- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета и момчета,дайте да видим какво мислите вие?
Пред мен не го е правил май никога. Или поне не си спомням. Сигурно му се случва попринцип. Но и аз мисля, че е най-нормално уважение да не го прави много явно в мое присъствие. Обикновено аз съм тази, която сочи момичета, които са ми направили впечатление и той ми се смее.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз не заглеждам други момичета и нямам приятелка. По цял ден седя вкъщи пред компютъра и ми е супер интересно. Не мисля да излизам близките 1-2 години. Майка ми ми дава храна и вода и ми е СУПЕР! Не заглеждам никакви момичета и незнам какво им е на тези тъпци дето го правят!
Нека си гледа човечеца.. хич даже не ме и бърка.. аз как се заглеждам.. в интерес на истината аз гледам много повече от него.. и момчета и момичета
![]()
Като го хвана, че се е зазяпал най-много да го бъзикна малко .. или и аз да се загледам![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Както казаха по нагоре,наистина е грозно да заглеждаш други,когато вървиш под ръка с твоето момиче.Нека си заглежда,докато ме няма,но в мое присъствие да не го прави.Той това си го знае и наистина не съм забелязала да се обръща подир някое момиче,за да и види дупето,или да се вгледа в циците на някоя по-надарена.Пък и аз имам достатъчно,дори в излишък за разлика от доста момичета,така че за какво му е да гледа![]()
Първо момичетата:Хващали ли сте приятелят ви да заглежда други момичета,казвали ли сте му нещо,как сте се чувствали?
Ами.. смсил.. с приятеля сме в 'отворен връзка' (апфф.. мразя това означение.. но както и да е) и смисъл.. как да ти обясня - не ми прави впечатление като загледа някоя.. стига да не е 100 кила ;дд
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Поне в едно съм сигурен - моя приятел никога няма да се загледа по някоя чужда мацкаГейове сме
![]()