.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Супер фен Аватара на marble
    ^Каква кожа имаш?
    От любимите ми най-най-евтини продукти са essence I love stage/база за сенки/ не знам колко точно е, около 5 лева; да похваля четката за фон дьо тен на oriflame, ужасна съм в запомняне на цени, но със сигурност не е повече от 6/7 лева.. НАЙ-ЛЮБИМАТА ми четка; фон дьо тени мога да изреждам с часове, но един от най-любимите ми изобщо е wake me up на rimmel, 12/13 лева; rimmel stay matte пудра, вероятно към 10 лева.
    Да вмъкна, че lóreal също е от така наречените drugstore, тоест също се води евтина козметика.

Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    ^Каква кожа имаш?
    Чувствителна, смесена...не съм сигурна да ти кажа...
    Преди години беше доста проблемна, но се оправи със Салицилов спирт и с евтината козметика против акне на Биотрейд : http://biotrade.bg/acne-out/?p=48&l=1

Сега я поддържам с гореспоменатото тоалетно мляко, розова вода и почистващи маски 1-2 пъти седмично в зависимост от бюджета (Хума, на Гарниер загряващата почистваща дозичка или последния път си взех една тубичка маска на "Himalaya", която беше на промоция (3,90лв), но е 150мл(излиза в пъти по-евтино от еднократни дози) и е с някаква тъмна глина...бях скептично настроена, но се оказа много хубава )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си