.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Цитирай Първоначално написано от Cherry~♥ Виж мнението
    лелее и аз съм луда фенка на Игрите <333 ОБОЖАВАМ и филма и кнгите -четат се много бързо и също ги препоръчвам на всички.Иначе чета доста,но предимно фантастика. btw много ми е любопитно кой актьор ще изберат да играе Финик ...
    И на мен ми е много любопитно кого ще изберат за ролята на Финик. Ето тук има някакво гласуване - за кого бихте гласували?

http://thehungergames.wikia.com/wiki..._Finnick_Odair

А който не е чел трилогията "Игрите на глада" - бързо, почвайте, няма да съжалявате!

Ами в момента чета поредицата на Сара Шепард, базирана на сериала "Малки сладки лъжкини" и една от книгите - "Лукс и грях".Страхотна е!

Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Обичам да чета, ама книги които ме влечат (хрониките на спайдъруик, здрач, малки сладки лъжкини, това е тайна) .. такива. А тези, които ни ги дават за през лятото са скучни
    +1

Цитирай Първоначално написано от lepinto Виж мнението
    всички дето викат че обичат да четат лъжат !

и-хи-хи-хи много забавно само да знаеш колко грешки имаш в това изречение :*

обичам да чета и тормозя приятелите и познатите си също да четат, но изборът да бъдат ограничени си остава техен
    за лятото имам отделно към 15-20 книги, но май ще ги прочета преди края на август

и, what's most important, четете книги, които ви дават нещо, обогатяват ви, правят ви по-умни или поне по-самоуверени :}
    четете класика и съвременни български книги; Блажев много би ви помогнал в избора
    http://www.knigolandia.info/

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    O, да, чета! Обаче сега лятото съм на училищни книги, че ще съм 11 клас и почва мъката. ;/
    me 2, само "Под игото" го оставих засега, защото умирам от скука, честно. Знам, че не съм права, ама :/
    Последно редактирано от BrainlessROCKBABY : 07-28-2012 на 13:16
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Обожавам да чета книги. Но често тези, които ни дават за летен прочит, са повече от далечни за нас :/ Имам предвид, тези теми вече не са на дневен ред в 21. век, време е някак да се променят задължителните четива, ако искат да накарат днешното поколение да почете.. поне малко.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Чета,стига да не ме мързи.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Голям фен Аватара на ysmivka
    Дааа чета си. Сега съм на българска литература!
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Обичам да чета книги без да ме задължава някой. Така например изобщо не ми е приятно да чета книги от летните списъци, но ми се налага. Самата мисъл, че е задължение ме демотивира

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Чета ,само ако ми е интересно

Обичам да чета, но само фентъзи.

Аз също обичам да чета, въпреки че не чета често защото или нямам време или ме боли главата. Това лято прочетох само една книга, и то не от списъка за училище. ;дд но попринцип обожавам да чета.

Даа, обичам да чета. Ще използвам темата, за да попитам някой, ще може ли да ми предложи, някоя наистина хубава и въздействаща психология?

Голям фен Аватара на EternalDream
    Обожовам да чета книги. Наистина е много жалко, че не мога да намеря време

Обичам да чета , но рядко нещо ме грабва толкова силно

Чета и винаги съм харесвала да чета. Сега в момента съм започнала Edward Albee selected plays

Аз пък училищни книги не чета . Много са ми безинтересни... Сега се зарибих да чета книги на английски и си взех всички истории за Шерлок Холмс... Иначе обичам да чета приключенски романи с малко фантастика. А някой, който е чел поредицата "Игрите на глада", може ли да ми каже дали е интересна?

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Чета и винаги съм харесвала да чета. Сега в момента съм започнала Edward Albee selected plays
    мога ли да попитам къде се намираш, Холи?

иначе: вчера си взех Пътуване с лек багаж, но все още жонглирам с няколко разнородни заглавия, та не съм я започнала.

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    me 2, само "Под игото" го оставих засега, защото умирам от скука, честно. Знам, че не съм права, ама :/
    "Под игото" пък ми беше доста по-интересна, в сравнение с "Бай Ганьо", която не довърших. :Д
    Ама ще се четат, какво да се прави.

Обещала съм си, че свърша ли летните книги почвам всички на Стивън Кинг!!!!
    Последно редактирано от Colouring : 08-15-2012 на 10:02

Обожавам да чета книги.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си