.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на KumchoValcho

мнения за тоя продукт за избелване на зъби

http://www.ionicwhitebg.com/order.php
    изглежда ми много съмнително

Не се подлъгвай...тези неща (каквито и да са) за избелване,махат най-горния слой от емайла,което сериозно може да навреди на зъбите ти...но0О ако решиш пробвай, обаче тази обява ми се вижда доста съмнителна.

И аз съм на това мнение , това са такива боклуци, и за толкова пари какви неща може да си купиш, аз съм чувала,че с лимонов сок се избелват зъбите, не съм пробвала, ама имам познати,които са го пробвали тоя метод ;d

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Тия работи са направени за поддръжка на бяла усмивка след избелване при зъболекар и е най-добре да се използват професионални продукти и под наблюдение на специалист. Това не ти е играчка, могат да се появят нежелани реакции към съставките, а и ефекта е не повече от един нюанс по-светло. Струва ли си?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не съм я ползвала, но ще следя темата за повече информация, тъй като в момента си търся някакви избелващи продукти за зъби.

Иначе наскоро бях мярнала паста за зъби мисля, че беше на Colgate. Та, някой да я използвал? За избелване беше.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    аз ползвам колгейт, дето уж след 1 седмица зъбите са с 1 тон по-бели, нали?
    няма ефект

аз знам, че лимоновия сок избелва, както и сода бикарбонатът, ама е супер вредно и зъбите ми най-много да изгният от кариеси ако ги ползвам.

Единственото нещо, което съм изпробвал и е имало ефект без никакъв страничен ефект е кислородната вода 3%. безвредна е, жабури се по 5-10мин. на ден и в продължение на 1-2 седмици не съм забелязал чувствителност, само леко избелване, но не е кой знае какво. Ако се ползва по-дълго сигурно ще има по-хубав ефект. Пак ще си взема тея дни. Но не ползвайте по-силна!! Може да си сипете във водата за уста малко кисл. вода също, убива бактериите. Дори да погълнете леко няма страшно, на мен ми се е случвало.
    Чел съм, че кислородната вода се слага в много продукти за избелване, включително и лентичките за избелване
    Последно редактирано от KumchoValcho : 07-28-2012 на 07:50

Аз също съм използвала пастата на Colgate, която след една седмица прави зъбите един тон по - бели. При мен имаше ефект и я препоръчвам.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Sensodyne whitening си вземи и няма да сбъркаш. Ако ти идва скъпичка- Lacalut.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Smile супер е!

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    http://www.ionicwhitebg.com/order.php
    изглежда ми много съмнително
    кум4о, кое ти изглежда съмнително?!?
    поръ4вал ли си го? пробвал ли си го?

аз го пробвах и съм супер доволна.е дна приятелка го донесе от сащ преид година и бе6е много доволна. кефя се, че ве4е го има и в бг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си