сутиен. Има всякакви размери, сигурна съм, че ще намериш такава, която да ти стане. Отиваш в магазина просто и си избереш. Аз досега винаги съм попадала на продавачки, които ти предлагат такива, подходящи за теб.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Майката е за тази работата. Тя най-добре може да ти каже какво да си вземеш първо. Ще ти даде най-добрият съвет, защото нейното тяло е твоето.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Майка ми сама ми купи,без да и казвам нищо

Първия сутиен ми го купи майка ми - бяхме излезли двете за съвсем друго нещо, и просто така изкочи идеята, отидохме в магазина, харесах си сутиен и готово. Не се притеснявай, просто кажи на майка ти че искаш сутиен. Няма как да реагира негативно, сигурна съм че и тя мисли, че е време да ти се вземе.

Голям фен Аватара на smilelady
    Разбирам, че те е срам, но просто трябва да поговориш с майка ти за това. Сподели й как се чувстваш и после двете заедно ще отидете в някой магазин, че си избереш , ще го премериш и ако ти хареса-ще го вземеш.Няма нищо срамно.
    Последно редактирано от smilelady : 07-23-2012 на 14:52
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Ами то е ясно, че ще повторя по-горните мнение.. Просто сподели с майка си, че имаш нужда от сутиен и то не защото всички имат, а защото самата ти започваш да се чувстваш некомфортно. Няма нищо срамно в това все пак всяка жена е минала по този път. А и както мислиш да си купиш и да скриеш все едно ще ти се кара.. едва ли
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Мега фен Аватара на strawberry88
    Оф,най-лесно е сама да отидеш и да си купиш.
    Не са милиони.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си