.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Защо продължава да боли ?

Здравейте,с моят приятел сме полово активни от 2 месеца... първият път ме болеже ужасно много и до този момент продължава да ме боли ,независимо от честотата на секса,какво не е наред...възможно ли е,пенисът му да е прекалено голям и да достига края на вагината?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    иди на лекар
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    прочети това: http://www.paradizo-sex.com/malepage...in/page18.html и си отговори на въпроса, дали приятелят ти изчаква достатъчно преди да те почне! Ако не те предразполага и възбужда достатъчно е възможно това да предизвиква болки.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Кога те боли - в началото на акта или през цялото време?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    ^ Точно.

Достатъчно отпусната и възбудена ли си? Стягаш ли се , когато той прониква в теб?

Възможно е да си тясна и затова да те боли. Принципно и аз съм си тясна, но ме боли само при проникването. След това всичко си е идеално. И не се настройвай психически, че уж ще те боли - това също играе лоша шега.

Бих казала ,че не ме "почва" веднага... проблемът е ,че за една вечер..в началото не ме боли ,а на 2рия,3тия път започва ...но благодаря за линка..мисля че намерих решението
    Зависи-по някога в началото..но не винаги,по някога през цялото време.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ако е в началото - заиграйте се повече. Повече любовна игра, повече ласки, нека той си играе с пръстчета и език. Купете си лубрикант.

Ако е през целия акт - еми, важното е да си наистина отпусната и спокойна, и наслаждаваща се на това, което се случва.

Повече от фен
    релакс : )

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ами карайте го по-бавно, де. И гледай след като проникне в теб да се отпуснеш.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

протриваш се .. не е много приятно затова си вземете лубрикант на водна основа понеже останалите разяждат презервативите и ги правят по-уязвими на късане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си