- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли гинекологът да разбере?
Сега сигурно това може да ви се стори тъпо,но да питам за всеки случай.Днес правих анален секс и понеже с майка ми си говорихме,че трябвало да мина профилактичен преглед на гинеколог ,та той може ли да разбере,че съм правила анален и да и каже?
Иначе съм девствена и не се притеснявам за отпред какво ще каже.
Thx!
Не може.
Иначе яко — на 14 годинки анален секс… GJ!
Ми той гинеколога няма да ти бърка в дупето я (то и да бъркаше пак едва ли щеше да разбере)
Спокойно, не може.
Ама да правиш анален с идеята "мама да си мисли, че съм девствена"... блааа.
Абе ако е само щот' майка й да го мисли - добре ... Ама ако и самата авторка си мисли,че все още е девствена ще е голям сеир
По темата:Не,не може.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Интересни са ми причините, поради които смяташ (се колебаеш), че може.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не си, щото девствеността не е само да ти се скъса НЕЩОТО ВЪТРЕ В ТЕБ... за това
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
моме, ти като сереш, променя ли ти се дупето? А като акаш таралежчета (със семки)? Не, нали. Освен ако пичът не ти е разпрал така дупето, че да се вее на парцали, като ходиш, няма как да се разбере. Все пак, докторът е гинеколог, не гастроентеоролог, няма да ти прави клизма. И дори да ти правеше, пак нямаше да разбере, освен ако не беше на лице това, което ти казах. А идеята ти, че като се таковаш отзад на 14, ще си девствена - е, не е така. Не си. Това, че си имаш девствена ципа, значи само, че не са те оправяли отпред. Така че не се плаши от доктора и майка ти. Ех, аз на 14 си играех на игри още![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Отпред богиня отзад тиняс извинение но просто се сетих .По темата няма никакъв шанс да разбере ако не му кажеш предполагам !
Малко офф топик- спомням си,че момчетата говореха,че на военната комисия ти проверяват дали ти е девствено дупето!
Иначе по темата- не,няма как да разбере.И не-не си девствена.Направи сефтето и отпред че да се знае официално.
зависи кой и как те е пукал ... може и да си личи :Д , но по принцип не!
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Ако дупето ти прилича на това — http://store.picbg.net/pubpic/94/16/...f27bb29416.jpg, може и да разбере.
Само да попитам, докато не съм забравил: Бихте ли ми казали как се казва позата, която е на снимката? xD
Накъде върви светът... на 14 анален.. ужас...