- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Насилието .. или една малко по - сериозна тема.
Винаги ми е било наистина интересно как може толкова много хора да мислят по този наистина глупав начин. Човек винаги може да се извини, а и все някога ще забравиш, докато като ти разбият носа ще си седи разбит.
За останалото което каза като цяло в темата си прав, така описана ситуацията е невазможна.
Никога не съм удрял момиче....много гняв съм изпитвал към определени индивиди, но не бих го направил, а ако става вапрос за човекът до мен е наистина невъзможно да се случи.....доста се замислих, но причина да ударя половинката не намирам. Единствено бих ударил един качествен шамар на някое женско ако реши да ми скочи на сериозен бой.
Като напипа истината, думите ти погазват егото. Разбира се, че могат да болят повече.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това ми напомни за една статия в някакъв сайт преди години. Някаква кръцнала оная работа на мъжа си докато спи след семеен скандал. Май го пришиха, ддз. Не помня. Та съм сигурна, че би предпочел най-красноречивите и жестоки думи.
Може да се сравнява общо взето за всяка ситуация отделно. Има разлика от обидна дума в бясно състояние до нещо, свиващо сърцето на човек, и от шамар до осакатяване.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()