Здравейте. Момиче на 15 години съм, тежа 50 кг. и съм висока 1.50 Много статии изчетох и сега много съм се надъхала да отслабна. Значи на мене най-много ми пречи това че много ми се яде сладко, такива вафлички, но нали знаете ''Трай бабо за хубост'', иначе според вас как да премахна желанието да си похапна една вафличка такаа нещо сладко, но да не е нещо прекалено. Та така да си дойдем на думата.

Според вас, ако например сутрин ям- яйце със салата, следващ ден овесени ядки със вода, след това например кисело мляко, но за киселото мляко съм чувала много отрицателни отговори, че не е за голямо предпочитане. Така че вие какво ще кажете, затова дотук ? След това на обяд да ям пак някаква салата или пък супичка, от време на време риба и относно месото какво месо да ям което да е подпомагащо отслабването? След това следобед някакъв плод. И вечерта пак салата.

А относно тренировките? Ако например сутрин бягам и правя аеробни упражнения, както и тае-бо, 100 коремни преси (за корема) ще има ли от всичко това някакъв резултат според вас. Дано да ми помогнете