Здравейте, от миналия месец имам ужасното чувство за постоянно уриниране, мислех си че ще ми мине, но нестана. И така до този месец. Реших се и отидох на личната лекарка, казах и че ми се ходи често по малка нужда до тоалетна, че ми пари и ме болят бъбреците. Но тя се направи на голяма разбирачка и ми изписа едни хапчета които да пия, с което ми каза че би трябвало да се оправя.. Ама ето на не се оправих. Отидох след 7 дни при нея и и казах че несъм се оправила а тя ме прати на ехограф. Гледаха ми бъбреците и откирах че имам песъчинки..
Взеха ми урина и стерилна урина. Вчера ходих да си взема изследванията, но само едното било готово, всъщност и другото било, но искали пак да дам стерилна урина. Казаха ми е имам чревни бактерии., За които питах няколко пъти но не ми се обесни какво е това? Казаха ми че няма закакво да се притеснявам. Тъй като водя полов живот. а майка ми незнае и неискам да и казвам.. Мислех си, че съм прихванала нещо, но няма как защото ползваме презерватив с приятелят ми.. Апък и мисля че той няма някакви зарази. Сега пък и на всичкото отгоре имам някакво бяло течение, но се съмнявам че това е защото трябва да ми идва след седмица. За сега съм добре вече не ми пари, но пък ме боли. Незнам какво да правя хораа.. Помагайтее, . Миналият месец правих секс на 03. 06 и 2-3 дни след това ми се появиха тези симптоми, веднага си помислих че това е гонорея,защото инкубационният пеериод е от 2 до 7 дни..Тези симптоми ту ми се появяват ту изчезват, незнам притеснявам се како може да е..Ходих миналият ден да си взема пак изследванията,казаха ми че са добри и ми е останала малко пикочна киселина която с много вода ще се изкристализира.Но проблемите ми не свършват до тук,казаха ми че съм добре,но аз не се чувствам така..Отново имам онова чувство че ми се пишка постоянно..Може би защото пия повече вода или незнам?Днес ми дойдее с ужасни болки..Така ме срязваше...отвратително..По азрових се в интернет и видях че симптомите които имам си съвпадат с гонореята,дали несъм я хванала от моя приятел?КАЖЕТЕ КАКВО МИСЛИТЕ ВИЕ,МОЛЯ ВИ УСПОКОЙТЕ МЕ НЯКАК.Направо не си намирам място..благодаря на всички които ще си направят труда да прочетата моята история и да ми пишат.