.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 188
    Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Еми има си хора,които като щраусите искат да си заврат главата в пясъка,мислейки ме се пазят от нещо лошо.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    Еми има си хора,които като щраусите искат да си заврат главата в пясъка,мислейки ме се пазят от нещо лошо.
    Точно.
    За мен това е пълна глупост.Аз ако съм тръгнал по жени,проблемът ми няма да е дали приятелката ми ще разбере,а че изобщо се е случило.Защото това показва не само очевиден сериозен проблем във връзката,а и липса на уважение към партньора.Ако има проблем,говорите-ако искаш да минаваш други по дискотеките-късате и тогава вече правиш каквото ти душа иска.А щом вече се е случило,проблемите са налице,и такава връзка няма нито да е пълноценна,нито да продължи кой знае колко дълго след въпросните събития.Заравянето на главата в пясъка или обрича нещата,ако е имало шанс хората да се оправят,защото вместо да се говори и да се преодолява проблема,той се избягва и набъбва,докато в един момент просто експлодира,а ако е нямало шанс,просто се удължава мъчението на една прецакана връзка.И накрая въпросната щрауска е още по-прецакана.
    Днес леко объркани ми се получават мненията,надявам се да ми се проследява мисълта
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Много връзки приключват заради "имах нужда от разнообразие". Когато почувстваш такава нужда не е ли по-добре да го направиш веднъж без да се разбира, отколкото да си разваляте сериозната връзка заради някаква простотия?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

За мен не.Първо,че ще ми е гузно,второ,че не знам кога пак ще ми потрябва разнообразие,а връзка с изневери на всеки няколко месеца не е връзка.И трето-ако ти трябва разнообразие в такава степен,че не можеп да си продължиш връзката без него-значи човекът не е правилен за теб.Всеки в по-дълга връзка в някакъв момент е изпитвал мизерно желание за разнообразие или някакво мимолетно физическо привличане към някого.Вече от чувствата към партньора ти зависи дали ще се поддадеш на това си желание.Ако не си харесваш/обичаш приятеля/приятелката достатъчно,че да не се нахвърляш на всеки,когато те израдва и решиш,че ти трябва разнообразие,значи вече нямаш желание за връзка.
    Изказванията ми автоматично изключват безпаметни пиянски истории,там нещата са малко по-различни.И пак ако се случи нещо е кофти,остава обица на ухото и е изключение.

Не е до това дали харесваш/обичаш човека до теб Това са си животински пориви, които нямат нищо общо с чувствата. Изневярата за мен не е физически акт. Аз бих допуснала момчето до мен да изчука някоя, стига тя да знае че е само толкова и да не се разбира. Това, което не бих допуснала, е да има чувства към някоя и да ме прави на маймуна. Смятам, че е по-разумно отколкото да си затваряме очите и да отричаме всичко
    Не мисля че има двойка, в която и двамата никога не са пожелавали друг. По вашата логика хайде да няма никакви двойки, щото видиш ли това значело, че не се обичат и че не трябва да са заедно. Пълни простотии.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Не мисля че има двойка, в която и двамата никога не са пожелавали друг. По вашата логика хайде да няма никакви двойки, щото видиш ли това значело, че не се обичат и че не трябва да са заедно. Пълни простотии.
    Точно това казах.Прочети ми пак мнението.Едно е да пожелаеш някого,друго е да го завлечеш у вас,докато приятелят ти купува домати.И на мен ми се е случвало да изпитам някакво мизерно физическо привличане към други,обаче посмъртно не бих направил нищо с тях.По простата причина,че си обичам приятелката и за мен това е силно прецакано.По твоята логика хайде да опъваме всичко готино по улицата,щото не можем да си овладеем животинските пориви.Както казах-Ако искам да го парвя с всяка,която ми хване окото,няма да започвам връзка.Щом си обвързан с някого,значи си обвързан/а само с него/нея.Другото е чисто и просто приятели с привилегии.Излизате си,говорите си,натискате си се и си спите,само че междувременно всеки от вас си е*е и разни други.Не мога да го приема това като пълноценна връзка.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ако ще са такива отношения с изневери и криеници, то какъв е смисъл от цялата връзка?

Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    Точно това казах.Прочети ми пак мнението.Едно е да пожелаеш някого,друго е да го завлечеш у вас,докато приятелят ти купува домати.И на мен ми се е случвало да изпитам някакво мизерно физическо привличане към други,обаче посмъртно не бих направил нищо с тях.По простата причина,че си обичам приятелката и за мен това е силно прецакано.По твоята логика хайде да опъваме всичко готино по улицата,щото не можем да си овладеем животинските пориви.Както казах-Ако искам да го парвя с всяка,която ми хване окото,няма да започвам връзка.Щом си обвързан с някого,значи си обвързан/а само с него/нея.Другото е чисто и просто приятели с привилегии.Излизате си,говорите си,натискате си се и си спите,само че междувременно всеки от вас си е*е и разни други.Не мога да го приема това като пълноценна връзка.
    Не бих допуснала ако живея с момче да ми води някакви кифли вкъщи. Начаса излита. Това е неуважение и се включва в "правенето на маймуна", което споменах. Твърде много момчета като питам защо скъса с приятелката си ? и той ми казва "имах нужда от разнообразие" .. скъсали са за да наебе някоя си там и после какво? няма нито приятелка, а кифлата не си е заслужавала връзката. Бих допуснала чисто физическа изневяра , ако нито аз, нито някой друг разбира и ако тази ,с която е бил, не ме познава, но знае , че той има приятелка и е само секс. Не бих приела да има чувства към друга, ако ще да не я е докоснал и с пръст.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Със сигурност мога да ти кажа,че ако едно момче реши,че е изчезнала тръпката,трябва му разнообразие и т.н,една случайна забивка и на другия ден пак излизане с приятелката няма да му свърши работа.Да не говорим,че както обяснявах преди малко в една коренно различна тема,хората са устроени така,че щом усетят,че могат да правят нещо,което са мислили аз забранено и недопустимо,започват да го правят пак,и пак,и пак.Мен ако веднъж ми е потрябвало малко разнообразие и съм изневерил,защо след 2-3 седмици да не ми потрябва пак?И пак да преспа с някоя?Очевидно може.Освен това го има и въпросът каква ти е гаранцията,че ще си остане само еднократен,необвързващ секс.Ами ако му хареса сексът с нея и иска пак?И пак?Ще издържиш ли?
    Това са глупости.Неведнъж съм го мислил и съм го казвал-В една връзка могат да се случат много лайна и да се простят много неща,докато единият умишлено не изневери.С това вече чашата започва да прелива.

Пак не съм съгласна Във всяка двойка има изневери и има далеч по-кофти неща от това. Всеки , който казва "аз никога няма да простя изневяра" в даден момент го прави.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Във всяка двойка има изневери
    ...dafuq?
    Не знам,мнението си е твое,аз лично не съм съгласен с начина ти на мислене,и в други теми ми е правило впечатление.А съм силно разсеян човечец и трябва наистина да има огромен контраст между мненията и да ми направи сериозно впечатление,че да те запомня

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не във всяка двойка има изневери.
    Но има много двойки, които са склонни да простят.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    ...dafuq?
    Не знам,мнението си е твое,аз лично не съм съгласен с начина ти на мислене,и в други теми ми е правило впечатление.А съм силно разсеян човечец и трябва наистина да има огромен контраст между мненията и да ми направи сериозно впечатление,че да те запомня
    Възможно, точно с мнението си за изневерите често ми се чудят Но когато обясня какво имам предвид, винаги казват "ааа, ами да , права си"
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Възможно, точно с мнението си за изневерите често ми се чудят Но когато обясня какво имам предвид, винаги казват "ааа, ами да , права си"
    Явно аз съм изключението
    Никога не казвай никога.МОЖЕ БИ бих простил изневяра при определени обстоятелства,обаче ще ми отнеме много време да започна да се държа както преди.И въпреки че има шанс да я простя и преодолея,не мога да я приема за нещо допустимо и едва ли не нормално.И не мога да се съглася с теб,защото,щом някой има нужда да изневери,за да бъде с партньора си,значи въпросният партньор вече не му е достатъчен.А щом партньорът ти не ти е достатъчен и имаш нужда да спиш с други,нма да се задоволиш с една изневяра.Връзка,в която единият партньор не се чувства достатъчно привлечен от другия и чувства,че той/тя не му е достатъчн/на,няма бъдеще.Бил съм в такава,нямах търпение да я приключа,не ми липсваше.Изобщо.Щом хората не са един за друг,няма какво да се залъгват.

Не винаги изневеряваш защото нещо не ти стига. Понякога изневеряваш заради себе си, защото не знаеш какво искаш , а понякога след изневярата виждаш само колко това, което ти имаш, е по-добро
    И не ти говоря за връзките на ниво 15-16 години, говоря ти за връзките за цял живот. Почти всички женени двойки са изневерили на партньора поне веднъж. Като си вложил достатъчно в една връзка може би си заслужава да преглътнеш нещо, вместо да опитваш да търсиш наново подходящ партньор, да губиш време за да свикваш с него и пак няма да знаеш дали няма да ти изневери. Пак казвам, има много по-големи проблеми в една връзка от това.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Трябваше да уточниш,че става дума за женена двойка.Там се намесват много други фактори.Финансово положение,общи имоти и най-вече деца-все неща,заради които възрастните понякога пренебрегват собствените си желания и емоции.Те прощават,защото нямат друг избор.Защото са свикнали с човека.Защото ги е страх да се справят с живота сами.Защото искат да избегнат унижението,което според тях върви ръка за ръка с думата "разведен".Защото искат да спестят стреса на децата си.Не са много тези,които се ръководят само от чувствата си към партньора.Възрастните хора не разсъждават само от емоционална,а и от практическа гледна точка,дори и когато става дума за връзки.Имайки предвид,че сегашната дискусия се провежда в тийн форум,голяма част от хората(аз включително,за теб не знам)сме далеч от подобен начин на мислене.
    И въпреки това бройката на разведените поради изневяра хора никак не е малка.
    И не съм съгласен,че има по-големи проблеми за една връзка от изневярата.По-големи проблеми за ХОРАТА във връзката-да,но по-големи проблеми за самата връзка-не мисля.Понятието "връзка" е синоним на отношенията между двамата души,на тяхната любов,сексуални отношения и т.н.А не бих казал,че има по-голям проблем за любовта/сексуалните отношения между двама души от това единият от тях да изпитва любов/да има сексуални отношения с друго лице.

Представи си, хората може да изневерят , но все още да обичат другия. Най-големия проблем е липсата на уважение и това вече да не обичаш другия, което обикновено е част от изневярата, но не винаги. На мен ми се е случвало когато с едно момче имаме проблеми и не се знае заедно ли сме или не сме , тогава излизам с друг , за да си напомня, че имам нещо по-добро от това, което ме очаква навън.
    Когато се разделиш с някого заради изневяра си сигурен, че ще намериш някой по-добър, който хем да ти е по-приятно с него, хем да не изневерява, така ли ?? Ами не става така в живота Особено при мен, аз рядко намирам подходящ за мен мъж , защото не мога да се задоволя ей така с някого , колкото да има с кого да ходя!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Представи си, хората може да изневерят , но все още да обичат другия. Най-големия проблем е липсата на уважение и това вече да не обичаш другия, което обикновено е част от изневярата, но не винаги. На мен ми се е случвало когато с едно момче имаме проблеми и не се знае заедно ли сме или не сме , тогава излизам с друг , за да си напомня, че имам нещо по-добро от това, което ме очаква навън.
    Когато се разделиш с някого заради изневяра си сигурен, че ще намериш някой по-добър, който хем да ти е по-приятно с него, хем да не изневерява, така ли ?? Ами не става така в живота Особено при мен, аз рядко намирам подходящ за мен мъж , защото не мога да се задоволя ей така с някого , колкото да има с кого да ходя!
    Първо-ако аз съм изневерил в напълно осъзнато,трезвено състояние,значи вече нямам чувства към приятелката си.В сегашната ми връзка ме отблъсква самата мисъл.И то не заради принципа "изневярата е лошо нещо",а защото си обичам приятелката.В предишната единственото,което ме спираше,беше моралната страна.Просто вече нямах чувства към момичето и съответно нямаше смисъл да стоя с нея.
    Оправданието "Изневерям,за да видя колко по-добър е моят от другите" ми прави доста кофти впечатление.И съм сигурен,че не само на мен.Щом ходиш с него,трябва да ти стига и да вярваш,че е по-добър.Не да го проверяваш.Защото такива проверки може да се провеждат всяка седмица.А какво се случва,когато уцелиш някого,който се окаже по-добър?
    За следващото ти изказване-противоречиш си.Твърдиш,че не ходиш с никого само заради ходенето,но същевременно разсъждаваш уникално пресметливо и сметкаджийски.Не,няма как да съм сигурен,че ще намеря някоя,с която да ми е по-приятно.Факт е обаче,че щом сме се разделили поради изневяра,значи връзката вече не е вървяла.Ако си вървеше нормално,нямаше да се стигне до въпросната изневяра,а дори и да се беше случила,ако и двамата още имахме чувства един към друг и искахме нещата да продължат,щяхме да я преодолеем или поне да направим всичко възможно.Щом връзката не върви,няма смисъл да се стои в нея,само защото не съм сигурен,че ще намеря по-добра.По тази логика всички трябва да са женени за първия си партньор в живота,защото никога няма как да си сигурен,че ще намериш нещо по-добро.

Не казах "Изневерям,за да видя колко по-добър е моят от другите" , преиначаваш думите ми. Излизам и пия кафе с друго момче , за да видя какво ме очаква ако скъсам с приятеля ми. Защо да разсъждавам сметкаджийски? Разсъждавам трезво и не лигаво. Вярвам в истинската любов все още и вярвам, че ако даден човек е за теб, то нещо като изневяра не бива да ви разделя.
    Не първия, но когато намериш нещо достатъчно добро, трябва да се бориш, а не да се отказваш при първото препятствие.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Против всякакви такива своеволия. Щом сме заедно, щом се обичаме, значи можем да си държим краката затворени. Когато знам, че нещо би го наранило, за нищо на света не бих му го причинила за 30мин кеф (ако са и толкова де). Очаквам същото и от него. Тези неща стават патология. Вярвам, че тръпката да изневериш не е малка. Като минава безнаказано всеки път, ще спре да брои колко са тези тръпки. Не искам мъж, който обикаля насам натам и ебе някакви момиченца, защото, видите ли, имал нужда от разнообразие. Разнообразие и аз мога да му дам. На абсолютно всякакви неща съм навита стига да съм с него. Ама навън - не. Нито искам да лепна някоя венерическа болест от него, щото се е почувствал в рутина, нито имам желание един ден да научавам за разни многобройни изневери. И не вярвам, че има тайни, които не излизат наяве. Рано или късно всичко се разбира. Би ми дошло малко в повече на егото и би убило всякакви истински чувства към този човек. Връзките не се базират само на това двама души да са заедно ей така. Би следвало да има отдаденост и някаква принадлежност. Не иде реч за чувство за собственост. А точно някакво усещане, че сме двамата. Всичко останало губи от целия смисъл. За мен не е мъж този, който си е намерил нам си колко жени, а този, който е способен наистина да бъде с една и да бъде баш МЪЖ с главни букви за нея. Вярвам и че това велико разнообразие го търсят хора, чийто живот иначе е празен откъм интересни неща, а това си зависи от тях самите. Не от другия. Дали като съм се запалила по нещо супер интересно ще седна да размишлявам за това кой колко секси бил и колко ми е еднообразно? Не виждам такъв вариант.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ама не ме разбирате Нямам предвид да ми се плющи с всяка срещната, а ако чак дотам я е докарал да иска някоя, вместо да ми каже и да скъсаме, да я изплющи и да забрави. Ако е чак до степен дали да си развалим връзката, чак тогава. Разбира се че бих се обидила да ми изневери, да. Знам , че е кофти. Но не е чак толкова идеално и перфектно всичко в живота и понякога се налага да преглътнем нещо.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ако много е загорял по някоя чак до такава степен, че да го направи, никога няма да го преживея отвътре пък, ако ще и да простя. Нищо няма да е същото тъй и тъй. Бих се обидила много. При всичките ненужни диети, ходене на токчета, гласене за срещи, идеи за разнообразие, стриптийзи и тн., които ест. не се правят само за него, но все пак изискват умисъл, старание, желание да го зарадвам, няма да ми мине ей така, че е оплезил език по някоя нова звезда. Една връзка иска грижи и от двете страни. Ако в един момент спра да ги полагам и реша, че искам стриктно мисионерска и започна да обикалям главно с широки тениски и анцузи, ок. Тогава да ебе която или каквото иска. Но при едно положение, в което се старая, мне. Би било като шамар в лицето. Това, естествено, си е лично мое мнение.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    Ех... когато съм на подходяща вълна, ще се включа. И сега искам, ама няма да съм много адекватна и точна в това, което искам да кажа. Само ще вметна, че грозните постъпки ме отвращават, но и ги разбирам... Което ме натъжава тройно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Само ще вметна, че грозните постъпки ме отвращават, но и ги разбирам...
    my thoughts exactly
    Такива неща съществуват , колкото и да не ни се иска и трябва някак да преценим кога си заслужава да преглътнеш и кога не.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на chushkopek
    Не казах "Изневерям,за да видя колко по-добър е моят от другите" , преиначаваш думите ми. Излизам и пия кафе с друго момче , за да видя какво ме очаква ако скъсам с приятеля ми. Защо да разсъждавам сметкаджийски? Разсъждавам трезво и не лигаво. Вярвам в истинската любов все още и вярвам, че ако даден човек е за теб, то нещо като изневяра не бива да ви разделя.
    Не първия, но когато намериш нещо достатъчно добро, трябва да се бориш, а не да се отказваш при първото препятствие.
    Глупаво изказване според мен, изневярата значи да искаш по някакъв начин да замениш човека до себе си, след като го искаш, защо не го направиш? Изневярата е една от най-добрите причини да се сложи край на връзка, защото е ясното желание на някого за това.

Не винаги изневеряваш защото нещо не ти стига. Понякога изневеряваш заради себе си, защото не знаеш какво искаш.
    Когато не знаеш какво искаш, НЕ започваш връзка НИКОГА! Това ме отвращава в хората.
    Последно редактирано от chushkopek : 09-12-2012 на 20:01

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си