- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Старата ми приятелка нещо откача
Знам че някои от вас ще сметнат темата за глупава но аз все пак да опитам. Старата ми (скарахме се и вече не си контактуваме) приятелка постоянно мислеше за секс. Постоянно приказваше за секс.
-Виж тази прачка прилича на пенис- и ей такива неща си мислеше. ПОСТОЯННО. Просто ми писна. Даже сега като се видим по случайност пак го прави.
А сетих се нещо друго- нямам си гадже а сам малко пална(тоест леко пухкава) много искам да видя какво усещането да правиш секс.
P.S Не сам луда просто сам любопитна!!!
Пълна, слаба - няма значение. Ти си жена и е достатъчно просто да си го поискаш и ще разбереш какво е.
Благодаря ти за отговора. Но проблема е там че сам девствена и затова питам.
Ти си псевдо-лезбо, или разбрах погрешно ?![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
и набор '98 ли се проебаха... кво се случва?
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Не знам какав си ама много грешиш това че искам да се науча на нещо и да видя останлите с опит да ми обяснят..... кам IseeDEADbodies
Хора разберете че нищо не сам си правила. Само питам за да видя какво ви е мнението
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-24-2012 на 20:30
Не разбрах само какво общо има приятелката ти? Ти с момиче или с момче искаш да правиш секс? Нещо не разбрах много...
Толкова е разгонена, че пола не е от значение! :д
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
*facepalm* Приятелката ти е нормална ... нормално е да искаш да разбереш за какво става въпрос .. ама от някакъв форум ли ?!?! Това че си пАлна не те прави извънземно или нещо такова ... излез навънка и се развихри. Не чакай хората да ти обясняват нещо което ти сама трябва да направиш.
Нормално е да ти е интересно. Хормонът те тресе. Няма как да ти обясним какво е чувството, ако сама не разбереш. И се научи да пишеш грамотно!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Щом имаш желание да разбереш,направи го не се чуди
Само дето не разбрах на колко си?
Момичето е право!!! При мен беше същото на тема първа целувка. Не можеш да питаш познати, защото я ще ти се подиграват, я ще ти кажат " Ще си дойде от самосебеси" ! За това са форумите!
Скъпа съфорумничке,
Приятелката ти е наред, просто е превъзбудена. А ти не се стряскай, вярно е, че никой не може да ти обясни какво е, защото ти сама трябва да усетиш и защото при всеки изживяването е различно. Смятам, че си в подходяща възраст за това и, че просто трябва да изчакаш правилния човек, който ще те харесва такава, каквато си. Не бързай, ще му дойде времето и за това, просто трябва да си спокойна и да не се притесняваш от нищо.....
приятелката ти е разгонена очевидно защо.Няма да е лошо да се опитва поне да се контролира защото може да си навлече белята.Прави ти се секс наистина ли ти се парви или се ръководиш от моментното желание?После да не съжалиш за това че си го направила помисли се добре.Аз знам за случай където едно 11 годишно момиче е правило секс с 50 годишен мъж.Преди това някой батко я е оправил два пъти така че много много не се очудвам от факта че почват да правят секс от толкова ранна възраст но не го оправдам и смятам че е наистина рано и пребързано .
Един старомоден съвет от мен:Не го прави с този,който те привлича сексуално,а с този,който те привлича емоционално и си заслужава.Все някога ще правиш секс,то е ясно,но е важно да изчакаш подходящия момент и подходящия човек.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Като стана въпрос за вас.Какво стана със заминаването ти,ще заминаваш ли?
По темата:Да правят секс на 13,ама поне да преценят с кого.Винаги има изключения и не всеки на 13 мисли толкова детински,но все пак ми се вижда срамно,както са тръгнали,докато станат на 18+ бройката им да е по-голяма от годините...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!