- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- До FuckingFreak и koshtramba
Момичета, как поддържате такива перфектни тела? Моля ви споделете режима си на хранене и трениране? Ген ли е, от възрастта ли е или много се грижите? Много се интересувам как да се стегна като вас. Ще съм благодарна ако споделите!
Хах, едно ЛС не можа ли да драснеш?
Koshtramba доколкото знам е с хубав ген и яде в промишлени количества, но не дебелее. Моята фигура не е като нейната, аз имам по-бавен метаболизъм и едри кости. И съответно полагам много усилия да се храня както трябва и да тренирам добре.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
О, аз като видях тялото на koshtramba и паднах ! Наистина е много хубаво, и моето ще го стегна така, ммм...
Аз също бих искала да знаммакар че не съм виждала телата им
На мен не ми харесва тялото на кощрамба. На другото момиче не съм го виждала...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
^ Не, защото всеки има мнение и право на такова.
smrt, и аз се запитах защо точно до тях двете, но явно момичето техните тела е харесало и такам.
То не пречи да си има мнение и пак да си е дебела.
В темата за диетите съм пускала назад, а на koshtramba и мярках снимки в темата за бански мисля че. На който му се рови - нека гледа. Само не успях да разбера смисъла на тази тема, но нищо...
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Тая кощрамба ( каквото и да значи това ) няма цици за 2 лева бе, к'во и се възхищавате... :\
http://prikachi.com/images/867/5039867B.jpg
По мое мнение не съм. Няма да излезе психолог от теб...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Чак и снимка пуска.
Лелелелелее!
Блаааа
Темата да се заключи. fepp е фейк за мен, можете сами да се уверите каква снимка е пуснала за своя : http://prikachi.com/images.php?images/155/5009155W.jpg и респективно каква тема пуска. Да не говорим, че изглежда на мноооого повече от 17 г.
Все ще се намери някой, на когото да не му се угоди - та цици ли няма да има, та ще е тънка като щека. Това ли е най-важното? Прави й чест, че не се засяга от такива като вас (визирам IcameHereToFuckBitches), защото "проблемът" лесно може да бъде решен като си сложи силикон. Но дали гръдната обиколка е главния проблем в случая ... или манталитета на българина?
Нека темата бъде заключена.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Като ви чета коментарите понякога си мисля, че живеете в изолиран свят. И или нямате по-пълни приятели/познати, или по-слаби. А точно определен габарит. Какво се обиждате на дебели или кльощави... Всеки си има вкус. Аз като си падам по момичета с цици, тясна талия и съразмерно с циците дупе, тва да не значи, че всеки трябва да харесва същото?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Хайде сега ти на свой ред ми обясни как правиш такива кракаМоите са слаби и си ги харесвам, но не са оформени. Бях преди 2 месеца редовно на фитнес 2 пъти седмично по час в продължение на месец и половина, после спрях и ми отидоха прасците и стегнатите ми крака
Постоянно ли ходиш на фитнес или как?
^ Ще ти каза, защото и моите са така, даже като видях си казах леле тва момиче има крака като моите. Аз ям и ходя на фитнес бая. И стават такива. Но мисля, че не трябва да си много слаба за да са такива - смисъл трябва да има какво да се оформи по тях (аз така си го обяснявам) .
п.п. ей, много яки обувки!
^![]()
Оправи го.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно