.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 105
    Преди около седмица приятеля ми бе избухнал и то тотално. Не бяха обиди не беше чудо. И преди се е повтаряло, преглъщала съм го, но сега просто не мога. Усеща, че има нещо и, че се държа странно, пита какво има, но мълча. А ако ме удари ще ми види задния номер. Обида бих изтърпяла (но не бих простила последния път ) , но дори един шамар ми стига за да сложа край на връзката колкото и да ме боли, колкото и да го обичам!
    24.12.2010

Супер фен Аватара на Irti
    Против съм да удряш жена ей така за профилактика, но съм и против това да се изтъква причината, че си нежно създание и винаги трябва да ви се мълчи. Реално погледнато не сме различни и не може една жена да седи и да ти реди шамари, а ти да мълчиш. Като ви видим "задния номер" въобще нищо няма да ни стане. Най-малкото, че на всеки метър има по-качествена жена или не толкова добра.

Против съм насилието, но има такива случай, че просто си плачете за една тупалка и аз нямам против хората, които ви я дават. Безобразни сте на моменти и безумно нахални. И жените и мъжете. Всеки да си знае мястото в живота.

Имайте елементарно уважение помежду си.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Против съм насилието, но има такива случай, че просто си плачете за една тупалка и аз нямам против хората, които ви я дават. Безобразни сте на моменти и безумно нахални. И жените и мъжете. Всеки да си знае мястото в живота.
    И шамарът в случая как би помогнал следващия път жената да е по - сдържана?
    Не мислиш ли, че това би я провокирало да бъде още по - хаплива и настървена?

Някой тежкотоварен мъжага, ако ти набие един шамар и паднеш на земята? Дали пак ще кажеш нещо? Нем.

Ако пак се озъбиш ще е по-лошо за теб.

Хората, като цяло много лесно се подават на респект. Казва ти го човек, който е охрана и телохранител.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Винаги може да си хване парцалките и да си тръгне.

Иначе съм съгласна с теб.

Голям фен Аватара на magita
    Някой тежкотоварен мъжага, ако ти набие един шамар и паднеш на земята? Дали пак ще кажеш нещо? Нем.

Хората, като цяло много лесно се подават на респект. Казва ти го човек, който е охрана и телохранител.

Ако някой "мъжага" ме прати на земята едва ли ще има заслужи "респект"
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

хаха респект ли? Той се заслужава, а не налага!!
    Единственото, което би могъл да види е гърба ми!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    респект означава уважение. Никой не уважава насилници
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Респект значи да се възхищаваш от някого. Крайната му граница е нещо като страхопочитание. Не е страх.

И с половин шамар можеш да накараш някоя 50-килограмова вейка да се страхува от теб. За да я накараш истински да те уважава в ума си, а не само за театро, колкото да не я набиеш, трябва психология.

ЕДИТ: prosto_chovek, пардон, не видях твоя коментар. Сходна мисъл.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Всеки го разбира различно и не ми се спори (пак). Не виждам особено голям смисъл да го обяснявам.

Hilary_, точно това ви запитах. Какво като види гърба ви? Не сте уникални, за да вдигате кофата всекидневно. Вместо да си врътнеш гърбината се запитай защо ти го е ударил и дали не си го изпросила?

Hilary_, точно това ви запитах. Какво като види гърба ви? Не сте уникални, за да вдигате кофата всекидневно. Вместо да си врътнеш гърбината се запитай защо ти го е ударил и дали не си го изпросила?
    Никой мъж НЯМА право да ме удря независимо от причината. Не ме е раждал, не ме е гледал. Няма права над мен.
    Тук си говорим за едно елементарлно уважение, което по - силния (физически) пол, трябва да има.
    Напротив, уникални сме, всяка по свое му. И мъжът до нас трябва да го знае, в противен случай не е Мъжът, с който трябва да създадем семейство.

Град
    София
    То, че има уникално прости и досадни същества, които не шамар, ами баш пердах заслужават, има. Е, и? Ти не си човекът, който е в правото си да им го дава. Това е моментът да я зарежеш пък тя да се оправя. Тогава, гарантирам, ще се замисли 100 пъти повече ЗАЩО се е случило така, отколкото ако я напердашиш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Мъжете нямали право да ни удрят,но някои от нас често им перват по някой шамар профилактично ... С к'во ние,жените,сме по-по от тях та да имаме право да го правим?! (за да не стане объркване - аз съм против шамарите от и към двата пола)
    Съгласна съм с Irti - има жени,които просто си плачат за шамар.Не говоря за побой,а за шамар!
    Те ако имат ум в главиците никога няма да се стигне до там един себеуважаващ се мъж да ги удари.
    Друг е въпроса,че господина може да е някой псевдо-мъжкар,който иска с шамари да покаже надмощие над жената,но и тогава тя си е виновна,защото не го е опознала достатъчно добре преди да се омъжи за него и да му роди дете (нали в темата се говори за семейство с дете).

ИЗВОД:Мислете преди да създадете семейство.Вие си избирате партньорите - никой не ви кара насила да се омъжвате за тях
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Никой мъж НЯМА право да ме удря независимо от причината. Не ме е раждал, не ме е гледал. Няма права над мен.
    Тук си говорим за едно елементарлно уважение, което по - силния (физически) пол, трябва да има.
    Напротив, уникални сме, всяка по свое му. И мъжът до нас трябва да го знае, в противен случай не е Мъжът, с който трябва да създадем семейство.
    Грешиш. Да уважение трябва да има, ама когато жената не го показва към мъжът, той как трябва да реагира? В някои случаи жените наистина си го просят, но както каза Сисито, по-голям урок би дал на такава жена като я зарежеш, а не като я напердашиш.

Има жени, които след като ги зарежеш не можеш да се отървеш от тях два месеца. Най-малкото, че те тормози по телефона. Постоянно ти досаждат и си го просят. Аз не съм хвърлял семе по теб, но ако си една от тях ще ти завъртя една циганска и много повече ще се стреснеш, а не да съм ти го обяснил сто пъти преди това, като нормален човек да ме оставиш на мира и ти да не искаш. Всеки си налага какви принципи да следва и какво право има. На по-силния пол (и не само физически) му се качват на главата винаги, когато позволи това.

Не сте уникални. Еднакви сте в едно или в друго отношение. И, Hilary_, докато си мислиш, че раждате и че от вас зависи дали ще се прави секс, че от вас зависи всичко и че без вас НИЩО не става - лошо за теб.

Последно редактирано от Irti : 07-22-2012 на 13:50

Мега фен
    Град
    <3
    Ако ме ударят, ще ме е страх. Не искам да живея в страх => ще си тръгна. Едва ли ще изпитвам и обич към някой, който би ми посегнал. Всъщност бих се помислила за много тъпа, ако съм с някой, който би ме ударил, или е някакъв супер агресивен, който не може да се контролира и т.н.
    Не мисля, че съм супер важна за някого до толкова, че да зависи от мен и не се имам за някаква с вирнат нос и т.н..
    Всъщност съм адски неконфликтна личност и смея да твърдя, че въпреки притеснителността си, хилядите си филмарски мисли и силната си емоционалност, съм доста сдържано, търпеливо и спокойно човече поне външно. И понеже не обичам да се карам с хора, които обичам, ако все пак се заформи скандал, едва ли бих повишила тон повече от нормалното за мен. ^^ => няма да съм виновна, ако някой ми плесне шамар, или нещо по-лошо, а ще съм виновна, че съм с него.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Всеки си налага какви принципи да следва ..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Когато хората са интелигентни, могат да се оправят и без бой. Когато има бой, значи нещо куца в единия или и в двамата.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Преди всичко искам да споделя своята позиция по въпроса - крайно против съм насилието над по-слабите (било то деца, жени, животни...). В този ред на мисли, никога не съм посягал на момиче, най-малкото защото ако искам да я нараня, ще имам много по-голям успех чрез вербален метод, отколкото с лЕв прав, десно кроше :Д
    Но...за да бъдем напълно обективни, някои жени (не са никак малко) наистина не се усещат и не знаят кога да спрат. Аз не бих оправдал такава постъпка, защото един истински мъж ще успее да се сдържи, дори когато овцата си заслужава да й вкараш една свестна деснячка в муцуната, но монетата има 2 страни.
    Ако говорим за комплексари, които насилват жените си...просто защото са комплексари, тогава е друго иии епитетите са излишни в случая.

Има друг момент, на който не знам дали сте обърнали внимание, не съм чел темата, но...има 2 вида насилие: физическо и психическото. Според мен, както и много хора и специалисти 2рият вид е по-лошият. Най-общо синините заздравяват, но обидата винаги се помни. Та... психическото насилие е присъщо повече за представителките от нежният пол, но на това далеч не се отделя такова внимание.
    Според тенденциите, все повече мъже се оплакват от домашно насилие, но заради общоприетият образ за мъжа е абсолютно ненормално мъж да се оплаче от такова нещо (е...и аз не бих се оплакал, но по-скоро не бих го допуснал преди това ;д) и в много страни има подобни горещи линии. Например в Ирландия (не съм на 100%, отдавна бях чел тази статистика) процентът на мъжете подлагани на домашно насилие е по-висок от тези на жените.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Темата наистина е сериозна.И както няколко човека споменаха,монетата е с две страни.
    Аз лично не мога да ударя момиче.Колкото и да съм превъртял,каквото и да става,абсурд.Така съм възпитан,такива са ми като цяло ценностите и психиката.След като това е изяснено:не можете да отречете,че има индивиди,които наистина си го просят.Преди няколко часа на работа,след разговори с известно количество особено дразнещи туристки с един колега обсъждахме,че по-лигавите представители на женския пол имат навика да стигат до неподозирани далечини по отношение на дразнене,защото са свикнали,че никой никога нищо не им прави.Аз съвсем нормално отивам към нея и я заговарям(усмихнато,колкот о и да ми е писнало вече),пределно и е ясно,че просто си върша работата и НЯМА как да не я заговоря,тя върви като тежкотоварен автомобил,гледа възможно най-надуто,тръгва да ми бута ръката/или директно мен/ и да ръси обиди.Поведение,с което всяко момче/мъж би позчакал,защото е наясно,че съвсем спокойно може да му изпроси съвсем заслужен юмрук в носа.По едно време една пък(сама жена на улицата,в курорт,пълен с пияни/дрогирани олигофрени,в малките часове на нощта) изръсва:Махай се от пътя ми или ще те нараня(цензурирана версия).Това не са примери за дразнещо поведение,а за това как сте свикнали да няма последици и на моменти не се усещате.А иначе съм виждал жена да превърта и да налага мъжа си не на шега,а той човека чисто и просто да и хване ръцете,без дори да се опита да я бутне далеч от себе си,а тя да тръгне да пищи да я пусне и че жена не се пипа.
    Леко дългичко стана,та обобщение:Лично аз съм против това да се удря жена,и не бих го направил,обаче има същества,които наистина заслужават един шамар,за да се опомнят(не става дума за побой,системен или не-всеки,практикуващ нещо подобно,заслужава да го ритнат надолу по дъълго стълбище)
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Имате следната ситуация: Щастливо семейство, дете, любов .. всичко е цветя и рози.
    В един момент обаче нещата се объркват и мъжът показва друга негова страна, а именно - физическата си сила, върху жена си.
    Това е напълно невъзможно да стане, по начина по който го описа, освен ако мъжа внезапно не е почнал да се напива до козирката или да се друса.

Малко или много тези неща говорят за чувствата на хората. Не може в един момент всичко да е перфектно, в следващия да се стиго до бой. Аз лично никога не бих си представил да ударя момичето, което обичам, ако ще да съм адски изнервен, да си викаме и прочие. Просто не мога да си го представя, защото я обичам.

Та да си продължа мисълта - за да се стигне до там или трябва да има някаква много значителна причина, което е малко вероятно да е повод, при все описанието което даде от началото, или просто мъжа да има сериозни психични отклонения, което вече си е проблем на жената щом го е залюбила.

Във всички случаи да удариш жена, още повече половинката си е най - малоумното нещо, което един мъж може да направи.

Град
    София
    ^ За наркотиците и аз си го помислих в началото, но темата тръгна в друга посока и се отказах. :P
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на babity
    'Що да не може пък без допълнителни стимуланти? Баща ми е един от най - забавните хора, спокоен на вид, винаги има реална преценка за нещата, дори понякога е прекалено здраво стъпил на земята, но има гадния навик да не споделя. И когато нещо му се трупа, трупа, трупа... завършва с мегаголям скандал, бой няма 'щото и двете страни не позволяват ситуацията да се нажежи дотолкова, ама пък понякога казва такива неща, че е 300 пъти по - добре да ми отвърти един цигански, вместо да ги казва. Като му мине яда се усеща, че е сгрешил и омеква, но никога не се извинява.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Едно е да си викате, друго е да се биете. Виж че не си го позволявате.

Иначе да, понякога думите нараняват много повече.

Град
    София
    Абее... честно казано, мда, думите са много нараняващи, но... Като поразмине ситуацията, някое хубаво извинение може да оправи нещата. Докато носът ти си остава разбит със или без извинения.
    Предпочитам да си крещим като селяни и да мятаме чинии от прозореца пък накрая като си го изкараме да се успокоим, един хубав секс за сдобряване и мир, отколкото да си мълчим, ама да излизаме като след удар в стена.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си