.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy

банален възрастов въпрос

Момче на 22 да се вижда с момиче на 18 .. приемлива ли е възрастовата граница? Има ли някой подобни взаимоотношения и как са се развили ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    На тия години е нормална. Стига да сте на един акъл и да имате сходни очаквания от връзката.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Не е голяма разликата

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нормално си е разликата, особено на такава възраст.
    Стига да си допадате по всякакъв начин и всичко ще е наред. Разликата във възрастта да не те притеснява, тъй като си е напълно нормална.

Изобщо не е голяма разликата .. аз съм на 18,а моя приятел е на 21 и стига характерите да си съвпадат годините нямат никакво значение

Мега фен Аватара на Colouring
    Добре е разликата, няма страшно.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Разликата е добре, но това, че задаваш подобен въпрос не е много добре!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Идеална си е разликата.

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    На тия години е нормална. Стига да сте на един акъл и да имате сходни очаквания от връзката.
    Абсолютно подкрепям. Разликата ви си е ок, но зависи дали си подхождате, както при всяка връзка независимо от годините.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Виж, сега. Има хора с 10-20-30 години разлика в годините им. Дали е редно? Зависи. Дали им пука? Не.
    Във вашия случай е напълно нормално. Но, в това не е въпроса. Щом си пуснал такава тема във форума, значи не се чувстваш комфортно с тази ваша възрастова разлика.

Помисли над това.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    4 години е относителна разлика.Едно е тя да е на 14,ти на 18,друго-тя на 18,ти на 22,а съвсем трето ти на 34,тя на 30.С времето границата във възрастта се размива,защото интересите и нуждите стават все по-сходни.Такава разлика при такива години е напълно приемлива.

Сестрата на приятеля ми е на 18,а гаджето и е на 26.Ама и двамата са напред с материала и са хубава двойка вече над 2 години.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Подкрепям горните мнения. Спокойно, съвсем нормална си е разликата

Единственият проблем в случая е, че теб явно това те притеснява, иначе разликата ви си е наплно нормална. Ако имате сходни интереси и има за какво да си говорите, приятно ви е да сте заедно, не виждам място за притеснение.
    Ето аз съм на 18 а приятелят ми е на 25, дори и не виждам за нужно да питам дали е нормално, всеки сам си преценя.

Въпроса не е в годините ви ... Разликата във годините би трябвало да се компенсира с акъл ... Ако сте на едно дередже всичко е наред

Напълно нормална е ... Разликата ви не е голяма.
    Стига да сте на "един акъл" , както се казва и да се разбирате , няма некакво значение, кои на колко е

Виж сега връзката е приемлива когато както каза TheBeliever:" Стига да сте на един акъл и да имате сходни очаквания от връзката." Но да не изключваме,че и до известна степен възрастта има значение. Защото лично аз познавам момиче,което сега е на 15 а ходи с 26 годишен ! За мен лично е неприемлива такава връзка,но всеки си има харесвания. Тази която ти каза е съвсем добре зависи от харесванията и интересите които имат двамата.
    Защо Чък Норис го е раждала леля му? ..защото никой неможе да му ебе майката..!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    4 разлика години са си съвсем, ама съвсем нормални. Какво точно те притеснява?
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Зависи от годините.Както по нагоре казаха,едно е момичето да е на 14,а ти на 18,друго е това,което ти посочваш,а то е нормално на тази възраст.Моят приятел зимата прави 22,а аз съм на 17,но съвсем добронамерено бих казала,че винаги съм имала чувството,че аз по акъл съм по-голямата във връзката,дори той си го е признавал . Тази разлика от 5 години никога не ни е била проблем и ето вече почти 2 години сме заедно (без 3 месеца близо ;д)

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Като чета отговорите по темата започвам да се замислям сериозно за себе си.

4 години са си напълно нормална и допустима разлика. Не не-прекалено-голяма, ами нормална.

Нормална е разликата, не знам какво те притеснява.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си