- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Търся фон дьо тен до 10-13лева и спирала до 5 лева
Минералният фдт на Мейбълин!!! Няма да сбъркаш.![]()
^^ Може ли снимка?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
lqlq89 хубав ли е фон дьо тена който прати на линк на манхатан Powder mat има ли много добра повърхност и седи ли хубаво? A другия Perfect cover хубав ли е? защото този powder mat чета че е мн хубав но да не да изсуши и да стане с тази пудра натрапчиво и мн сухо
ето го минералния фон дьо тен на мейбалин с минерали
http://beautycosmetic.biz/maybelline...en-p-5291.html
^^ Ами да, на мен ми харесва. За Perfect cover нищо не мога да ти кажа, не съм го ползвала. Но Powder mat стои много добре, не се изсушава и рони, не става на петна. Аз първия път не можах да си уцеля цвета. Бях си взела 84, но после си взех 82.
![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
а твоя тип кожа какъв прикрива ли много добре и седи ли сухо и появяват ли се пъпки?
много ще съм ти благодарна ако пратиш линк на някой как му седи ако искаш и на теб
http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...13&tx=81&ty=76
на тези двете им личи и пудрата и фон дуо тена и изглежда грозно особено на едната седи направо като 5 тона
Последно редактирано от dani388 : 07-24-2012 на 11:25
Аз до сега съм ползвала на импала, но не ми харесва осебено и се реших да си купя мейбълин, но не съм сигурна кой е моя цвят, на импала ми е 4-ка вие как мислите на кой г/д отговаря?
ами отиди в магазина и попитай магазинерката и ако този който ти предложи си го мацни на лицето и излезе навън да видиш как седи аз все не улучвам цветовете и ти какъв на мейбълин смяташ да си взимаш
Ами май така ще направя иначе незнам какъв може би афинитон минерал, но аз съм от малък град и незнам дали ще има![]()
Ами аз четох че на мейбалин имат по слаба покривност докато на манхатан е по силна покривността даже в интернет има симки клипчета на момичета (не от България) на манхатан POWDER MAT затова прецени дали ти трябва с слаба покривност или с по силна
Аз лично се насочих към манхатан POWDER MAT защото четох много отзиви хубави за него а като отида в магазина ще видя като се върна от морето и ще пробвам на мейбалин и на манхатан но сигурно на манхатан ще избера ако ми паснат цветовете
Ами аз то и аз се чудех между манхатън и мейбалин, е аз май все още се чудя но на края ще избера някакъв и каквото стане![]()
Сподели ако си вземеш преди мени дано да ти върши хубава работа и да си уцелиш номера че..направо пишмян станах аз
Да ти кажа честно няма да е скоро, че аз си имам импала пък и лятото не ползвам ако си сложа то е съвсем малко само да прикрия г/д нещоПък и в момента съм малко зле с парите и сигурно някъде септември ще си го взема да не и по-рано незнам
Ама и ти да пишеш ако си го взела
Пести от закуски и си купи хубав фдт. Спиралата как да е, но ако искаш да изглеждаш с превъзходна кожа, не можеш да очакваш да го постигнеш с нещо посредствено. И далеч нямам предвид да си купуваш на Диор козметики. Просто се бръкни малко повече. Или си купи и пудра, и отгоре фдт, ако имаш много неща за криене.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Здрасти..аз съм ползвала на мн марки-ейвън,манхатан,макс фактор,мейбълин и тн..НО получавам пъпки от тях и не съм доволна..
аз ще ти препоръчам за фдт на чикого има различна покривност..аз ползвам за мазна кожа..аз го взех на промоция от 3лв,но мисля,че нов беше около 5-6..спирала на макс фактор водоустойчивата им е хубава..беше около 10 лв..а за по-евтина мога да ти препоръчам пак на чикого водоустойчивата..
и аз мисля, че трябва да си вземеш някакъв коректор за проблемните зони, а после да сложиш примерно BB крем за изравняване на тена.. иначе с тоя фдт ще трупаш пластове а в тая жега така хубаво ще си прецакаш лицето !![]()
Може ли да ми препоръчате някоя пудра, която да не изсушава кожата, защото е суха, но пък затова е и проблемна и ми трябва по-покривна пудра.
Фон-дьо-тена ми е на Мейбълин Афинитон Минерал и мога да кажа, че покрива много добре, ползвам си го от доста време, преди карах на Мейбълин Афинитон 24 обаче не можах да си уцеля цвета. Но Минерал поне по мое мнение е по-добре, 24 я доизсушава сякаш (СПЕЦИАЛНО ЗА МОЯТА КОЖА!!). Пък може и да е защото не уцелих цвета, не знам. Минерал според мен е по-добрият вариант : )
Пс, смятам като ми свърши фон-дьо-тена да си купя ББ крема, но покривен ли е?
Извинявам се на авторката,че ще питам в темата и ,нооо... понеже се заговори за коректор ,може ли да дадете пример за хубави евтини коректори?? Аз имам ето това чудо http://compraravon.es/33-579-thickbo...r-en-barra.jpg и ми е от много време вече... Все се опитвах да сменям фон дю тените без да се усещам,че всъщност просто трябва да сменя коректора !![]()
Моля ви,дайте нещо хубаво и евтино... не знам, 5-7 -10 лв?Може и да не е стик,а друг вид.
И един въпрос:
Защо има зелен коректор и за какво служи? Четох,че бил за изравняване на цвета,но ми е странно... нали е зелен??
Последно редактирано от SuNsEt : 07-30-2012 на 21:51
Еми явно няма да е ББ...
А този в горния пост една приятелка го имаше и честно казано не й вършеше никаква работа. Или нее го слагаше като хората или просто си беше днз гаден.
Коректорите не е ли по-добре да са течни? Не са ли и по-лесни за нанасяне с четчица?
Баси, ще тряа' да взема да прочета нещо за тея коректори, защото явно съм гола вода по темата...
Няма проблем питай каквото искаш ..Ами не ти препоръчвам нищо на авон защото според мен не са хубави продутите им и лично аз от нито едно нещо не съм доволна за корекртор ти препоръчвам на голдън роуз много много добре прикрива и аз лично го обожавам
http://www.goldenrose.bg/details.php?id=198 струва към 3,4 лева и е много добър но тъй като аз искам за специалните случеи които ми предстоят да изглеждам блестящо и търся хубав фон дьо тен
Зеления коректор е за прикриване на червенина и пъпки. Бих ти препоръчала на rimmel wake me up и на Артдеко camouflage cream, първия струва 11-12 лева, а този на артдеко 10, изглеждат така:
http://images.asos.com/inv/media/8/9...y/image1xl.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-cKRTuISvjh...0/IMAG0185.JPG
Аз от Афинитон съм много доволна - няма какво повече да искам. Готино се нанася, покривен е, издържа цял ден! Друг, който ми харесва е Healthy mix, но е малко по-скъп. С две думи - избери Афинитон.
За спирала - взех си на промоция за 4 лева намалена на не знам си колко процента оранжевата на Римел - Scandallash - е супер е. Прави миглите гигантски и е много голяма.