- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Общи теми на разговор
Имам си приятел от малко повече от 2 седмици.. знам, че е малко, но много често имаме моменти с които просто седим и мълчим и не знаем какво кажем и се получава едно ужасно неловко мълчание.. не знам дали и на вас се е случвало.. та искам да попитам какво се очаква да направя в такъв момент, моля ви дайте ми съвет, защото наистина не знам..
Е толкова ли няма за какво да си говорите. Например какво сте правили в предишният ден, какво ще правите утре и т.н. Теми за разговор бол.
е да, но когато тези теми за това какво сте правили и какво ще правите се изчерпат..
Можеш винаги да говориш за всичко, което ти е интересно на света. И да слушаш всичко, което му е интересно на него. Не знам как е възможно да нямате теми за разговор.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
еми някакси е възможно... може да е знак,че не сме един за друг
Или, че не се отпускате достатъчно, когато сте заедно?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
да... може би
Отпуснете се просто, когато сте двамата. Все пак вие сте двойка, нищо че връзката ви е доста прясна още. Не се притеснявайте относно това за какво ще си говорите, то разговора ще си дойде само - стига единия от двамата да даде някаква тема за разговор. А такива много: ако все още не сте опознали достатъчно или те интересува нещо: питай го. Тъй да направи същото.
За някакви хобита.
И подобни.
Важното е да се отпуснете, защото мълчанието не е много добро и добър знак.
Кажи за нещо, което ти е интересно, което те е развълнувало.
може да си говорите за хероино зависимите или циганизацията на България, теми бол..
Вие не се ли опознахте преди да тръгнете? Защо сте заедно, като няма за какво да си говорите?
Не знам, за мен най-важното нещо в една връзка са общите интереси. И тъй като по принцип съм доста общителен човек, на мен никога не би ми било приятно да седя в компанията на човек, който мълчи. Просто ми е скучно.
Но иначе, винаги има за какво да си говориш с който и да е... I mean, музика, филми, книги, какво си правила вчера, какво интересно ти се е случило, кво си яла, не сериозно. Не знам, има толкова много неща, за които можете да си говорите, чак ми се струва странно.
То темите трябва да си идват сами... и ако не е така...ъм да, не сте един за друг.