- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Май аз се оказах глупака...
Не.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Параноята е лошо нещо. Зависи от теб дали ще се откажеш или не,дали си заслужава или не...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Ужас ,опасявам се ,че си мазохист.Тая ревност нейната е просто отвратителна,а ти бая дълго си я търпял и продължаваш да го правиш.В случая не си ти виновният и не виждам причина за да се извиняваш.Това ,че тя няма доверие на никой си е лично нейн проблем,не трябва проблемите от бивши връзки да се намесват в нови такива.Тя трябва да се промени ,но според мен нека го осъзнае сама,ти си се опитал и не е станало.Явно при нея с приказки не става,ами с действия.Остави я малко сама да се осъзнае,ако тя те потърси окей.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
От една страна е нормално да реагира така, защото е била наранена преди и това остава като травма все пак, но тази ревност показва, че ти няма доверие, а доверието е нещо много важно в една връзка. По мое мнение нещата не могат да се оправят, тя винаги ще те ревнува и ще подозира, че си с друга. Дано някога осъзнае грешката си и види какво губи или какво е изгубила, но ти не трябва да се измъчваш, не е честно спрямо теб. Все пак ти не си нейното бившо гадже.
Нормално,ненормално,говори хме с нея и тя сама си каза че не е готова за сериозна връзка..
>>DjBelev<<
Млъквай путкопоклонник