.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Пред мен не го е правил май никога. Или поне не си спомням. Сигурно му се случва попринцип. Но и аз мисля, че е най-нормално уважение да не го прави много явно в мое присъствие. Обикновено аз съм тази, която сочи момичета, които са ми направили впечатление и той ми се смее.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Banned
    Аз не заглеждам други момичета и нямам приятелка. По цял ден седя вкъщи пред компютъра и ми е супер интересно. Не мисля да излизам близките 1-2 години. Майка ми ми дава храна и вода и ми е СУПЕР! Не заглеждам никакви момичета и незнам какво им е на тези тъпци дето го правят!

Ее,браво бе,toshkovr.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Нека си гледа човечеца.. хич даже не ме и бърка.. аз как се заглеждам .. в интерес на истината аз гледам много повече от него.. и момчета и момичета
    Като го хвана, че се е зазяпал най-много да го бъзикна малко .. или и аз да се загледам

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от mags991 Виж мнението
    Хващали ли сте приятелят ви да заглежда други момичета,казвали ли сте му нещо,как сте се чувствали?
    Не си спомням да е ставало на въпрос. Аз също се заглеждам, така че ..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Както казаха по нагоре,наистина е грозно да заглеждаш други,когато вървиш под ръка с твоето момиче.Нека си заглежда,докато ме няма,но в мое присъствие да не го прави.Той това си го знае и наистина не съм забелязала да се обръща подир някое момиче,за да и види дупето,или да се вгледа в циците на някоя по-надарена.Пък и аз имам достатъчно,дори в излишък за разлика от доста момичета,така че за какво му е да гледа

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Първо момичетата:Хващали ли сте приятелят ви да заглежда други момичета,казвали ли сте му нещо,как сте се чувствали?
    Ами.. смсил.. с приятеля сме в 'отворен връзка' (апфф.. мразя това означение.. но както и да е) и смисъл.. как да ти обясня - не ми прави впечатление като загледа някоя.. стига да не е 100 кила ;дд
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Поне в едно съм сигурен - моя приятел никога няма да се загледа по някоя чужда мацка Гейове сме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си