.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Red face Старата ми приятелка нещо откача

Знам че някои от вас ще сметнат темата за глупава но аз все пак да опитам. Старата ми (скарахме се и вече не си контактуваме) приятелка постоянно мислеше за секс. Постоянно приказваше за секс.
    -Виж тази прачка прилича на пенис- и ей такива неща си мислеше. ПОСТОЯННО. Просто ми писна. Даже сега като се видим по случайност пак го прави.

А сетих се нещо друго- нямам си гадже а сам малко пална(тоест леко пухкава) много искам да видя какво усещането да правиш секс.

P.S Не сам луда просто сам любопитна!!!

Супер фен Аватара на Irti
    Пълна, слаба - няма значение. Ти си жена и е достатъчно просто да си го поискаш и ще разбереш какво е.

Благодаря ти за отговора. Но проблема е там че сам девствена и затова питам.

Няма как да разбереш какво е усещането ако не правиш секс

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ти си псевдо-лезбо, или разбрах погрешно ?
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на ubuntureload
    и набор '98 ли се проебаха... кво се случва?
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Ти си псевдо-лезбо, или разбрах погрешно ?
    И аз това се чудя.

пс ubuntureload деградиця пълна ... скоро и набор 00 ( демек 2000 ната ) ще се проебът май.

Не знам какав си ама много грешиш това че искам да се науча на нещо и да видя останлите с опит да ми обяснят..... кам IseeDEADbodies

Хора разберете че нищо не сам си правила. Само питам за да видя какво ви е мнението

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    И аз това се чудя.

пс ubuntureload деградиця пълна ... скоро и набор 00 ( демек 2000 ната ) ще се проебът май.
    не , че нещо се опитвам да ти разваля вечерта , ама те 00 са по опитни и от теб и от мен и от всички съфорумници , само като стане гафа .. питат у форумУ
    "приятеля ми , свърши на крака ми , "МОЖЕ ЛИ ДА СЪМ БРЕМЕННА"
    иначе се клатят повече от нас
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-24-2012 на 20:30

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    не , че нещо се опитвам да ти разваля вечерта , ама те 00 са по опитни и от теб и от мен и от всички съфорумници , само като стане гафа .. питат у форумУ
    "приятеля ми , свърши на крака ми , "МОЖЕ ЛИ ДА СЪМ БРЕМЕННА"
    иначе се клатят повече от нас
    Абе нема да се учудя и така да е

Повече от фен Аватара на thelover3
    Не разбрах само какво общо има приятелката ти? Ти с момиче или с момче искаш да правиш секс? Нещо не разбрах много...

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Толкова е разгонена, че пола не е от значение! :д
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

*facepalm* Приятелката ти е нормална ... нормално е да искаш да разбереш за какво става въпрос .. ама от някакъв форум ли ?!?! Това че си пАлна не те прави извънземно или нещо такова ... излез навънка и се развихри. Не чакай хората да ти обясняват нещо което ти сама трябва да направиш.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от thelover3 Виж мнението
    Не разбрах само какво общо има приятелката ти? Ти с момиче или с момче искаш да правиш секс? Нещо не разбрах много...
    Бе и аз не зацепих за какво иде реч.
    Брях,брях

Нормално е да ти е интересно. Хормонът те тресе. Няма как да ти обясним какво е чувството, ако сама не разбереш. И се научи да пишеш грамотно!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Щом имаш желание да разбереш,направи го не се чуди
    Само дето не разбрах на колко си?

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Само аз ли не разбрах темата??!?

Момичето е право!!! При мен беше същото на тема първа целувка. Не можеш да питаш познати, защото я ще ти се подиграват, я ще ти кажат " Ще си дойде от самосебеси" ! За това са форумите!

Скъпа съфорумничке,
    Приятелката ти е наред, просто е превъзбудена. А ти не се стряскай, вярно е, че никой не може да ти обясни какво е, защото ти сама трябва да усетиш и защото при всеки изживяването е различно. Смятам, че си в подходяща възраст за това и, че просто трябва да изчакаш правилния човек, който ще те харесва такава, каквато си. Не бързай, ще му дойде времето и за това, просто трябва да си спокойна и да не се притесняваш от нищо.....

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy Виж мнението
    Само аз ли не разбрах темата??!?
    не. Уж приятелката и била откачила, пък на нея секс и се правело ама била пълна... изцяло се омотах

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload Виж мнението
    и набор '98 ли се проебаха... кво се случва?
    познавам момиченце набор 99, дето вече се е ебала с двама, комшийка е. Жалка работа
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

приятелката ти е разгонена очевидно защо.Няма да е лошо да се опитва поне да се контролира защото може да си навлече белята.Прави ти се секс наистина ли ти се парви или се ръководиш от моментното желание?После да не съжалиш за това че си го направила помисли се добре.Аз знам за случай където едно 11 годишно момиче е правило секс с 50 годишен мъж.Преди това някой батко я е оправил два пъти така че много много не се очудвам от факта че почват да правят секс от толкова ранна възраст но не го оправдам и смятам че е наистина рано и пребързано .

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Един старомоден съвет от мен:Не го прави с този,който те привлича сексуално,а с този,който те привлича емоционално и си заслужава.Все някога ще правиш секс,то е ясно,но е важно да изчакаш подходящия момент и подходящия човек.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    познавам момиченце набор 99, дето вече се е ебала с двама, комшийка е. Жалка работа
    това я прави 13 годишна , аз моята на толкова я оправих за 1ви път, ама още сме си заедно (вече 3та година)

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    това я прави 13 годишна , аз моята на толкова я оправих за 1ви път, ама още сме си заедно (вече 3та година)
    Като стана въпрос за вас.Какво стана със заминаването ти,ще заминаваш ли?

По темата:Да правят секс на 13,ама поне да преценят с кого.Винаги има изключения и не всеки на 13 мисли толкова детински,но все пак ми се вижда срамно,както са тръгнали,докато станат на 18+ бройката им да е по-голяма от годините...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си