.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

МОЛЯ ВИ, СПЕШНО Е, ПОМОГНЕТЕ МИ...

Здравейте, аз съм момиче в тийнейджърка възраст и пуша от по-малко от година.. г/д е година, но не точно... та значи чудя се дали ако спра цигарите и започна да дъвча дъвки без захар когато ми се пуши и не си променя храненето ще напълнея? Аз имам воля и ще успея, но въпросът ми е дали ще напълнея или няма Благодаря ви, наистина исках да ми помогнете, понеже става въпрос за здравето ми и искам да си помогна и се радвам, че се осъзнах бързо, благодаря ви!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Всеки организъм е различен и при всеки спирането на цигарите действа по различен начин.
    Ако видиш,че започваш да качваш просто ограничаваш вредните неща докато се нормализираш и готово.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    По-малко от година, тийнейджърка. Айде моля ти се, това с качването си го чула от някоя тетка, която няма друга работа, освен да се оплаква, че е дебела, въпреки че на ден изяжда по две активии и една ябълка. Въпросните качват, защото преди цигарите са им били един вид заместител на хранене и когато не пушат, огладняват и се наяждат с квото видят. Ти едва ли дори запалваш всеки ден. Така че споко, по-вероятно е да си счупиш крака, докато слизаш по стълбите, отколкото да надебелееш...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Не съм много сигурна дали напълняването идва директно от цигарите или от това, че ги заместваш с храна. Спри ги, храни се умерено и тренирай и няма да качиш и килце, освен мускулна маса.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Както каза ssilo напълняването идва от това, че като откажеш цигарите започваш да заместваш навика с храна. От своя страна цигарите също намалят апетита, за това като ги спреш апетита ти ще се увеличи. Ако не си промениш начина на хранене, няма да напълнееш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Хората напълняват, защото се нервят като не пушат и започват да го заместват с ядене. Ако си така разумна да не се тъпчеш с всичко, което видиш нещата ще са ок.

Абе, вие как го виждате една тийнейджърка да пуши толкова редовно, че чак да не се храни и да замества храната с цигари? Пали сигурно не повече от 2-3 цигари, докато е в компания с приятели. Въобще, говорите пълни безсмислици ми се струва.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ти говориш пълни глупости разбрала, недоразбрала какво сме казали.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Да, права си. Въобще не схванах за какъв НАВИК говориш, при положение че искрено се съмнявам авторката да е на повече от 15-16. Къде си срещала момиче на тази възраст с изграден навик!? Или слушаш някви превземки, дето само се тюхкат как не могат да изтраят 2 часа без да пушат, сякаш са се родили с цигара в устата.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз подкрепям коментарите на FuckingFreak!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    И какво ако е на 15-16?!Вие на училище не ходите ли?!Аз като ходех още в основното (5-6 клас) съм ги гледала как всяко междучасие ходят да пушат,а какво остава за след няколко години?!
    Всеки човек приема тия ла*на (без извинение) и привиква към тях по различен начин.
    Аз съм виждала 14-15 годишни,които пушат по 10-тина цигари само до обяд,докато са на даскало ...
    А това с "когато спрат цигарите ядат повече" е пълна глупост Майка ми спря цигарите след 30-тина години стабилно пушене,но си яде точно толкова,колкото и преди - супер малко,амааа е нá за 6 месеца качи 15кг.
    Приятелка пък,която пушеше в рамките на 6-7 години след спирането им дори смъкна малко без да е пазила диети,а единственото й движение е вкъщи-офиса-кафенето-офиса-вкъщи и евентуално петък и събота на кръчма и диско ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Е тва, че постоянно ходят да пушат не е защото не издържат, а защото си е доста реномирано на тия години да попушваш. Всички сме били така все пак и се знае - изглеждаш по-голям, по-готин, показваш колко не ти пука за правилата. Все глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си