.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73
    Голям фен Аватара на JuStIc3

Семена от чия

Става въпрос за тия чудесии http://www.bb-team.org/articles/4174_semena-ot-chia . Та някой пил ли е такова нещо ? И специално въпросът ми е в момента съм спрял тренировки, да започна да ги взимам сега, или като започна да си тренирам ? Изобщо има ли значение ?

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Аз редовно ям. Нямат изразен вкус, но те държат дълго време сит. Объркваш си 2 лъжици с кисело мляко и после пиеш вода. За след тренировка са идеални.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Нямат някакъв резултат като протеини, креатини и т.н. ? Просто като витамини и засищане на глада ?

Град
    У Цецови..
    Имат високо съдържание на протеин и витамини..

Мега фен
    UU stupid motherfuckerrrrr ????????? Резултати като протеини и креатини .... TROLLLOOOLOLO

Град
    У Цецови..
    ^Няма смисъл. Някои хора си нямат никаква представа..

Абе да те .. и в отворкото .. Хвани си замълчи. Идиот ! Ти си ебати комплексирания тип Това чудо го чух за пръв път преди 2 дни и идея си нямам какво представлява. А ти хвани излезни от вас че ще се сбъркаш още толкова.

Мега фен
    Забавен си ,хем си нямаш понятие,хем ти хаплива устата Плажна му работа )

Мега фен Аватара на Chacho
    Еми като си нямаш на идея кво представлява, проучи малко. Дори на пакета пише. А като говориш за "протеини, креатини" ни става ясно за каква сериозност говорим. Затова и ние не те взимаме особено насериозно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ами все още не съм отишъл да ги купя че да видя какво им пише на пакета. Как да разуча, без да питам ? То като гледам вие понятие сте си имали от рождение .. Се тая ето затова хората не искат да питат тука, защото не може да им се обясни като на хора, а все се заяждат.
    А какво вие не ходите на фитнес за да изглеждате добре ли ? Айде кажи че не е така

Не е така. Ще те оставя да помислиш върху това 3-4 години, за да помислиш дали може да има други причини. Но няма значение, може да искаш да изглеждаш добре, няма лошо в това. Още обаче не си се научил да тренираш и да се храниш, ми скачаш на добавки и купуваш преди да си разучил. Вземи си, ако искаш и чия, и креатин, и протеин, но после ще те е яд, че няма да има ефект и ще си си хвърлил парите на вятъра.

Първо четеш, като има неясно, тогава питаш. А не като си нямаш хал хабер понятие.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ами четох във bb-то но останах раздвоен и затова реших да попитам. Никога не съм взимал креатин, протеин и т.н. и нямам намерение да взимам, просто ме интересува дали е добавка, или просто подобие на витамини (Надявам се да ме разбереш) .

Мега фен
    Да ,ходя на фитнес ,за да изглеждам добре,защо да отричам не успях да разбера? Едни са там с цел визия други с цел сила,трети издръжливост и тн.. Това ,че питаш дали имало креатин и протеин в някви семенца там е смешно и показва колко си се интересувал наистина. Айде сега кажи,че това не е вярно?

Айде прочети какво съм написал ? Не съм казал дали ИМА В ТЯХ КРЕАТИН, а дали вършат подобна работа, което е нещо СЪВСЕМ различно. Не те питам дали в колелото има АВТОМОБИЛ, а дали върши същата работа И какво ми викаш плажна му работа ? Дай да ходя с корем и увиснали бозки да се излагам ?

Не върши същата работа. Добавка е. Витамините също могат да се възприемат като добавка. Не разчитай на ефект от семената.

Това исках да чуя. Мерси !

Мега фен
    Това показва малкото ти познания относно креатина..Плажна му работа е защото само за лятото се сещате а през останолото време мързели...

То аз не виждам каква е логиката да тренирам лятото, тъй като ще има резултат зимата Аз тренирам от скоро (6 месеца) не съм използвал никакви добавки и не съм се интересувал от тях.

Мега фен
    Явно някой идиот ти е подметнал че семето и креатин

anonymous546178
    Guest
    Какво мислите за семена от чия в комбинация с овесени ядки и някакъв протеин, 2 часа преди тренировка... или варианта за след тренировка е по-добър?

Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Не върши същата работа. Добавка е. Витамините също могат да се възприемат като добавка. Не разчитай на ефект от семената.
    И ти толкова разбираш, като гледам.. Семената от чиа са храна, а не добавка. Древните племена са ги използвали, защото дават сила и огромна енергия. Това наистина е така, изпитала съм го. По време на тренировка се изморявам значително по-малко и лесно увеличавам постиженията си. Съдържат много калций, калий и протеини. И определено ще са му полезни. Не говорете, като не сте пробвали нещо...

Няма да сбъркаш, ако си вземеш. В ''Зоя'' са около 12 лв., едно пакетче ще ти стигне за около месец-два. Сутрин си ги обърквай с овес и кисело мляко, ще те засити за дълго. )

Мега фен
    Да огромна енергия сигурно съм Някой път не се чувате кви ги дрънкате

Град
    У Цецови..
    Пробвай и ще видиш. Хората са изкарвали на чиа дълги преходи. Казах, като не сте запознати не давайте ''компетентното'' си мнение. И още нещо - помага за разграждането на излишните мазнини в тялото.

Мега фен
    Аз само видя как говориш за храна,че ти давала енергия в тренировките ми е адски смешно
    И как точно помага да разграждането на мазнините в тялото? ...

bathory, 3 пъти съм взимал чиа. На мен не ми се отрази сериозно, но имаше някакъв ефект, най-вече откъм издръжливост (по това време още бях в таекуондото). Не е това, което авторът иска. Той иска директно да види визуален резултат от тях. Няма да стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си