- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневярата и може ли да се прости...
Моята история е много дълга и направо съм в такова състояние ,че не знам какво да правя. С приятелката ми сме от 4години заедно ,но я хванах ,че си има втори приятел от скоро са ходели и са се крили. С него е имало пълна програма целувки спане в тях секс и тн. Аз последния месец бях в чужбина и те тогава са се възползвали ,естествено разбирайки веднага се прибрах и ги хванах 2-3 пъти да се виждат и чуват. На въпросите искаш ли да си с мен и обичаш ли ме ми отговаря не знам и почва едно увъртане. Вече месец е в чужбина при майка си уж малко да се разтовари от всичко случило се ,но аз взех да научавам все още работи. В дискотека ми казаха ,че е имало доста страстно натискане с някакъв било е еднократно ,но все пак това е било преди този за ,който ви разказах по-горе. Една нейна приятелка изплю камъчето и ми каза ,че на един купон се е целувала с неин приятел ,с който излизаха често уж приятелски. И след всички тези неща все още се чудя дали да и дам шанс. Тя сега ми пише смс-и звъни ми и казва ,че се разкайва и ,че вече е друг човек и иска да е с мен и нямало да се откаже от мен ,но аз си мисля ,че всичко ще бъде ок 1-2 месеца и после пак ще почне да кръшка. Разбрахме се ,че ако почнем отново ще живеем заедно ,но и това не е вариант ,защото аз никога няма да мога да забравя физическите изневери. Хората са казали ,че веднъж се прощава ,но повтори ли се значи ще се потрети и така на татък... Точно за това след като тя го е направила 3-пъти значи няма да и попречи да си продължи...
Късай я и продължавай напред. Няма какво да се занимаваш с глупости. От разговори и обещания няма смисъл. Веднъж щом се е стигнало до изневяра, значи нещата вече отдавна са минали границата, че да може да си оправите случващото се между вас само с думи. Че то даже не е само веднъж, а няколко пъти.
Няма смисъл да си тровиш живота с подобно момичеРазкарай я!!!Известно време ще ти е кофти,защото не се загърбва току-така 4 годишна връзка,но след време всичко ще си дойде на мястото и може би ще откриеш някоя в пъти по-добра от тази
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Тя си е имала паралелна връзка, а ти се чудиш дали да и дадеш втори шанс? Че то от това по-голяма изневяра има ли? Какви три пъти? Хванала си е, казваш, втори приятел и спи с него, целува се с него, кой знае какви ги дрънка зад гърба ти. Разкарвай я и пълен игнор. Ако ще на косата си да стъпи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Остави скучая в дискотеката и купона, те са незначителни спрямо другия! Да има ВРЪЗКА с друг...как въобще ти минава през ума да зададеш такъв въпрос. Това наистина е непростимо.
Приятел , нормално е да се колебаеш - все пак 4 години..НО както ти казват в горните постове , а и ти също осъзнаваш , че няма как да продължавате така.Ще ти бъде трудно в началото да я забравиш,ще има няколко - може би доста безсънни нощи ,но ще дойде момент в който ще срещнеш ново момиче , момиче което те заслужава.Тогава ще се чудиш как си си тровил нервите с тази (да не казвам мастийка,ама..)Успех , кажи какво е станало после.
Явно всички сме категорични няма смисъл да продължаваш обичаш я и сте били заедно доста време за това се замисляш,но тя е прекалила пък и да и простиш винаги ще имаш едно на ум,че може да се случи отново и няма да и имаш доверие разбира се.Пък и тя чак други приятел си намерила докато е с тебе и се е натискала с други това вече е наглост не мисля да употребявам лоши думи макар да ми се иска,но сигурно ще се засегнеш.![]()
тегли и една маина то няколко пъти... щом е станало аз не знам как можеш да и имаш доверие
Доверие никога няма да мога да и имам такова каквото съм има...Лошото е ,че имам адски силни чувства към нея и скоро няма да мога да я забравя. За 2 седмици съм свалил 12кг и не съм жив човек... Лошото е ,че всеки ден разбирам все за нови и нови хора и направо последните месеци тя е живяла на пълни обороти ,а аз съм и имал такова доверие и веднъж не се усъмних ,а сега навързвайки си малките детайли всичко си излиза ,просто съм и вярвал сляпо. Наистина по-добрият вариант е да се разделим и така ще стане ,но ще е адски трудна загуба за мен това....
Колкото и да са ти силни чувствата , това е лудост ще свалиш още 20 кила , ако и дадеш шанс , защото пак ще почнеш да и се доверяваш и ще ти завие точно тогава още по - големи рога ... А тя дори и на втория си приятел не държи щом ходи да се забива и с още ..
На мнение съм, че всичко се прощава. Важното е дали ще продължиш по същия начин, или ще приключиш всичко завинаги.
В твоя случай няма смисъл. Нейното не е било веднъж-два пъти, тя е имала ..връзка с друг човек... обвързано е емоционално... Ужасно тъжно е да ти е хубаво с друг, а не със собственото ти човече... да имаш нужда и да ти липсва друг, а не твоето си...
Оставете се по спокоен начин, без караници и обвинения...
Ако пък все пак искаш да опитате пак, трябва много, ама много да показвате обичта си, да нямате съмнения един в друг и да не се приемате за даденост.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
"ВЕДНЪЖ да направиш грешка е човешко,но за да я повториш,трябва или да си много глупав,или страшно да обичаш тази грешка..."
"Човешко е да простиш,НО НЕ и за една и съща грешка..."
ПС:Сам си прави изводите...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Аз определено не бих могъл, прекалено съм горделив, колкото и да я обичам...това е възможно най-обидното нещо за мен.
Аз живея на този принцип всичко друго мога да простя , но не и изневярата ако наистина те обичаше няма да може да докосне друг , но ако в тези дискотеки и купони е била пияна може и да се обясни защо е постъпила така ,но пък виж вие сте били заедно цели 4 година след толкова време всичко изчезва не казвам ,че тя не те обича а просто няма тръпка на едно момиче винаги липсват флиртовете зарибяването и адреналина ако изчезнат връзката се проваля не знам поне при мене е така , но аз в момента съм влюбена и да ти кажа не съм склонна на изневяра все пак не бих изневерила , защото не искам и на мен да ми изневеряват рано или късно всичко се връща виж надявам се че я познаваш добре срещнете се първо нека тя да ти докаже ,че се е променила а след това надявам се вече да можеш да вземе решение не тръгвай с нея веднага дайте си малко време срещайте се но без интимни отношения като целувки и секс защо тогава решенията се объркват с чувствата а понякога наистина е по добре да мислим не с сърцето а с разума си за да не допускаме повече грешки и да не ни нараняват отново![]()
bullshits. Няма такова нещо като друг човек, разкайване ( за кой път?? ) ..
Тук нещата са стигнали края. Просто ти си този, който трябва да приключи нещата.
Не си прави труда да крепиш нещо, което се е изчерпало. Безмислено е.
Дай шанс на нещо ново, което ще си заслужава.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изневярата е край на всичко. Щом се е стигнало до нея, явно нещата не са вървели отлично и на нея й е липсвало нещо. Явно просто й е омръзнало. Може ли да се прости? Зависи от човека. Аз не бих простила, ако ще да го обичам безкрайно много.
И точно за това не мисля, че заслужава втори шанс.
Това ще ти остане винаги в съзнанието, ще липсва доверието и нищо няма да е същото. Жал ме е просто, че 4 години са отишли на вятъра, щом тя не е решила да ти признае всъщност, че вече тръпката я няма.
Вие я анатемосахте, значи. Изневерила е, случва се. Ако наистина мислиш, че се е променила дай й шанс. Но щом сам казваш, че никога не би и имал доверие.. няма смисъл. Една връзка без доверие е празна.. безсмислена.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Връзката ви няма бъдеще просто. Вълкът козината си мени,но нрава не.![]()
Може би наистина съжалява , често се случва да направим грешка и временно да загубим човека и да осъзнаем всъщност колко много значи той за нас , дай и шанс , време да се докаже , никой не казва да забравиш , но и дай възможност да докаже , че наистина се разкайва . Всеки греши , може да е имала нужда от разнообразие ( но все пак това не оневинява постъпката и ) .