- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневярата и може ли да се прости...
Я по-добре, вместо да се замисляш за всички тия глупости, дето ти ги написаха по-горе, вземи се замисли дали си струва на тези години да се обременяваш с такива сложни разсъждения.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не се занимавай с нея.Тя ако те е обичала и ако е държала на теб както ти казва нямаше да ти изневри.Не си заслужава да си тровиш живота с такъв боклук.Забравяш за нея и продължаваш напред.Ще си намериш момиче което наистина си залужава,няма начин![]()
Продължи напред и това е. Тя е била с друг, а ти през това време си мислел за нея. Може би тя ще го направи пак. Вече няма да е същото, може тя вече да не е обича, защото както разбирам от думите ти тя не е била с него само веднъж. По-добре я скъсай, поне така аз мисля. Тя няма да се промени или дори да го направи, ти винаги ще имаш съмнения. Не се оставай да ти мачкат достойнството.
"Който не може да чака не си заслужава"! Казваш си бил в чужбина ами ти си прави изводите щом се е възползвала от това,че те няма значи не те заслужава! Аз сигурно съм много малка според теб да разбирам тези неща,но едно нещо много добре го разбирам! Ако не може да те изчака да си дойдеш и не мое да те обича където и да си значи тя не е човека за теб.Една връзка е още по силна ако не сте се виждали с месеци и в момента в който се видите да сте така както сте били в първите години/месеци/дни от връзката ви.![]()
Защо Чък Норис го е раждала леля му? ..защото никой неможе да му ебе майката..!
Ако повече не можеш да й имаш доверие и ако от тук нататък се съберете и се съмняваш във всяко нещо, значи няма смисъл. Няма да си щастлив, ако се съмняваш за всяко нещо. Тя е имала паралелна връзка..и още куп други преживявание. Време е да продължиш напред без нея.
Казваш, че се разкайва ... ок .. тогава да ти обясни едно хубаво за какво е правила подобни мизерии. И то не 1 път. АКО тя има някакво логично оправдание би могло да бъде почти смислено да и дадеш втори шанс. Фактите които ти даваш говорят само лошо за нея, но чуй я как се оправдава. Ако не друго и ти ще я унижиш както тя те е унижила пред приятелите ви. Аз лично луда бих я направила за това. За да не ти е толкова кофти поне се забавлявай на калчищата, в които се оплита. Поне не и прави кефа като и показваш колко ти е гадно.
От чисто любопитство на твое място просто бих я питал защо прави всичко това.
Иначе казаха ти го....зарежи я няма смисъл да си губиш времето.
Изневяра, в която има чувства не може и не бива да бъде простена![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Възможно е да бъде простена изневяра, но в случая не знам дали има смисъл да се занимаваш с това момиче. Едно е да ти изневери веднъж, тя да ти го каже и да те помоли за прошка, но съвсем друго е да го е направила три пъти, да го е скрила от теб за толкова време и после да ти обяснява как се била променила - е чиста наглост и липса на уважение към теб. Сам казваш, че няма как да й имаш доверие повече. Все пак си поискай обяснение, да, неприятно е да чуеш някои неща, но така е по-добре. После не се занимавай повече с нея, не трябва да си с човек, който не те уважава.