- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мръсни думи по време на секс
Възбужда ли ви? Обичате да говорите или да ви говорят? :Д
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ако имате фейсбук, ХАРЕСАЙТЕ ОБИЧАМ ВИЦОВЕ -> http://www.facebook.com/obichamvicove
Зависи какви са мръсните думи. Думи от рода на "кучко, ще те разпоря кат нищо" не ме привличат.
Дааам, ама предпочитам да слушкам, досега не ми се е случвало да искам аз да говоря.
мфф трябва да са казани много, мЪного сериозно, драматично и дори леко злобно като по филмите, че да ме възбудят много.(иначе май е разсейващо и ненужно ^)
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Много обичам да ми говорят и да говоря, но само подбрани приказки.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Амии когато правя секс толкова се отдавам на самото преживяване, че нито чувам, нито виждам... така, че квото и да кажа или да ми кажат... не го помня.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мръсни думи.... Хммм например?
БАНЯТА.. КУХНЯТА.. ХОЛА! Такива мръсни думи ли?![]()
![]()
Ммм, обичам, ако не са някакви странни неща, иначе много се смея...сегашният ебалник, да кажем, се побърква от кеф, като говори брутализми буквално - смисъл, ако правехме секс за първи път щях да избягам преди да сме приключили, да не кажа преди да сме започнали. Обаче всъщност ме възбужда и мене брутално така...като се вуждахме в началото си умирах от смях като тръгне да говори по време на секс, но се оказа, че просто имал други интереси...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Направо си обожавам да говоря запъхтял, а тя да ме драска и да не иска никаква нежност. В крайна сметка в повечето случай зависи от мъжа как ще предразположи жената. Или пък непълните изрази и те не са за подценяване.
Ето това прекрасно прекрасно красиво да красиво като застане момичето на 4 лапичкие много идиотско. Приятелката ми забиваше и много се дранеше като и го кажа а аз го правих нарочно
![]()
Един път пуснах и музиката от междузвездни войни с пъшкането на императораБеше меко казано дебилия
Да... Обичам, и да говоря, и да ми говорят, макар че приятелката ми е малко свенлива... Но пък като и дойде музата, какви неща ми говори, само от тях ми се иска да свърша ;D
Освен това вкарваме и елементи на доминиране, и всичко става на 6...
Обичам,стига да са казани в правилния момент и по правилния начин.Зависи и колко мръсни,де..![]()
Believe in yourself.
Зависи.
Иначе принципно си ме възбуждат. Обичам да говоря и да ми говорят - приятелят ми също.
Като цяло с него си имаме общи неща, които ни възбуждат и подобни. Не винаги , де. Но на определени теми се случва така.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Искам да ти се изплескам на косата. Искам да ти свърша надълбоко в ануса.
Всеки път като се отвори дума на тая тема и в съзнанието ми изниква фразата: "Ш'ти напълна гъзо с мои ора"
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.