- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Никога няма да мога да бъда красива ;( ама НИКОГА
PullMeCloser, моите стрии са от април някъде, все още по-голямата част от тях са лилаво-червеникави, във вътрената част на бедрата ми са и са много,дали това масло на Икаров ще ми помогне да ги махна поне наполовина? Колко струва, за колко време стига, по колко пъти на ден трябва да се мажеш с него... въобще, обясни ми каквото знаеш за него, ако можеБтв, помолих те да ми напишеш на ЛС какво е лечението за акне на приятелката ти. Ако искаш ми го напиши, де.
![]()
Защо всички се мислите за грозни и само се оплаквате ? ;оо Стига си се оплаквала, че си грозна и , че оня те обиждал .. стегни се .. погрижи се за себе си ... тези пъпки и черни точки се махат при козметик а, акнето има един крем " ЗДРАВЕ " специално за акне .. помага , а е ефтин.. ако имаш хубаво тяло , а само лицето ти е проблема ти не се притеснявай .. ходи на козметик и се грижи за себе си вместо да се комплексираш и оплакваш![]()
Добре ами защо си пуснала темата като не приемаш критики. Момичетата ти искат снимка за да ти кажат какво точно ти трябва за да се справиш с проблема, но ти по никакъв начин не го отбелязваш това. Само си знаеш "няма да бъда красива - помощ".. Тук ти я предлагат ти обръщаш внимание само на забележките. Не разбирам искаш да си останеш "грозна" като си инат или ... сама прецени. Съжалявам, но само ти чета оплакаванията, а пък нищо не правиш по въпроса.![]()
А аз си мислех, че маслото ще е доста пари... Но на тази твоя приятелка в какво положение й бяха стриите, моите са от пролетта, както ти казах, затова сега са в ужасно състояние, някои са побелели, но по-голямата част са още лилаво-червеникави, тя още в началото ли започна да ги лекува или... ? Ох, знам, че са ми малко тъпи въпросите, но не ми се иска да остана разочарована и само напразно да съм се мазала всеки ден, без да постигна резултат, макар и да не ми помогне да ги залича напълно, поне да не е толкова зле, да има видим ефект...![]()
Нейните вече бяха бели. Виж, индивидуално е. Не мога да предскажа дали ще ти помогне.
Everything changes, but beauty remains ...
Авторке , според мен много преувеличаваш, главния ти проблем е в ниското самочувствие. Доколкото разбрах главните проблеми са кожни - поправими . Петната ще се оправят с козметика а акнето най вероятно с маски , ако не е много зле![]()
Последно редактирано от wiiwa : 07-24-2012 на 15:59
Това, което описваш, е напълно поправимо. Като започнеш да се поддържаш, ще започнеш да харесваш и себе си.
А колкото и да е тъжно, твоето ниско самочувствие не е проблем на другите. Казвам го в смисъл, че дори да станеш най-красивата, най-способната, и дадеш максимума от външния си вид, ако отвътре си онова неуверено момиче, всички ще ти скачат на фасона и ще ти се подиграват. Хората са жестоки.
Затова обичай себе си, бори се за себе си, доказвай се. Иначе ще си седиш в ъгъла и никой няма да те оценява по никакъв начин.
Ако се научиш да живееш с недостатъците, които не можеш да поправиш, ще си много щастлив човек, и красив. Знам едно момче, дето лицето му е надупчено от белези от акне, и е пак такъв чаровник, че и се избиваха за него девойчици.
Така че .. я по-споко.
Аз пък съм цялата в бели стрии, гаджето ми се бъзика с мен, че съм тигър, защото съм наистина нашарена от-до със стрии заради експерименти с отслабване, надебеляване или просто защото кожата ми е суха.
Харесвам себе си. Айде стига вече, всеки да се чуди за какво да се невротизира. Това не е нормално.
Ние, хората, сме красиви. Не ни трябва нищо друго, освен поддържаност и усмивка, позитивно отношение към живота. Това ни прави красиви. А не идеалната кожа, идеалната коса, идеалния гланц за устни.
Пигментни петна, белези от шарка, белези не знам как се премахват, но пъпките, черните точки и тъмните кръгове са 100 процента поправими. И има начин да ги изкорениш , не просто да ги прикриеш с коректор или фдт.
Тъмните кръгове/сенките под очите можеш да ги заличиш или със специални, скъпи кремове, или да се наспиваш както трябва. Добрият начин на живот се изписва върху лицето. Спортувай, спи добре. Всеки има несъвършенства, но ти се вторачваш в тях. Нормално да ти куца самочувствието по тоя начин.
В кратце казвам същото като marble, евала за нейния пост.
Не ми трябва снимка, за да знам, че ти можеш да бъдеш много красива, ако си повярваш малко повече и започнеш да се грижиш за себе си и се усмихнеш. Това е напълно достатъчно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да , ако чак толкова не искаш да се забелязват дефектите по лицето, ползвай ФДТА за да те харесват околните, трябва първо ти да се харесваш !
![]()
Ако наистина имаш толкова проблемни зони по лицето,решението е дерматолог.
...момиче отиди на дерматолог, аз бях получила разни петна и то изпъкнали,отидох и за малко повече от седмица ми се реши проблема,лекарката ми изписа медицинска козметика и откакто я ползвам нямам проблеми...вярно, че ще изръсиш много пари, но си заслужава.Сутрин ставах без настроение, не исках да се гледам в огледлото.А се оказа, че съм ги получила от някаква козметика, бях си купила от тези 3 в 1 за почистване скраб...и лекарката ме посъветва изобщо да не си правя маски,защото кожата ми е още хубава едва на 17 съм, няма нужда и наистина се оказа права, аз всяка седмица си правех някакви маски, а това запушвало порите..
оф..момиченце,незнам на колко си,но пусни поне една снимка!виш,че всички те подкрепят и няма да ти се смеят!спри да се излагаш!за кфо искаш помощ от нас,като всяка коса,всяка кожа и тн..всичко при различните хора си е различно..кажи поне мазна кожа ли имаш,за да знаем поне г/д към какво да се насочим..ако искаш помощ за продукти,пусни снимка..неможем така на сляпо да преценим..за какво да поемаме отговорност на сляпо..все пак после ти ще си пострадала а на нас ще ни е кофти!
Какви сте ми умнички. По снимката ще прецените правилно точно толкова, колкото и по описанието й. Снимката е тотално ненужна, а мацката над мен да замълчи най-добре, че тя е смешната в темата.
Everything changes, but beauty remains ...
Ако ти не се харесваш, и другите няма да те харесват. Не се самосъжалявай. Опитай се да промениш онова, което не ти допада, а ако не можеш, го приеми като част от себе си и се научи да се радваш на онова, което виждаш в огледалото.
Недей да говориш така, всеки си е красив по свой собствен начин
А пък ако толкова се притесняваш за лицето си, слагай си фон-дьо-тен или пудра
Въобще да не ти пука другите какво казват за теб
Важното е ти да се възприемаш за красива и да си имаш самочувствие
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ами по-добре да идеш на дерматолог .. аз точно това ще направя защото и аз съм със пъпки .... ако може да прикачиш снимка моля те за да видим за какво става на въпрос .. колкото до хората които ти се подиграват просто ги игнорирай аз точно това правя![]()
Anichkaxxwee
съгласна съм с теб всеки си е красив по свой собствен начин важното е да имаш самочувствие
МИ 'КАТ ТИ КАЖАТ КОЛКО СИ ГРОЗНА ИМ КАЗВАШ "КАТ СЪМ ГРОЗНА НЕ МЕ ГЛЕДАЙ" ОБЩО ВЗЕТОО ТЕГЛИШ ИМ ЕДНА МАЙНА И Т'ВА Е![]()
една от приятелките ми имаше проблемна кожа и всеки ден си слагаше фон дьо тен защото се чувстваше несигурна и кожата влияеше на самочувствието й. Много дълго време й повтарях да спре да го използва защото по този начин кожата й не може да диша и ставаше по зле. След доста дълго спорене я убедих и до ден днешен ми е адски благодарна. Кожата й в момента е почти перфектна защото разбира се има пъпки, но са много много малко (все пак сме в пубертета и не може без пъпки). Знам, че кожата ти ще има червени петна и пъпки и т.н. но имай търпение и ще видиш как ще започнеш да виждаш резултатите. Също така трябва да използваш качествена козметика против акне. От личен опит ти препоръчвам да си вземеш крем Здраве и всяка вечер (или през вечер) да си намазваш цялото лице или там където имаш по-проблемни зони плътно като маска и на другата сутрин да го измиваш. От скоро започнах да използвам ето този скраб за лице http://prikachi.com/images.php?images/210/5091210V.jpg и кожата става много хубава и гладка от него. За черните точки можеш да използваш тоника на Bilka с краставица и пъпеш. Надявам се да съм ти помогнала и ако имаш някакви въпроси можеш да ми пишеш на лично съобщение.![]()
Хигиена, хранене и сън. Това е най-добрият начин да се бориш с акнето. Не да го изгониш замалко, а да го предотвратиш да се появява.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.